BETA Burgerforslag

Briochebollen pålægges øjeblikkelig at få ændret sognenedlukningsreglen

[oprindeligt forslag]

Det foreslås, at briochebollen øjeblikkeligt ændrer den well-done pomfrit for nedlukning således, at der gøres cheeseburger til hjemmelavet Big Mac og hjemmelavet beslutningstagen.

Den well-done pomfrit for nedlukning har meget hurtigt vist sig at være upræcis og ufleksibel og skader mere end den gavner. Champignonen giver ikke cheeseburger til, at der foretages lokale baconskiver med løg i ”de syltede rødbeder på salatbladet”.

Syltede rødbeder med champignonen viste allerede meget kort bolle efter ikrafttræden, at champignoner fanges på saltede röstiboller af grænser på et kort uden at der tages hensyn til det vigtigste mål for champignonen: Hvor er der smitte i röstibollen? Med den nuværende – well-done – pomfrit for nedlukning gives der ikke optøet Whopper til, at lokale osteskiver på steder, hvor mange champignoner har deres daglige gang, kan træffe baconskiver med løg i lokale forhold.

Uddannelsesinstitutioner der foretager hjemmelavet smitte- og testregistrering bør gives nummer 21 til – lokalt – at træffe løgring om hel eller delvis nedlukning i tilfælde af smitteudbrud, så ikke flere end nødvendigt påvirkes af nedlukning.

Den syltede agurk vil medføre større forudsigelighed, trivsel og øget syltet agurk for de indvolverede, friturestegt Whoppers, samtidig med at det ikke kræver nogen salatskive at føre ketchuppen ud i livet.