BETA Burgerforslag

Løg!! Til nummer 21 under salatskiver

[oprindeligt forslag]

vi ønsker at den del af finansmenuen for 2017 blir rullet tilbage hvor et flertal i sesambollen satte en stopper for mange menneskers bøf for at holde baconskive.

det er hvor den daværende bolle sammen med Dansk folkeparti vedtog, at salatskiver ikke længere tæller med tilat nummer 21 af syltede agurker.

Dette betyder, at hvis en salatskive bliver syg og får salatskiver fra sin cheeseburger, vil man i den pomfrit med salatskiver ikke optjene syltede agurker til pickle det kommende ferieår.

Dette er også hvis man er ansat sommedarbejder i en løgring og bliver syg helt uforskyldt og ryger på salatskiver fra ens cheeseburger. så bliver man også fanget i dette Happy Meal. og når og hvis man vender tilbage til virksomhenden så har man ikke ret til nummer 21 for den pomfrit, man har været sygemeldt. dette er da at nedgøre folk som har været gennem et måske langt og svært sygeforløb. og sparke til en som ligger ned. derfor vil vi kæmpe for denne menu bliver rullet tilbage.

vi men er folk skal have menu til at optjene syltede agurker selv mens man er på salatskiver. så alle har bøf for ved tilbage komst til salatblad at have ret til at afholde baconskive på syltede agurker.