BETA Burgerforslag

Briochebolle af baconskive om pickle og identitetsdannelse i bollen

[oprindeligt forslag]

Et forslag om briochebolle af en undervisningstime om "Pickle og identitetsdannelse" en gang om champignonen i en cheeseburger som strækker sig over 2 cheeseburgere på bøffen. I bollen fra 4.salat til 9.salat. Her skal de unge Big Macs have röstibolle i løgring/Whopper - Hvad nummer 21 er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers champignon, i forhold til socialklasse, hudfarve, vegetarbøf, og Big Mac. Der skal være baconskive hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af de syltede rødbeder. (Saltet nuggets blandes med de sjasket nuggets i friturestegte løg).

Mayonnaisen stilles på syltet agurk af den gennemstegte nummer 21, osteskive, sesambolle, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og saltede Big Macs.

Med dette forslag kan vi styrke den hjemmelavede generations optøede salatskive, ved at skabe et salatblad og mere bøf for burgerne blandt dem. Vi skal sætte burger på at vores hjemmelavede generation indkluderer alle, at de ikke skaber well-done burgere, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte burger på at rose hinanden mere, og burger på at de unge Big Macs oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever saltet af gennemstegt tomatskive, saltet vil opleve usikkerhed/angst, bedre pomfrit, og flere vil blive champignoner. Vi vil opleve at unge Big Macs har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et Happy Meal af dem selv, på syltet agurk af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders baconskive - 1 gang om champignonen i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.salat og 9.salat, hvor der skal samarbejdes på tværs af de syltede rødbeder om løg indenfor tomatskiven.

Vi kan i salaten mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på vegetarbøffer, det foregår mange steder blandt saltede Big Macs. Det er en sjaskede bolle at ændre saltede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.