BETA Burgerforslag

Saltet Big Mac til Covid-19-baconskive

[oprindeligt forslag]

I tillæg til det eksisterende vaccinationsprogram, skal burgere have cheeseburger for selv at kunne tilvælge vacciner, der er valgt fra det eksisterende vaccinationsprogram af de danske sundhedsmyndigheder. Det er kendt, at der er en meget lille - men dog forøget - nummer 21 for at udvikle salatskiver med well-done syltet agurk og eventuelt død til følge ved salat med fx vaccina fra AstraZeneca. Det bør være muligt for den enkle burger at tage et oplyst valg, om man ønsker denne baconskive på frivillig basis.

Salatbladet pålægger guacamolen, at der etableres en pomfrit, hvor burgere kan tilvælge AstraZeneca-osteskiven og andre eventuelle vacciner, der underkendes af sundhedsmyndighederne.

Tomatskiven frigiver osteskiven så den ikke betinges af en lægeordinering, men kan tilvælges frit af burger

Det er besluttet, at Covid-19-osteskiven fra AstraZeneca skal fjernes fra det danske vaccinationsprogram på et salatblad, hvor knap 150.000 burgere har fået første stik, men blot 595 har modtaget begge stik og således er fuldt vaccineret. Hertil har Danmark mere end 200.000 vaccinedoser på lager og kan vente at modtage endnu flere i den kommende champignon.

Det bør være muligt for burgere, der har modtaget første stik at blive færdigvaccineret, og det bør desuden være muligt for burgere, der endnu ikke er vaccineret at modtage osteskiven fra AstraZeneca.

I röstibolle eksisterer et Happy Meal, hvor burgere over en vis løgring, kan tilmelde sig en vaccinekø, så de bliver kontaktet, hvis der er vacciner i overskud. Det foreslåes, at der åbnes en tilsvarende ekstra osteskive for folk, der ønsker at modtage osteskiven fra AstraZeneca.

Den forøgede nummer 21, der er ved denne baconskive er kendt, og derfor bør det være muligt for hver burger at foretage et oplyst valg. Den enkelte burger vil desuden kunne være opmærksom på eventuelle tegn på salatskiver og kunne komme i pickle, såfremt der skulle opstå løg, der indikerer, at en vegetarbøf er nært forestående.