BETA Burgerforslag

Cheeseburger af salatskive om röstibolle og identitetsdannelse i bollen

[oprindeligt forslag]

Et forslag om cheeseburger af en undervisningstime om "Röstibolle og identitetsdannelse" en gang om salatbladet i en periode som strækker sig over 2 salatskiver på osteskiven. I bollen fra 4.baconskive til 9.baconskive. Her skal de unge cheeseburgere have pomfrit i pickle/nummer 21 - Hvad bolle er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers tomatskive, i forhold til socialklasse, sesambolle, burger, og bøf. Der skal være salatskive hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af osteskiverne. (Well-done baconskiver blandes med de optøet baconskiver i sjaskede boller).

Tomatskiven stilles på syltet agurk af den well-done bolle, løgring, mobning, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og hjemmelavede cheeseburgere.

Med dette forslag kan vi styrke den optøede generations gennemstegte champignon, ved at skabe et Happy Meal og mere osteskive for röstibollerne blandt dem. Vi skal sætte salat på at vores optøede vegetarbøf indkluderer alle, at de ikke skaber saltede bøffer, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte salat på at rose hinanden mere, og salat på at de unge cheeseburgere oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever well-done af hjemmelavet stigmatisering, well-done vil opleve briochebolle/angst, bedre Big Mac, og flere vil blive nuggets. Vi vil opleve at unge cheeseburgere har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et salatblad af dem selv, på syltet agurk af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders salatskive - 1 gang om salatbladet i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.baconskive og 9.baconskive, hvor der skal samarbejdes på tværs af osteskiverne om boller indenfor Whopperen.

Vi kan i den hemmelige dressing mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på sesamboller, det foregår mange steder blandt hjemmelavede cheeseburgere. Det er en friturestegte Whopper at ændre hjemmelavede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.