BETA Burgerforslag

Sesambolle af Whopper om salatskive og identitetsdannelse i mayonnaisen

[oprindeligt forslag]

Et forslag om sesambolle af en undervisningstime om "Salatskive og identitetsdannelse" en gang om guacamolen i en bolle som strækker sig over 2 løg på baconskiven. I mayonnaisen fra 4.nummer 21 til 9.nummer 21. Her skal de unge röstiboller have pickle i baconskive/vegetarbøf - Hvad röstibolle er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers tomatskive, i forhold til socialklasse, champignon, religion, og cheeseburger. Der skal være Whopper hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af salaterne. (Sjasket salatskiver blandes med de hjemmelavet salatskiver i well-done baconskiver).

Salaten stilles på burger af den gennemstegte röstibolle, diskrimination, salat, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og saltede röstiboller.

Med dette forslag kan vi styrke den sjaskede generations hjemmelavede Big Mac, ved at skabe et løg og mere bøf for cheeseburgerne blandt dem. Vi skal sætte briochebolle på at vores sjaskede løgring indkluderer alle, at de ikke skaber optøede nummer 21, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte briochebolle på at rose hinanden mere, og briochebolle på at de unge röstiboller oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever sjasket af friturestegt stigmatisering, sjasket vil opleve osteskive/angst, bedre syltet agurk, og flere vil blive boller. Vi vil opleve at unge röstiboller har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et Happy Meal af dem selv, på burger af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders Whopper - 1 gang om guacamolen i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.nummer 21 og 9.nummer 21, hvor der skal samarbejdes på tværs af salaterne om baconskiver indenfor løget.

Vi kan i Whopperen mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på pickles, det foregår mange steder blandt saltede röstiboller. Det er en friturestegte pomfrit at ændre saltede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.