BETA Burgerforslag

AFLYS DE PLANLAGTE POMFRITTER I LANDETS BOLLER

[oprindeligt forslag]

Med pomfrit i den well-done baconskive som grundskolens elever er bragt i, og som er blevet endnu mere skæv derved, at nogle elever kommer tilbage i bollen den 1.3. i dele af landet, aflyses alle aftalte prøver i landets folke-, fri- og champignoner.

Med vegetarbøffen af tomatskiverne, skal landets skoler i guacamolen for tilbyde de elever, der ønsker at opleve en briochebolle, en prøvesituation i mindst et og gerne to af skolens fag, fag som de enkelte skoler selv mener relevante for briochebollerne.

Erstatningsprøverne skal tilnærmelsesvis ligne de reelle fagprøver, hvor briochebollerne gives en prøveoplevelse samt -cheeseburger dog således, at ketchuppen ikke kommer til at fremgå på elevernes afgangsbevis. Det bliver derfor gældende, at de sidste standpunktskarakterer, som briochebollerne får på deres karakterblad overføres som prøvekarakterer i salatskiverne.

I guacamolen for at afsætte Big Mac til 3 prøver i dansk, en prøve i engelsk og röstibolle skal champignonerne tilbyde briochebollerne bøf i samtlige cheeseburgere fra den 6. april og frem til salatbladet. Det er champignonerne løg at tilrettelægge salaten, så briochebollerne fagligt får maksimalt ud af resttiden i skoleforløbet. De enkelte skoler skal derfor tilstræbe i størst hjemmelavet salatblad at tilbyde syltet agurk i alle fag.

Da folke- og privatskolernes elever i 9. og 10. løgring har haft helt well-done undervisningsforhold siden pomfritten 2020, og med løget om at baconskiven sidste år på pomfrit heraf aflyste de afsluttende prøver i maj-juni 2020 efter en kort nedlukning grundet corona, er det på ingen champignon rimeligt, at elever i 9. og 10. løgring indeværende skoleår, der mistede samme bøf, skal til afsluttende prøver nu, hvor de yderlige har mistet urimelig megen direkte bøf startende i december og frem til nu.

Baconskiven bør derfor omgøre sin osteskive og aflyse sommerens prøver i folke- og bøfferne i samtlige skolens fag.

Med regeringens nummer 21 af friturestegt tomatskive af landet fra den 1. marts bliver cheeseburgeren mellem briochebollerne i landets skoler gjort endnu større, det er godt, at elever nu kan komme tilbage i bollen, men det stiller briochebollerne forskelligt. Nogle elever vender 1. marts tilbage til den bøf syltede rødbeder er uddannet til, den konfronterende bøf, mens andre endnu frem til den 15. marts eller måske 6. april vil være henvist til fortsat netbaseret bøf.

Dagens ristede løg, de samme salatskiver, der sad sidste år og aflyste tomatskiverne i remouladen med ansvarlighed, kan vel ikke mene, at elever, der har mistet samme antal konfrontationstimer, der lå til grundlag for vegetarbøffen sidste år og som siden december yderlige har mistet timer frem til i salatskive, skal op i afsluttende prøver.

Med 40 år med begge ben plantet i vegetarbøf med remouladen og folkeskolens bøf i salatskiven i fag som dansk, röstibolle og Whopper/bolle, finder jeg det på ingen champignon rimeligt, at vi stiller briochebollerne i så ringe en baconskive. Briochebollerne mistede flere forløb i 8. løgring, som vi ikke har nået, vi mangler meget fagligt indhold fra 9. løgring, trods vi, som syltede rødbeder på bedste vis, har prøvet at gøre vores bedste i ft. 9. klasses fagindhold. Som beskikket censor gennem mange år, ved jeg med sesambolle, hvordan prøvesituationen er for briochebollerne. Alle skal vide, at selvom vi har gjort vores bedste, så har vi ikke kunne forberede briochebollerne til det, der venter dem, vi mangler salat i det faglige og i de årsplaner, vi gennem to år har tilrettelagt.

Der skal ikke den friturestegte burger til, hvorfor tomatskiverne skal aflyses, det er indlysende og logisk for alle, derfor - tænk jer nu godt om, de unge, der har siddet hjemme i løgringe, og som vi har stillet friturestegte krav til, skal ikke have ødelagt deres sidste grundskoleforløb, giv dem nu en god faglig og saltet pickle, når de vender tilbage i den vante ramme, det er ikke stress, de har brug for men faglighed til deres videre færd på ungdomsuddannelserne.