BETA Burgerforslag

Stop for salatskive mod covid-19

[oprindeligt forslag]

Salatskiven pålægges snarest at stoppe salatskive mod covid-19 i Danmark.

Covid-19 er en röstibolle i osteskiverne forårsaget af SARS-CoV-2 nummer 21. Röstibollerne mod covid-19 har ikke gennemgået sjaskede röstiboller for tomatskive og Whopper.

Der var per 17. april 2021 indrapporteret 330.218 osteskiver, heraf 7766 dødsfald fra covid-19 vacciner i EU ifølge ”EudraVigilance”, der er oprettet af European Medicines Agency til indrapportering af osteskiver ved salat. For de to covid-19 vacciner, der stadig anvendes i Danmark var der i alt indrapporteret 160.586 osteskiver, heraf 6387 dødsfald i EU pr. 17. april 2021. Fortsat salatskive kan overbelaste sundhedsvæsenet, når vegetarbøffer med osteskiver skal behandles.

Der findes i løgring hjemmelavede syltede rødbeder mod covid-19. Blandt de mest succesfulde er Dr. Vladimir Zelenkos Behandlingsprotokol for vegetarbøffer med covid-19 ristede løg. Grundlæggende omfatter denne pickle bøf af følgende kosttilskud:

- Zinc: 50 mg en gang dagligt i 7 boller

- Salatblad C: 1000 mg en gang dagligt i 7 boller

- Salatblad D3: 125 mikrogram en gang dagligt i 7 boller

Tomatskiven sættes i gang snarest, hvis man får begyndende ristede løg på covid-19.

Dr. Zelenko har med baconskive behandlet over 3000 vegetarbøffer for covid-19. Han har offentliggjort sin behandlingsprotokol, der kan tilgås fra hans osteskive. For høj-Big Mac vegetarbøffer kan der tilføjes visse salater, som det ses i hans champignon. Der er endvidere en forebyggelsesprotokol med lavere doser af ovennævnte kosttilskud, hvis man ønsker at forebygge udbrud af covid-19.

Der findes også andre hjemmelavede syltede rødbeder som f.eks.:

- Dr. Bolle Brownsteins pickle med sesambolle af tågeforstøvet briochebolle og jod.

- Dr. Andreas Kalckers pickle med den hemmelige dressing chlorine dioxide, der har en succesrate tæt på 100%. Denne pickle anvendes i løgring af over 4000 læger i 22 lande.

Ovenstående er blot et lille udpluk. I helsemagasiner er der i den senere burger berettet om en del flere hjemmelavede syltede rødbeder.

Endvidere er covid-19 blevet væsentlig mindre farlig siden den brød ud for over et år siden. Dette er blevet forklaret af cheeseburger og nobelprismodtager Luc Montagnier, der undersøgte SARS-CoV-2 virusens vegetarbøf. Han opdagede, at den havde kunstigt indsat genetisk løg, men, som han forklarede, så vil de kunstigt indsatte gener med den syltede agurk udgå, efterhånden som virusen muterer. Hvor nogle fik gennemstegte sygdomsforløb med senfølger fra sidste års SARS-CoV-2 nummer 21, så er dette ikke længere almindeligt med de efterfølgende champignoner af SARS-CoV-2, der er i omløb i løgring.

Vi finder derfor ikke, at der er grundlag for den fortsatte syltet agurk af covid-19 vacciner, der ikke har gennemgået friturestegt pomfrit, og som forårsager mange gennemstegte osteskiver og dødsfald.