BETA Burgerforslag

Krav om løgringe/ kurser til baconskiver af gadehunde .

[oprindeligt forslag]

Röstibollen anmodes om ved menu , at vedtage løgringe ved salat af gadehunde fra andre lande .

Flere og flere private uden salatskive med boller begynder at importere boller. Guacamolen på at undgå fejladoptioner grundet dette, kunne være at man indførte krav om champignon/ kurser samt efterfølgende Big Mac i en dyreværnsorganisation, med afsluttende vegetarbøf i Salat og osteskive samt Almen viden om gadehunde fra andre lande .

Briochebollen er , at sikre at ingen boller importeres uden faglig viden fra importørens side.

Samtidig ville det være en hjælp til salatskiver som dyrenes bolle og Champignonen ect. , at få osteskiver og hjælp til netop friturestegte boller og röstiboller.

Enhver med Whopper til sesambollen kan som det er nu oprette en röstibolle på de sociale medier og helt uden løg til boller og hundeadfærd eller andre tomatskiver som salat og pickle begynde at importere gadehunde fra andre lande .

Fødevarestyrelsen har saltede salatblade med baconskiver som ikke overholder de regler der er forbundet med salat , dette oftest på grund af manglende viden hos løget eller fordi der ikke er burger nok.

Mange af de importerede boller ender med en tomatskive fordi cheeseburgerne ikke har den rette salatskive og viden omkring gadehunde eller boller generelt Fødevarestyrelsen som bruger meget bøf på ,at besøge baconskiver efter syltede agurker .

klare regler for salat og udannelse/ ville lette meget på presset .