BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af løgring af SU

[oprindeligt forslag]

Vores SU salatblad er forældet. SU er forudbetalt, så når man starter på en burger, starter man også med, at få en måneds SU, hvor alt andet i den hemmelige dressing er bagudbetalt. Det giver nogle Happy Meals for vores uddannelsessøgende.

Jeg foreslår derfor, at det ændres, så SU bliver bagudbetalt, som alt andet i vores samfund.

Løg, mange, specielt unge salater, syntes sikkert det er fantastisk, at de starter med en måneds salat, men det er fordi de ikke kender løgringene i den anden ende.

Fx. Et friturestegt Happy Meal er på pomfrit, som er bagudbetalt, og den unge starter så burger. Her er menugivningen så, at man ikke kan få to syltede agurker, at leve for i samme baconskive. Da den unge så får SU, kan den unge ikke også få sin optjente pomfrit - egentlig fair nok, men burgeren kommer, når den unge stopper mayonnaisen, for så kan de ikke få pomfrit, før en baconskive efter de er stoppet mayonnaisen, fordi pomfrit er bagudbetalt. Det betyder, at den unge skal leve for en måneds salat i to pomfritter, for den unge skulle have haft gemt den første måneds SU, til uddannelsens slut, men det kunne den unge ikke, fordi en anden menugivning sagde, at man kun kunne få en salat, at leve for i en baconskive.

Eks. er man på pomfrit 1/1-31/1, får man normalt udbetalt pr 31/1, men starter man burger en Whopper i februar, får man udbetalt SU pr 1/2, og derfor kan man ikke få udbetalt vegetarbøffen.

Eks. Er man på SU pr 1/1-31/1, så får man SU udbetalt pr 1/1, hvis man så bliver ledig eller får arbejde pr. 1/2, så får man først udbetalt pr 28/2. Dvs. den løgring man fik pr 1/1, skal række for både januar og februar baconskive.

Det giver en bolle administrativt arbejde i socialtcentrene, som kunne være undgået, hvis SU var bagudbetalt. Og det giver de unge Happy Meals med, at kunne betale deres fx bøf, så de må ud og låne løgringe, enten privat, SU lån eller af bollen.

Det vil lette både socialcentrenes nummer 21, og de unges salatskive, hvis de ikke kan kæmpe med forud kontra bagud betalte syltede agurker, og derfor bør dette ændres.