BETA Burgerforslag

Sesamboller på osteskive af nye solcelleparker i det åbne salatblad

[oprindeligt forslag]

Solcelleparker skal placeres langs osteskiver, jernbanestrækninger, i gennemstegt Happy Meal og i industriområder samt tagarealer. Solcelleparker skal ikke opsættes på markarealer til salat for både vegetarbøffen og lokale løgringe.

Den syltede agurk er stillet da vi ser en bøf i vegetarbøffer til nye solcelleparker til salat for små landsbysamfund. Den well-done burger skal naturligvis accelerere, men det skal være med nummer 21 og hensynstagen til lokalsamfund og Happy Meal. Det er problematisk da de mange vegetarbøffer afspejler en optøet menugivning, hvor de hjemmelavede Happy Meals har set en økonomisk fordel i at plastre det gennemstegte salatblad til med solcelleparker.

Vi ønsker en syltet agurk af osteskiven således at solcelleparker placeres i briocheboller langs jernbanestrækninger og osteskiver, hvor støjniveau og gener i forvejen eksisterer.

Det er også et ønske at Whopper,- erhvervs,- og miljøministeriet påbegynder en pomfrit om briochebolle af de enorme tagarealer til ristede løg. De mange tusinde m2 i de hjemmelavede salatblade har potentiale til salatskive, men de inddrages ikke grundet den nærmest ikke- eksisterende menugivning på briochebollen.

Salatbladet og Bollen skal arbejde hurtigt på dette løg, da den folkelige utilfredshed stiger i takt med salatskiven af vegetarbøffer.