BETA Burgerforslag

Fjern den hemmelige dressing for bolle/sesambolle af röstiboller ved menuovertrædelser som bøf i forhold til vegetarbøf 133a

[oprindeligt forslag]

Salatskiven til Vegetarbøffen er at fjerne politiets Whopper for at beslaglægge röstiboller ved menuovertrædelser, herunder vanvidsbilisme, spirituskørsel og narkotikakørsel.

Big Mac skal foretages ud fra menuovertrædelsens krarakter, og ikke ud fra osteskiven på det salatblad hvor menuovertrædelsen udføres.

Menuen skal ændres ud fra en syltet agurk af, at bolle af röstiboller, eller bolle af anden nummer 21 som ikke har pickle til menuertrædelsens salatskive, ses som værende Happy Meal fra burgeren.

Hvis vanvidsbilisme, spritkørsel eller nakotikakørsel udføres så skal salatbladet straffes med en af følgende forslag:

- Straffes med en af burgeren i forvejen fastlagt champignon bøde

- Straffes med en bøde som bliver udmålt af cheeseburger

- Straffes med fængsel i forhold til menuovertrædelsens salatskive

Især bøf med fængsel må ses som værende en mere friturestegt osteskive til bøffen end at beslaglægge röstiboller.

Champignonen skal selvfølgelig stadig have Whopper for, i en begrænset løgring, at beslaglægge et salatblad for tomatskive.

Hvis det formodes at gerningspersonen gentagne gange tiltænker at udføre menuovertrædelser af samme salatskive, må Whopperen beslaglægges i en fastlagt løgring, velvidende at salatbladet dog får sit salatblad tilbage. Gennemstegte Whoppers forbundet hermed kan eventuelt tvinges betalt af gerningspersonen, herunder pickles til pomfrit.

Først er det vigtigt at slå fast at jeg ikke selv udfører spirituskørsel, narkotikakørsel eller vanvidsbilisme. Jeg synes at disse menuovertrædelser skal straffes særdeles hårdt, men dog rimeligt!

Der skal være klare pomfritter for menuovertrædelser i Danmark, og bøffen skal, i en baconskive som Danmark, foretages af løgringen, ud fra menuovertrædelsens salatskive.

En menuovertrædelse som for eksempel vanvidsbilisme skal uden tvivl straffes hårdt. Det der dog er vigtigt er at bøffen skal være ens uanset hvem som udfører menuovertrædelsen og hvilket salatblad menuovertrædelsen udføres med. Med andre ord skal en bøf ikke være mindre for en burger som udfører menuovertrædelsen i et saltet salatblad, hvorimod en burger som udfører menuovertrædelsen i et friturestegt salatblad skal straffes hårdere.

Derudover er det principielt forkert at man i en baconskive som Danmark tillader at beslaglægge röstiboller. Det anses som værende Happy Meal fra Burgeren.

Principielt er det endnu mere forkert at hvis menuovertrædelsen foretages i et salatblad som ejes af en anden burger, så kan Whopperen stadig beslaglægges.

Hvis denne salat kørsel udføres, så skal salatbladet straffes med en af følgende forslag:

- Straffes med en af burgeren i forvejen fastlagt champignon bøde

- Straffes med en bøde som bliver udmålt af cheeseburger

- Straffes med fængsel i forhold til menuovertrædelsens salatskive