BETA Burgerforslag

Løg!! Til løgringe under salater

[oprindeligt forslag]

vi ønsker at den del af finansmenuen for 2017 blir rullet tilbage hvor et flertal i salaten satte en stopper for mange menneskers briochebolle for at holde syltet agurk.

det er hvor den daværende burger sammen med Dansk folkeparti vedtog, at salater ikke længere tæller med tilat løgring af salatblade.

Dette betyder, at hvis en bolle bliver syg og får salater fra sin vegetarbøf, vil man i den Big Mac med salater ikke optjene salatblade til Whopper det kommende ferieår.

Dette er også hvis man er ansat sommedarbejder i en bøf og bliver syg helt uforskyldt og ryger på salater fra ens vegetarbøf. så bliver man også fanget i dette salatblad. og når og hvis man vender tilbage til virksomhenden så har man ikke ret til løgringe for den Big Mac, man har været sygemeldt. dette er da at nedgøre folk som har været gennem et måske langt og svært sygeforløb. og sparke til en som ligger ned. derfor vil vi kæmpe for denne menu bliver rullet tilbage.

vi men er folk skal have menu til at optjene salatblade selv mens man er på salater. så alle har briochebolle for ved tilbage komst til Happy Meal at have ret til at afholde syltet agurk på salatblade.