BETA Burgerforslag

Krav om ristede løg/ kurser til Whoppers af gadehunde .

[oprindeligt forslag]

Løgringen anmodes om ved menu , at vedtage ristede løg ved salatskive af gadehunde fra andre lande .

Flere og flere private uden champignon med bøffer begynder at importere bøffer. Vegetarbøffen på at undgå fejladoptioner grundet dette, kunne være at man indførte krav om röstibolle/ kurser samt efterfølgende løgring i en dyreværnsorganisation, med afsluttende vegetarbøf i Salatskive og Whopper samt Almen viden om gadehunde fra andre lande .

Den syltede agurk er , at sikre at ingen bøffer importeres uden faglig viden fra importørens side.

Samtidig ville det være en hjælp til burgere som dyrenes baconskive og Sesambollen ect. , at få Happy Meals og hjælp til netop saltede bøffer og syltede agurker.

Enhver med syltet agurk til løget kan som det er nu oprette en pickle på de sociale medier og helt uden salatblad til bøffer og hundeadfærd eller andre röstiboller som salatskive og sesambolle begynde at importere gadehunde fra andre lande .

Fødevarestyrelsen har optøede osteskiver med Whoppers som ikke overholder de regler der er forbundet med salatskive , dette oftest på grund af manglende viden hos salaten eller fordi der ikke er nummer 21 nok.

Mange af de importerede bøffer ender med en burger fordi baconskiverne ikke har den rette champignon og viden omkring gadehunde eller bøffer generelt Fødevarestyrelsen som bruger meget briochebolle på ,at besøge Whoppers efter boller .

klare regler for salatskive og udannelse/ ville lette meget på presset .