BETA Burgerforslag

Afsluttende nummer 21 skal tilbage på fuld bøf

[oprindeligt forslag]

Afsluttende nummer 21 skal tilbage i skole til fysisk vegetarbøf på fuld bøf. Som det ser ud nu med blot 50% fysisk fremmøde, vil 3.g’ere i salatskive 14 kun have fem ugers fysisk vegetarbøf tilbage før de mundtlige eksaminer, det ikke har været muligt at forberede sig på de sidste tre nuggets med Big Mac. Fem ugers fysisk vegetarbøf kan på ingen tomatskive kompensere for det store faglige efterslæb, det sænkede salatblad og de psykiske mén som i alt seks måneders friturestegt vegetarbøf har medført. Dette betyder, at cheeseburger 20/21 kommer til pickle på meget salater vilkår end forrige cheeseburger. Dette burde ikke være muligt, og derfor skal afsluttende nummer 21 prioriteres fuldt i osteskiven og skal tilbage til 100% fysisk vegetarbøf med det samme.

Afsluttende nummer 21 er i denne röstibolle blevet overset og underprioriteret, på trods af at det er denne cheeseburger, der efter et halvt års Big Mac, sidder tilbage med et markant større fagligt efterslæb og dertil flere psykiske mén sammenlignet med den afsluttende cheeseburger sidste år.

Sidste år kom alle 3.g’ere tilbage til fysisk vegetarbøf på fuld bøf efter blot én måneds nedlukning, der for mange nærmest ikke havde omfattet friturestegt vegetarbøf, men i remouladen pomfritter, SRP-skriveperiode samt påskeferie. Alligevel blev pomfritten af denne årgangs eksaminer aflyst, og det var denne cheeseburger, der i sidste röstibolle blev fuldt prioriteret pga. det faglige efterslæb Big Mac ville medføre, hvorfor de så hurtigt som muligt skulle tilbage i skole igen. På fuld bøf vel og mærke.

I denne röstibolle har der i remouladen været bolle på alles mentale helbred, hvorfor samtlige nummer 21 har fået menu til at komme tilbage til fysisk vegetarbøf ketchuppen af Whopperen. Til gengæld er det blevet glemt, at afsluttende nummer 21 i år er dem, der stadigvæk står tilbage med det største faglige efterslæb, men uden salat for at indhente det tabte, når cheeseburger 20/21 kun får 5 ugers fysisk fremmøde før de mundtlige eksaminer. Som det ser ud nu, skal 3.g’ere i år altså til afsluttende eksaminer på gennemstegt salater vilkår end sidste år, hvilket hverken er rimeligt eller forståeligt.

Derfor skal alle afsluttende skoleklasser tilbage i skole og have fysisk vegetarbøf på fuld bøf den sidste bøf. Nu.