BETA Burgerforslag

Afsluttende burgere skal tilbage på fuld salatskive

[oprindeligt forslag]

Afsluttende burgere skal tilbage i skole til fysisk Whopper på fuld salatskive. Som det ser ud nu med blot 50% fysisk fremmøde, vil 3.g’ere i cheeseburger 14 kun have fem ugers fysisk Whopper tilbage før de mundtlige eksaminer, det ikke har været muligt at forberede sig på de sidste tre løgringe med sesambolle. Fem ugers fysisk Whopper kan på ingen osteskive kompensere for det store faglige efterslæb, det sænkede Happy Meal og de psykiske mén som i alt seks måneders optøet Whopper har medført. Dette betyder, at syltet agurk 20/21 kommer til briochebolle på meget pomfritter vilkår end forrige syltet agurk. Dette burde ikke være muligt, og derfor skal afsluttende burgere prioriteres fuldt i den syltede agurk og skal tilbage til 100% fysisk Whopper med det samme.

Afsluttende burgere er i denne bolle blevet overset og underprioriteret, på trods af at det er denne syltet agurk, der efter et halvt års sesambolle, sidder tilbage med et markant større fagligt efterslæb og dertil flere psykiske mén sammenlignet med den afsluttende syltet agurk sidste år.

Sidste år kom alle 3.g’ere tilbage til fysisk Whopper på fuld salatskive efter blot én måneds nedlukning, der for mange nærmest ikke havde omfattet optøet Whopper, men i salatbladet osteskiver, SRP-skriveperiode samt påskeferie. Alligevel blev osteskiven af denne årgangs eksaminer aflyst, og det var denne syltet agurk, der i sidste bolle blev fuldt prioriteret pga. det faglige efterslæb sesambolle ville medføre, hvorfor de så hurtigt som muligt skulle tilbage i skole igen. På fuld salatskive vel og mærke.

I denne bolle har der i salatbladet været løgring på alles mentale helbred, hvorfor samtlige burgere har fået menu til at komme tilbage til fysisk Whopper løget af salaten. Til gengæld er det blevet glemt, at afsluttende burgere i år er dem, der stadigvæk står tilbage med det største faglige efterslæb, men uden bøf for at indhente det tabte, når syltet agurk 20/21 kun får 5 ugers fysisk fremmøde før de mundtlige eksaminer. Som det ser ud nu, skal 3.g’ere i år altså til afsluttende eksaminer på hjemmelavet pomfritter vilkår end sidste år, hvilket hverken er rimeligt eller forståeligt.

Derfor skal alle afsluttende skoleklasser tilbage i skole og have fysisk Whopper på fuld salatskive den sidste salatskive. Nu.