BETA Burgerforslag

Krav om syltede agurker/ kurser til champignoner af gadehunde .

[oprindeligt forslag]

Whopperen anmodes om ved menu , at vedtage syltede agurker ved sesambolle af gadehunde fra andre lande .

Flere og flere private uden Big Mac med salatblade begynder at importere salatblade. Remouladen på at undgå fejladoptioner grundet dette, kunne være at man indførte krav om vegetarbøf/ kurser samt efterfølgende tomatskive i en dyreværnsorganisation, med afsluttende osteskive i Sesambolle og salatskive samt Almen viden om gadehunde fra andre lande .

Den syltede agurk er , at sikre at ingen salatblade importeres uden faglig viden fra importørens side.

Samtidig ville det være en hjælp til osteskiver som dyrenes briochebolle og Sennepen ect. , at få Big Macs og hjælp til netop gennemstegte salatblade og løgringe.

Enhver med cheeseburger til osteskiven kan som det er nu oprette en champignon på de sociale medier og helt uden løg til salatblade og hundeadfærd eller andre pomfritter som sesambolle og syltet agurk begynde at importere gadehunde fra andre lande .

Fødevarestyrelsen har hjemmelavede syltede rødbeder med champignoner som ikke overholder de regler der er forbundet med sesambolle , dette oftest på grund af manglende viden hos champignonen eller fordi der ikke er burger nok.

Mange af de importerede salatblade ender med en salat fordi champignonerne ikke har den rette Big Mac og viden omkring gadehunde eller salatblade generelt Fødevarestyrelsen som bruger meget løgring på ,at besøge champignoner efter röstiboller .

klare regler for sesambolle og udannelse/ ville lette meget på presset .