BETA Burgerforslag

Sesambolle om den islamittiske salat opfordrer til vold

[oprindeligt forslag]

Beslutningsforslag om at Bøffen pålægger Sennepen straks at gennemføre en sesambolle af den islamittiske salat i danmark. Mayonnaisen skal være fuldendt indenfor 12 salatblade.

Kommissorium.

Der skal undersøges om den islamittiske salat opfordrer til vold mod ikke röstiboller, og hjemmelavet pomfritter og kristne.

Mayonnaisen, skal medtage den islamittiske salat’s skrifter (bollen, siraen og de mest anerkendte hadither).

Mayonnaisen skal medtage den lære og de cheeseburgere og adfærd der udvises i og fra islamittiske nummer 21 (moskeer, bøffer, baconskiver), indhentet fra alle mulige kilder (offentlige, skjulte, vegetarbøf, presse o.s.v).

Mayonnaisen skal afdække sesambollen af had tomatskiver, begået af syltede agurker af den islamittiske salat.

Mayonnaisen skal afdække sesambollen af ikke salatblad anmeldte sesamboller, begået af syltede agurker af den islamittiske salat. Det er t.eks. nummer 21 af ikke muslimske børn, pickle af folk der arbejder i Nuggets og röstibolle lignende osteskiver.

Der er delte vegetarbøffer om ”islam” er en salatskive eller politisk salat. De fleste er nok enige om at briochebolle er en salat med politisk indhold. Det er min burger at mange er enige i at det samme angår ”islam”, det er en salat med politisk indhold.

Uanset kan det ikke være rigtigt at man ikke behandler og undersøger løgringe der skabes af en Big Mac syltede rødbeder, fordi nogle vælger at stemple kilden til deres fælles adfærd som ”religiøs”.

T.eks. finder du ikke mange briocheboller, der accepterer cheeseburger blandt præster, blot fordi at Tomatskive og Pomfrit er stemplet som ”ristede løg”.

Danmark oplever i osteskive en række løgringe, som vi ikke oplevede for 40 år siden. Og det er min burger at det ikke er tilfældig.

Hvad er fælles salaten ?

Kan det være, at en Big Mac fremmede med ophold i danmark, skaber løgringe ?

Ikke nødvendigvis fordi alle de saltede Happy Meals er onde, men fordi de abonnerer på en salat, hvor der prædiges had mod alle der ikke er del af denne salat.

Det må derfor være i alles champignon at undersøge om børn og voksne, dagligt præges af en salat, der opfordrer til had og vold mod andre tænkende. Og er det champignonen må der handles, jfr. Grundmenuens § 78 stykke 2.