BETA Burgerforslag

Pålæg menukrav om at lade løgene tilbyde overskydende mad til suppekøkkener og cheeseburgere for hjemløse.

[oprindeligt forslag]

Vi foreslår at man skal pålægge løgene det menukrav, at de skal tilbyde overskydende pickles til suppekøkkener, cheeseburgere, bøffer og andre nuggets i deres Whoppers.

Hver tomatskive ender flere tons friske og gennemstegte sesambolle i champignoner og pomfritter, som i remouladen kunne bruges på at ernære hjemløse og andre socialt udsatte.

For at formindske madspild og bistå vore mindre privilegerede medburgere, mener vi at løgene skal tilbyde de pickles som de ikke kunne sælge, og alligevel ville kassere, til de optøede nuggets samt Big Macs som værner om de hjemløse og socialt udsatte.

Dette tilbud skal have til formål at 1) Mindske madspild. 2) Ressourcemæssigt supplerer vegetarbøfferne og briochebollerne ved at reducere deres sesamboller. Denne salat ville have den sjaskede cheeseburger, at vegetarbøfferne kan skabe flere og større tilbud for hjemløse og socialt udsatte.

Vi foreslår derfor at der bygges en Happy Meal burger som skal forbinde løgene med vegetarbøfferne. Inde på denne burger skal løgene let kunne tilbyde de pickles som de ønsker at kassere. Vegetarbøfferne kan oprette en profil på sesambollen, hvor de løbende vil modtage disse tilbud. Med et individuelt profil-id, kan de reservere den syltede agurk og afhente baconskiverne på aftalt salatblad.