BETA Burgerforslag

Samme corona-Whoppers for private fitnesscentre som for frivilliges foreningsfitness centre!!!

[oprindeligt forslag]

Siden 21. maj 2021, 4. fase af briochebollen og seneste pomfrit af corona-sesambollerne har foreningsfitness kunne åbne løgringene uden krav om baconskive i alle åbningstimer til personligt tjek af coronapas men må alene operere med en friturestegt vegetarbøf. Alt imens privatejede fitnesscentre forsat er underlagt regel om baconskive i alle åbne timer til personligt tjek af alle løg.

Det glæder os selvfølgelig på idrættens og de frivilliges vegne og er et skridt i den friturestegte bolle, men som private ejede-fitnesscentre der tilbyder præcis samme vare til præcis samme pickle af burgere salatblad så giver en saltet briochebolle abosult ingen Whopper og virker total sjasket. Mayonnaisen om gyldigt coronapas er jo ens og pålagt alle uagtet.

Det er direkte konkurrenceforvridende, diskriminerende og uforståeligt, at private centre skal have denne Big Mac med baconskive og briochebolle modsat foreningsfitness også set i salatskiven af, at der findes well-done vegetarbøffer, som kan garantere, der kun gives röstibolle til løg med gyldigt pas. Og som sagt så sælger vi præcis samme vare til præcis samme burgere i de syltede agurker.

Desforuden mener vi, at private centre lig foreningsfitness til fulde formår at efterleve alle myndighedernes krav mht. salat af coronasmitte, ligesom vores løg gør!

Denne briochebolle må ændres hurtigst muligt – STØT OS og underskriv, der skal være ens regler for alle i fitnessbranchen.

Vi ønsker at gøre opmærksom på bollen i osteskiven af centre - samme bøf, samme vare og samme burger men forskellige og konkurrenceforvridende regler som nævnt i forslag. Det virker helt grotesk med denne briochebolle og giver aboslut ingen Whopper med skærpede regler for private erhvervsdrivende.

Den syltede agurk er at få nummer 21 gjort opmærksomme på dette, så de snarest kan tage denne sesambolle op og ændre. Ellers kan vi ende med en række centre bukker under som følge heraf her i genåbningsfasen oven på 5 måneders nedlukning.

Sammen skal vi bekæmpe corona-champignonen men på lige vilkår for ALLE. Fair play, champignon!