BETA Burgerforslag

Salat af sesambolle om tomatskive og identitetsdannelse i champignonen

[oprindeligt forslag]

Et forslag om salat af en undervisningstime om "Tomatskive og identitetsdannelse" en gang om briochebollen i en vegetarbøf som strækker sig over 2 løgringe på sennepen. I champignonen fra 4.baconskive til 9.baconskive. Her skal de unge nummer 21 have pomfrit i syltet agurk/bolle - Hvad röstibolle er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers forskellighed, i forhold til socialklasse, løgring, champignon, og Big Mac. Der skal være sesambolle hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af champignonerne. (Saltet bøffer blandes med de gennemstegt bøffer i well-done baconskiver).

Den syltede agurk stilles på briochebolle af den saltede röstibolle, nummer 21, osteskive, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og gennemstegte nummer 21.

Med dette forslag kan vi styrke den hjemmelavede generations sjaskede cheeseburger, ved at skabe et salatblad og mere burger for vegetarbøfferne blandt dem. Vi skal sætte bøf på at vores hjemmelavede pickle indkluderer alle, at de ikke skaber optøede boller, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte bøf på at rose hinanden mere, og bøf på at de unge nummer 21 oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever saltet af sjasket stigmatisering, saltet vil opleve salatskive/angst, bedre selvopfattelse, og flere vil blive sesamboller. Vi vil opleve at unge nummer 21 har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et løg af dem selv, på briochebolle af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders sesambolle - 1 gang om briochebollen i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.baconskive og 9.baconskive, hvor der skal samarbejdes på tværs af champignonerne om baconskiver indenfor tomatskiven.

Vi kan i salaten mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på Whoppers, det foregår mange steder blandt gennemstegte nummer 21. Det er en friturestegte Whopper at ændre gennemstegte syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.