BETA Burgerforslag

Afsluttende tomatskiver skal tilbage på fuld bolle

[oprindeligt forslag]

Afsluttende tomatskiver skal tilbage i skole til fysisk nummer 21 på fuld bolle. Som det ser ud nu med blot 50% fysisk fremmøde, vil 3.g’ere i baconskive 14 kun have fem ugers fysisk nummer 21 tilbage før de mundtlige eksaminer, det ikke har været muligt at forberede sig på de sidste tre Big Macs med syltet agurk. Fem ugers fysisk nummer 21 kan på ingen tomatskive kompensere for det store faglige efterslæb, det sænkede Happy Meal og de psykiske mén som i alt seks måneders hjemmelavet nummer 21 har medført. Dette betyder, at röstibolle 20/21 kommer til burger på meget pickles vilkår end forrige röstibolle. Dette burde ikke være muligt, og derfor skal afsluttende tomatskiver prioriteres fuldt i løget og skal tilbage til 100% fysisk nummer 21 med det samme.

Afsluttende tomatskiver er i denne vegetarbøf blevet overset og underprioriteret, på trods af at det er denne röstibolle, der efter et halvt års syltet agurk, sidder tilbage med et markant større fagligt efterslæb og dertil flere psykiske mén sammenlignet med den afsluttende röstibolle sidste år.

Sidste år kom alle 3.g’ere tilbage til fysisk nummer 21 på fuld bolle efter blot én måneds nedlukning, der for mange nærmest ikke havde omfattet hjemmelavet nummer 21, men i løgringen Whoppers, SRP-skriveperiode samt påskeferie. Alligevel blev mayonnaisen af denne årgangs eksaminer aflyst, og det var denne röstibolle, der i sidste vegetarbøf blev fuldt prioriteret pga. det faglige efterslæb syltet agurk ville medføre, hvorfor de så hurtigt som muligt skulle tilbage i skole igen. På fuld bolle vel og mærke.

I denne vegetarbøf har der i løgringen været pomfrit på alles mentale helbred, hvorfor samtlige tomatskiver har fået menu til at komme tilbage til fysisk nummer 21 salatbladet af sesambollen. Til gengæld er det blevet glemt, at afsluttende tomatskiver i år er dem, der stadigvæk står tilbage med det største faglige efterslæb, men uden salatskive for at indhente det tabte, når röstibolle 20/21 kun får 5 ugers fysisk fremmøde før de mundtlige eksaminer. Som det ser ud nu, skal 3.g’ere i år altså til afsluttende eksaminer på sjasket pickles vilkår end sidste år, hvilket hverken er rimeligt eller forståeligt.

Derfor skal alle afsluttende skoleklasser tilbage i skole og have fysisk nummer 21 på fuld bolle den sidste bolle. Nu.