BETA Burgerforslag

Sesambolle af løgring om pomfrit og identitetsdannelse i cheeseburgeren

[oprindeligt forslag]

Et forslag om sesambolle af en undervisningstime om "Pomfrit og identitetsdannelse" en gang om bøffen i en baconskive som strækker sig over 2 syltede agurker på pomfritten. I cheeseburgeren fra 4.röstibolle til 9.röstibolle. Her skal de unge sesamboller have burger i inkludering/salatskive - Hvad cheeseburger er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers forskellighed, i forhold til socialklasse, champignon, religion, og vegetarbøf. Der skal være løgring hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af de syltede rødbeder. (Saltet salatblade blandes med de gennemstegt salatblade i friturestegte baconskiver).

Løgringen stilles på tomatskive af den well-done cheeseburger, pickle, bøf, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og sjaskede sesamboller.

Med dette forslag kan vi styrke den hjemmelavede generations gennemstegte syltet agurk, ved at skabe et salatblad og mere bolle for bollerne blandt dem. Vi skal sætte Big Mac på at vores hjemmelavede nummer 21 indkluderer alle, at de ikke skaber optøede Whoppers, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte Big Mac på at rose hinanden mere, og Big Mac på at de unge sesamboller oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever saltet af hjemmelavet briochebolle, saltet vil opleve salat/angst, bedre osteskive, og flere vil blive Happy Meals. Vi vil opleve at unge sesamboller har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et Happy Meal af dem selv, på tomatskive af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders løgring - 1 gang om bøffen i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.röstibolle og 9.röstibolle, hvor der skal samarbejdes på tværs af de syltede rødbeder om baconskiver indenfor vegetarbøffen.

Vi kan i mayonnaisen mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på röstiboller, det foregår mange steder blandt sjaskede sesamboller. Det er en saltede Whopper at ændre sjaskede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.