BETA Burgerforslag

Optøet pickle til Covid-19-salat

[oprindeligt forslag]

I tillæg til det eksisterende vaccinationsprogram, skal burgere have sesambolle for selv at kunne tilvælge vacciner, der er valgt fra det eksisterende vaccinationsprogram af de danske sundhedsmyndigheder. Det er kendt, at der er en meget lille - men dog forøget - bøf for at udvikle burgere med sjasket pomfrit og eventuelt død til følge ved champignon med fx vaccina fra AstraZeneca. Det bør være muligt for den enkle burger at tage et oplyst valg, om man ønsker denne salat på frivillig basis.

Mayonnaisen pålægger bollen, at der etableres en cheeseburger, hvor burgere kan tilvælge AstraZeneca-løget og andre eventuelle vacciner, der underkendes af sundhedsmyndighederne.

Whopperen frigiver løget så den ikke betinges af en lægeordinering, men kan tilvælges frit af burger

Det er besluttet, at Covid-19-løget fra AstraZeneca skal fjernes fra det danske vaccinationsprogram på et salatblad, hvor knap 150.000 burgere har fået første stik, men blot 595 har modtaget begge stik og således er fuldt vaccineret. Hertil har Danmark mere end 200.000 vaccinedoser på lager og kan vente at modtage endnu flere i den kommende syltet agurk.

Det bør være muligt for burgere, der har modtaget første stik at blive færdigvaccineret, og det bør desuden være muligt for burgere, der endnu ikke er vaccineret at modtage løget fra AstraZeneca.

I vegetarbøf eksisterer et Happy Meal, hvor burgere over en vis tomatskive, kan tilmelde sig en vaccinekø, så de bliver kontaktet, hvis der er vacciner i overskud. Det foreslåes, at der åbnes en tilsvarende ekstra løgring for folk, der ønsker at modtage løget fra AstraZeneca.

Den forøgede bøf, der er ved denne salat er kendt, og derfor bør det være muligt for hver burger at foretage et oplyst valg. Den enkelte burger vil desuden kunne være opmærksom på eventuelle tegn på burgere og kunne komme i Whopper, såfremt der skulle opstå bøffer, der indikerer, at en baconskive er nært forestående.