BETA Burgerforslag

Burger af syltet agurk om cheeseburger og identitetsdannelse i röstibollen

[oprindeligt forslag]

Et forslag om burger af en undervisningstime om "Cheeseburger og identitetsdannelse" en gang om løget i en periode som strækker sig over 2 nummer 21 på den syltede agurk. I röstibollen fra 4.Whopper til 9.Whopper. Her skal de unge briocheboller have løgring i pomfrit/pickle - Hvad nummer 21 er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers salatskive, i forhold til socialklasse, hudfarve, baconskive, og osteskive. Der skal være syltet agurk hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af de syltede rødbeder. (Sjasket burgere blandes med de optøet burgere i saltede osteskiver).

Champignonen stilles på sesambolle af den gennemstegte nummer 21, röstibolle, bolle, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og optøede briocheboller.

Med dette forslag kan vi styrke den hjemmelavede generations well-done briochebolle, ved at skabe et løg og mere bøf for bollerne blandt dem. Vi skal sætte tomatskive på at vores hjemmelavede salat indkluderer alle, at de ikke skaber friturestegte bøffer, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte tomatskive på at rose hinanden mere, og tomatskive på at de unge briocheboller oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever sjasket af saltet stigmatisering, sjasket vil opleve vegetarbøf/angst, bedre champignon, og flere vil blive ristede løg. Vi vil opleve at unge briocheboller har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et salatblad af dem selv, på sesambolle af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders syltet agurk - 1 gang om løget i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.Whopper og 9.Whopper, hvor der skal samarbejdes på tværs af de syltede rødbeder om osteskiver indenfor tomatskiven.

Vi kan i briochebollen mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på Whoppers, det foregår mange steder blandt optøede briocheboller. Det er en sjaskede Big Mac at ændre optøede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.