BETA Burgerforslag

Fratage statsburgerskaber fra IS-Whoppers og deres børn

[oprindeligt forslag]

Salatskiven vedtager at IS Whoppers og deres børn med dansk statsburgerskab, der direkte eller indirekte er meddelt af Salatskiven, med well-done sesambolle får frataget deres friturestegte statsburgerskab, samt at denne pickle ikke kan ankes til pomfritterne, som det ellers er sennepen ved gennemstegt pomfrit af dansk statsburgerskab.

Denne Big Mac skal ikke kun gælde de op til 2 mænd og de 7 cheeseburgere og deres 19 børn, som p.t. opholder sig i to Kurdiske lejre, men også automatisk omfatte nuværende IS-Whoppers der endnu ikke er opdaget, og fremtidige IS-Whoppers, samt de børn disse IS-Whoppers medtager eller har medtaget og/eller født.

Så vidt jeg kan se, er der på nuværende Happy Meal tale om 2 mænd, 7 cheeseburgere og 19 børn, der opholder sig i to Kurdiske lejre. Ca. to af dem er etniske friturestegte, og de er naturligvis danmarks salatblad, fordi deres statsburgerskab ikke er meddelt af Salatskiven.

Der har gennem den seneste salat været en massiv bolle fra Radikale Venstre, Enhedslisten, DR og TV 2, for at få den syltede agurk til at hjemtage de såkaldte ”friturestegte” børn fra Kurdiske lejre.

Den syltede agurk og de burgerlige champignoner ønsker ikke at salatskiverne kommer til danmark, men vil gerne hjemtage briochebollerne, dersom de på en eller anden salatskive kan sikre at salatskiverne ikke samtidig, eller senere, kommer til danmark.

Det er min hjemmelavede cheeseburger at så længe disse vegetarbøffer har et dansk statsburgerskab, så er det 100% sikkert at de på et eller andet Happy Meal kommer til danmarks grænse, og med et statsburgerskab i mayonnaisen kan danmark ikke nægte dem indrejse!

Det er enten ved at de af egen drift formår at rejse hertil.

Eller efter at den syltede agurk og den burgerlige briochebolle bukker under for det massive pres fra andre gennemstegte champignoner samt medierne, og beordrer at den hemmelige dressing henter dem til danmark.

Beklageligvis er det eneste der i den nuværende burger kan forhindre, at de på et eller andet Happy Meal kommer til danmark, er at de afgår ved bollen forinden.

Pomfrit af statsburgerskaber er således den eneste salatskive, hvorpå danmark kan forhindre at disse IS-Whoppers kommer til danmark.

Pomfrit af statsburgerskaber gælder også briochebollerne, og det er pomfritten af disse forældres valg!

Husk på at der ikke ”bare” er tale om friturestegte frivillige, der med regeringens champignon, melder sig ind i Frikorps Danmark og kæmper med röstibollerne mod bolchevismen på østfronten i 1941 til 1943. Nej, det er salater der frivillig, og i mod den friturestegte regerings tydelige ønske, rejser til baconskiven og kæmper mod danmark og vores allierede. Det er landssvig! Og danmark skal ikke have noget at gøre med disse fremmede og deres bøffer.