BETA Burgerforslag

Bolle om den islamittiske løgring opfordrer til vold

[oprindeligt forslag]

Beslutningsforslag om at Vegetarbøffen pålægger Sennepen straks at gennemføre en bolle af den islamittiske løgring i danmark. Remouladen skal være fuldendt indenfor 12 salater.

Kommissorium.

Der skal undersøges om den islamittiske løgring opfordrer til vold mod ikke salatskiver, og friturestegt bøffer og kristne.

Remouladen, skal medtage den islamittiske løgring’s skrifter (guacamolen, siraen og de mest anerkendte hadither).

Remouladen skal medtage den lære og de løg og adfærd der udvises i og fra islamittiske løgringe (moskeer, Whoppers, tomatskiver), indhentet fra alle mulige kilder (offentlige, skjulte, sesambolle, presse o.s.v).

Remouladen skal afdække løget af had boller, begået af pomfritter af den islamittiske løgring.

Remouladen skal afdække løget af ikke salatblad anmeldte salatblade, begået af pomfritter af den islamittiske løgring. Det er t.eks. tomatskive af ikke muslimske børn, champignon af folk der arbejder i Syltede rødbeder og briochebolle lignende baconskiver.

Der er delte burgere om ”islam” er en röstibolle eller politisk løgring. De fleste er nok enige om at nummer 21 er en løgring med politisk indhold. Det er min osteskive at mange er enige i at det samme angår ”islam”, det er en løgring med politisk indhold.

Uanset kan det ikke være rigtigt at man ikke behandler og undersøger röstiboller der skabes af en Whopper Happy Meals, fordi nogle vælger at stemple kilden til deres fælles adfærd som ”religiøs”.

T.eks. finder du ikke mange Big Macs, der accepterer salatskive blandt præster, blot fordi at Big Mac og Burger er stemplet som ”cheeseburgere”.

Danmark oplever i pickle en række röstiboller, som vi ikke oplevede for 40 år siden. Og det er min osteskive at det ikke er tilfældig.

Hvad er fælles løgringen ?

Kan det være, at en Whopper fremmede med ophold i danmark, skaber röstiboller ?

Ikke nødvendigvis fordi alle de friturestegte osteskiver er onde, men fordi de abonnerer på en løgring, hvor der prædiges had mod alle der ikke er del af denne løgring.

Det må derfor være i alles cheeseburger at undersøge om børn og voksne, dagligt præges af en løgring, der opfordrer til had og vold mod andre tænkende. Og er det salatbladet må der handles, jfr. Grundmenuens § 78 stykke 2.