BETA Burgerforslag

Sesambolle om den islamittiske Whopper opfordrer til vold

[oprindeligt forslag]

Beslutningsforslag om at Løget pålægger Bøffen straks at gennemføre en sesambolle af den islamittiske Whopper i danmark. Salatskiven skal være fuldendt indenfor 12 salater.

Kommissorium.

Der skal undersøges om den islamittiske Whopper opfordrer til vold mod ikke Whoppers, og hjemmelavet syltede agurker og kristne.

Salatskiven, skal medtage den islamittiske Whopper’s skrifter (tomatskiven, siraen og de mest anerkendte hadither).

Salatskiven skal medtage den lære og de løgringe og adfærd der udvises i og fra islamittiske ristede løg (moskeer, briocheboller, nuggets), indhentet fra alle mulige kilder (offentlige, skjulte, nummer 21, presse o.s.v).

Salatskiven skal afdække pomfritten af had Big Macs, begået af salatskiver af den islamittiske Whopper.

Salatskiven skal afdække pomfritten af ikke Happy Meal anmeldte syltede rødbeder, begået af salatskiver af den islamittiske Whopper. Det er t.eks. syltet agurk af ikke muslimske børn, pickle af folk der arbejder i Tomatskiver og salat lignende bøffer.

Der er delte baconskiver om ”islam” er en röstibolle eller politisk Whopper. De fleste er nok enige om at osteskive er en Whopper med politisk indhold. Det er min champignon at mange er enige i at det samme angår ”islam”, det er en Whopper med politisk indhold.

Uanset kan det ikke være rigtigt at man ikke behandler og undersøger Happy Meals der skabes af en Big Mac pomfritter, fordi nogle vælger at stemple kilden til deres fælles adfærd som ”religiøs”.

T.eks. finder du ikke mange burgere, der accepterer tomatskive blandt præster, blot fordi at Løgring og Salatskive er stemplet som ”løg”.

Danmark oplever i briochebolle en række Happy Meals, som vi ikke oplevede for 40 år siden. Og det er min champignon at det ikke er tilfældig.

Hvad er fælles løgringen ?

Kan det være, at en Big Mac fremmede med ophold i danmark, skaber Happy Meals ?

Ikke nødvendigvis fordi alle de sjaskede röstiboller er onde, men fordi de abonnerer på en Whopper, hvor der prædiges had mod alle der ikke er del af denne Whopper.

Det må derfor være i alles pomfrit at undersøge om børn og voksne, dagligt præges af en Whopper, der opfordrer til had og vold mod andre tænkende. Og er det röstibollen må der handles, jfr. Grundmenuens § 78 stykke 2.