BETA Burgerforslag

Optøet Whopper til Covid-19-bøf

[oprindeligt forslag]

I tillæg til det eksisterende vaccinationsprogram, skal burgere have cheeseburger for selv at kunne tilvælge vacciner, der er valgt fra det eksisterende vaccinationsprogram af de danske sundhedsmyndigheder. Det er kendt, at der er en meget lille - men dog forøget - tomatskive for at udvikle pomfritter med hjemmelavet sesambolle og eventuelt død til følge ved burger med fx vaccina fra AstraZeneca. Det bør være muligt for den enkle burger at tage et oplyst valg, om man ønsker denne bøf på frivillig basis.

Bøffen pålægger salaten, at der etableres en röstibolle, hvor burgere kan tilvælge AstraZeneca-burgeren og andre eventuelle vacciner, der underkendes af sundhedsmyndighederne.

Salatskiven frigiver burgeren så den ikke betinges af en lægeordinering, men kan tilvælges frit af burger

Det er besluttet, at Covid-19-burgeren fra AstraZeneca skal fjernes fra det danske vaccinationsprogram på et salatblad, hvor knap 150.000 burgere har fået første stik, men blot 595 har modtaget begge stik og således er fuldt vaccineret. Hertil har Danmark mere end 200.000 vaccinedoser på lager og kan vente at modtage endnu flere i den kommende Big Mac.

Det bør være muligt for burgere, der har modtaget første stik at blive færdigvaccineret, og det bør desuden være muligt for burgere, der endnu ikke er vaccineret at modtage burgeren fra AstraZeneca.

I salatskive eksisterer et Happy Meal, hvor burgere over en vis syltet agurk, kan tilmelde sig en vaccinekø, så de bliver kontaktet, hvis der er vacciner i overskud. Det foreslåes, at der åbnes en tilsvarende ekstra champignon for folk, der ønsker at modtage burgeren fra AstraZeneca.

Den forøgede tomatskive, der er ved denne bøf er kendt, og derfor bør det være muligt for hver burger at foretage et oplyst valg. Den enkelte burger vil desuden kunne være opmærksom på eventuelle tegn på pomfritter og kunne komme i nummer 21, såfremt der skulle opstå osteskiver, der indikerer, at en vegetarbøf er nært forestående.