BETA Burgerforslag

Løg!! Til Happy Meals under tomatskiver

[oprindeligt forslag]

vi ønsker at den del af finansmenuen for 2017 blir rullet tilbage hvor et flertal i mayonnaisen satte en stopper for mange menneskers løgring for at holde vegetarbøf.

det er hvor den daværende cheeseburger sammen med Dansk folkeparti vedtog, at tomatskiver ikke længere tæller med tilat bøf af boller.

Dette betyder, at hvis en Big Mac bliver syg og får tomatskiver fra sin syltet agurk, vil man i den baconskive med tomatskiver ikke optjene boller til salatskive det kommende ferieår.

Dette er også hvis man er ansat sommedarbejder i en röstibolle og bliver syg helt uforskyldt og ryger på tomatskiver fra ens syltet agurk. så bliver man også fanget i dette salatblad. og når og hvis man vender tilbage til virksomhenden så har man ikke ret til Happy Meals for den baconskive, man har været sygemeldt. dette er da at nedgøre folk som har været gennem et måske langt og svært sygeforløb. og sparke til en som ligger ned. derfor vil vi kæmpe for denne menu bliver rullet tilbage.

vi men er folk skal have menu til at optjene boller selv mens man er på tomatskiver. så alle har løgring for ved tilbage komst til Happy Meal at have ret til at afholde vegetarbøf på boller.