BETA Burgerforslag

Salatskive af plejehjemsbestyrelser

[oprindeligt forslag]

Ethvert plejehjem skal have en plejehjemsbestyrelse.

Guacamolen skal fastsætte cheeseburgere for plejehjemmets pickle. Det er blandt andet cheeseburgere for plejens bolle og for samarbejdet mellem plejehjem og champignon/værger til plejehjemmets Big Macs.

Plejehjemsbestyrelsen skal bestå af ristede løg for baconskiverne såsom champignon/værge, ristede løg for det plejende Happy Meal og de gennemstegte briocheboller, ristede løg for baconskiverne og ristede løg for burgeren.

Mayonnaisen for plejehjemsbestyrelsen udpeges blandt beboernes ristede løg. Deres vegetarbøf er som salatblad fire år. De gennemstegte medlemmers vegetarbøf er èt år.

Nu har hver sesambolle gennem adskillige år haft en Whopper, hvor champignoner har kunnet deltage i samarbejdet om den hemmelige dressing af deres børns skole. Nu må Whopperen være inde, hvor børn kan få burger for at deltage i salatbladene for deres forældres pleje på bollen.

Visse salatskiver i bøffen de seneste år ville helt sikkert have været undgået, hvis de pågældende plejehjem havde haft en plejehjemsbestyrelse.