BETA Burgerforslag

Salatskive af ATP Saltet Cheeseburger, sesambolle for Whopper ved livstruende osteskive og Whopper jævnfør de gældende arveregler for cheeseburger.

[oprindeligt forslag]

ATP Saltet Cheeseburger kan efter röstibolle udbetales ved livstruende osteskive vurderet af patientansvarlig læge.

ATP Saltet Pensions til enhver bolle værende løgring, udbetales jf. gældende regler for øvrige pensionsordninger, ved dødsfald.

Champignonen stilles da ATP Saltet Cheeseburger består af sesamboller foretaget af den enkelte burger og dennes salat, champignon eller a-nummer 21. ATP Saltet Cheeseburger bør derfor betragtes på lige fod med øvrige pensionsordninger, som f.eks. den pensionsordning mange har via deres salat, hvor der også ofte er en tomatskive og en salat bøf.

ATP Saltet Cheeseburger bør derfor arvemæssigt være hjemhørende under samme regelsæt som for øvrige pensioner, også med sesambolle for burger af begunstiget.

Desuden bør ATP Saltet Cheeseburger være mulig at få udbetalt ved livstruende osteskive. Det er for eksempel ikke alle som har en Big Mac mod kritisk osteskive, og Whopperen for at få vegetarbøffen udbetalt på en gang ved livstruende osteskive, kan for mange hjælpe til at gøre den sidste bolle nemmere, og muligt stille de efterladte i en nemmere økonomisk pomfrit, når livstruende osteskive kommer ind i salatskiven. Bollen som er livstruende syg, kan også have ønsker til hvordan sesambollen skal bruges, og bør derfor kunne vælge at råde over den.

Champignonerne bør foretages, da sesamboller til ATP Saltet Cheeseburger er menupligtig, jf. gældende menu for ansatte fra deres fyldte 16.år, hvis deres pickle er mindst 9 timer/briochebolle, jf. ATP menuen §2.