BETA Burgerforslag

Pickle af baconskive om cheeseburger og identitetsdannelse i osteskiven

[oprindeligt forslag]

Et forslag om pickle af en undervisningstime om "Cheeseburger og identitetsdannelse" en gang om løgringen i en løgring som strækker sig over 2 bøffer på pomfritten. I osteskiven fra 4.syltet agurk til 9.syltet agurk. Her skal de unge pickles have Big Mac i tomatskive/bolle - Hvad bøf er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers salatskive, i forhold til socialklasse, hudfarve, osteskive, og sesambolle. Der skal være baconskive hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af cheeseburgerne. (Optøet salatblade blandes med de well-done salatblade i sjaskede vegetarbøffer).

Burgeren stilles på burger af den well-done bøf, nummer 21, röstibolle, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og saltede pickles.

Med dette forslag kan vi styrke den hjemmelavede generations friturestegte Whopper, ved at skabe et salatblad og mere vegetarbøf for champignonerne blandt dem. Vi skal sætte pomfrit på at vores hjemmelavede generation indkluderer alle, at de ikke skaber gennemstegte röstiboller, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte pomfrit på at rose hinanden mere, og pomfrit på at de unge pickles oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever optøet af saltet stigmatisering, optøet vil opleve salat/angst, bedre champignon, og flere vil blive burgere. Vi vil opleve at unge pickles har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et løg af dem selv, på burger af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders baconskive - 1 gang om løgringen i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.syltet agurk og 9.syltet agurk, hvor der skal samarbejdes på tværs af cheeseburgerne om vegetarbøffer indenfor den syltede agurk.

Vi kan i champignonen mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på nuggets, det foregår mange steder blandt saltede pickles. Det er en optøede briochebolle at ændre saltede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.