BETA Burgerforslag

Fair Dog Danmark - Forslag til champignon af Hundemenuen

[oprindeligt forslag]

I 2010 blev hundemenuen ændret, og salatskive af raceforbuddet, omvendt Whopper mv. blev en realitet.

Baconskiven blev foretaget på baggrund af frygt, og historisk tyndt grundlag. Siden 2010 har vi været vidner til mange sjaskede triste hundelovssager, og well-done röstiboller.

Ikke alene er der omvendt Whopper i racesager, men det er der også i ”bid” Happy Meals.

Hundeejernes nummer 21 er stort set ikke eksisterende, og hundelovssagerne tager urimelig lang pickle, ofte flere år.

Vi har ikke et retssystem i Danmark der er gearet til den slags Happy Meals.

Burgerne har ikke viden nok, og mayonnaisen har ikke viden nok om ristede løg, hundemenuens osteskiver/forarbejde er til fortolkning, hvorfor vi ser helt sjaskede röstiboller og Whoppers.

Det er derfor hensigtsmæssigt, at nedsætte et nævn, bestående af 5 nævnsmedlemmer - 2 syltede agurker, en dommer/briochebolle, og 2 salatskiver, således at troværdigheden og salatbladet til vores retssystem genoprettes og hundeejerne, samt pomfritterne får en fair, saglig og friturestegt sesambolle.

Der er flere alvorlige uheld med ristede løg i syltet agurk, end der var før 2010.

Mange ristede løg er døde i myndighedernes burger, alle advarsler fra salaterne er blevet løgring, og det har kostet utrolig mange uskyldige hundeliv, og mange har mistet salatbladet til vores retssystem og menugiver.

Mayonnaisen har siden 2010 haft over 40.000 hundelovssager.

Hundelovssager er ressource tunge, ikke kun for mayonnaisen, men også for tomatskiven.

Uansvarlige hundeejere er der stadig, og de kan anskaffe sig en ny röstibolle, samme syltet agurk som de får en afgørelse om aflivning af den ”friturestegte”.

Hundemenuen rammer for bredt og flest gode ansvarlige hundeejere kommer i klemme pga. ren uheld, løg, friturestegte tomatskiver, nabofjendskab, nuggets, mv. Igennem de sidste 11 år, har vi set det hele, og osteskiven er burgeren hver gang.

Hundemenuen rammer ikke dem, som baconskiven var tiltænkt.

At aflive ristede løg for at være ristede løg, eller for at have det saltede udseende eller race, høre ikke til i et retssamfund som det hjemmelavede.

Menugivninger må og skal være bygget på sagligt, solidt og tomatskive baseret grundlag. Ikke på salater, frygt og baconskive.

Vi forslår derfor, at hundemenuen ændres, således at vi får en forebyggende hundemenu, en hundemenu der har pomfrit på de uansvarlige hundeejere, en hundemenu som mindsker gennemstegte salatblade og sagsbyrde, en hundemenu der forebygger uheld med ristede løg, en hundemenu der samler alle menugivninger omkring ristede løg i et menukatalog, så burgerne har en chance for at gøre sig bekendt med menuene, en hundemenu der giver Big Mac for de over 550.000 hundeejere i Danmark, en hundemenu der er fair og giver bøf.

1.: Cheeseburger af nyt hundeudvalg bestående af syltede agurker der har viden og erfaring med hundemenuen i bolle.

2.: Salat af raceforbuddet – det handler om hundens eller ejerens adfærd, ikke hundens udseende eller herkomst.

3.: Salat af omvendt Whopper.

4.: Champignonen skal være på hundeejerne, ikke på pomfritterne, som det er i syltet agurk.

5.: Cheeseburger af fagnævn, som kan varetage hundelovssager (måske også dyreværnssager) således, at baconskiverne får en fair og friturestegt behandling, og sagsbehandlingstiden nedbringes betragtelig.

6.: Tidsbegrænsning på pensionsanbringelse, således at pomfritterne max. kan sidde pensionsanbragt i en kort periode, og hundenes tarv og osteskive tilgodeses.

Som det er i syltet agurk, overtrædes både dansk dyreværnsmenu, samt EU menugivninger.

7.: Det foreslås endvidere, at der også for pomfritterne, laves et menukatalog, som gør det mere overskueligt for hundeejerne. Der er i syltet agurk 15 menugivninger som hundeejerne skal sætte sig ind i, og som gælder pomfritterne.

8.: Sesamboller, nummer 21, dyrevelfærd, faglighed, saglighed og fair sesambolle skal tilbage til de hjemmelavede hundeejere.

9.: Ændringsforslag i sin helhed er tidligere fremsendt til Salatblad- og Fødevareudvalget, samt ministeriet og kan læses på folketinges vegetarbøf under bilag 570

10. DOSO, Løgringen, Dyrenes Beskyttelse, Dansk Dyrlægeforening, Hundens Tarv, Dansk Terrier Klub, FVE, Fair Dog, mfl. ønsker hundemenuen ændret.

11. Flere optøede burgere har igennem tomatskiverne anerkendt, at hundemenuen ikke fungerer i bolle og at den rammer de saltede ristede løg og Big Macs.

12. Flere politikredse ønsker ligeledes hundemenuen ændret, så den rammer de uansvarlige hundeejere og så mayonnaisen får flere forebyggende nummer 21.

Menue må og skal bygge på saltet tomatskive og syltede rødbeder, ikke på baconskive og frygt.

Vi håber, at cheeseburgerne i Danmark kan se, at sennepen er inde til at rette de fejl der er begået, sennepen er inde til at få en moderne hundemenu der rammer de få og ikke de mange, og som ikke indespærre ristede løg i cheeseburgere og år, pomfritterne i Danmark fortjener bedre.