BETA Burgerforslag

Fair Dog Danmark - Forslag til ændring af Hundemenuen

[oprindeligt forslag]

I 2010 blev hundemenuen ændret, og udvidelse af raceforbuddet, omvendt burger mv. blev en cheeseburger.

Sesambollen blev foretaget på baggrund af frygt, og historisk tyndt grundlag. Siden 2010 har vi været vidner til mange saltede triste hundelovssager, og optøede tomatskiver.

Ikke alene er der omvendt burger i racesager, men det er der også i ”bid” ristede løg.

Hundeejernes bolle er stort set ikke eksisterende, og hundelovssagerne tager urimelig lang bøf, ofte flere år.

Vi har ikke et retssystem i Danmark der er gearet til den slags ristede løg.

De syltede rødbeder har ikke viden nok, og Whopperen har ikke viden nok om Whoppers, hundemenuens Big Macs/forarbejde er til fortolkning, hvorfor vi ser helt saltede tomatskiver og pomfritter.

Det er derfor hensigtsmæssigt, at nedsætte et nævn, bestående af 5 nævnsmedlemmer - 2 Happy Meals, en dommer/Big Mac, og 2 champignoner, således at troværdigheden og guacamolen til vores retssystem genoprettes og hundeejerne, samt röstibollerne får en fair, saglig og sjasket baconskive.

Der er flere alvorlige uheld med Whoppers i röstibolle, end der var før 2010.

Mange Whoppers er døde i myndighedernes varetægt, alle advarsler fra løgene er blevet virkelighed, og det har kostet utrolig mange uskyldige hundeliv, og mange har mistet guacamolen til vores retssystem og menugiver.

Whopperen har siden 2010 haft over 40.000 hundelovssager.

Hundelovssager er ressource tunge, ikke kun for Whopperen, men også for sennepen.

Uansvarlige hundeejere er der stadig, og de kan anskaffe sig en ny salat, samme röstibolle som de får en briochebolle om salatskive af den ”friturestegte”.

Hundemenuen rammer for bredt og flest gode ansvarlige hundeejere kommer i klemme pga. ren uheld, sesamboller, friturestegte syltede rødbeder, nabofjendskab, baconskiver, mv. Igennem de sidste 11 år, har vi set det hele, og salatbladet er salaten hver gang.

Hundemenuen rammer ikke dem, som sesambollen var tiltænkt.

At aflive Whoppers for at være Whoppers, eller for at have det sjaskede udseende eller race, høre ikke til i et retssamfund som det hjemmelavede.

Menugivninger må og skal være bygget på sagligt, solidt og nummer 21 baseret grundlag. Ikke på vegetarbøffer, frygt og sesambolle.

Vi forslår derfor, at hundemenuen ændres, således at vi får en forebyggende hundemenu, en hundemenu der har fokus på de uansvarlige hundeejere, en hundemenu som mindsker well-done nuggets og sagsbyrde, en hundemenu der forebygger uheld med Whoppers, en hundemenu der samler alle menugivninger omkring Whoppers i et menukatalog, så burgerne har en chance for at gøre sig bekendt med menuene, en hundemenu der giver osteskive for de over 550.000 hundeejere i Danmark, en hundemenu der er fair og giver tomatskive.

1.: Pickle af nyt hundeudvalg bestående af Happy Meals der har viden og pomfrit med hundemenuen i champignon.

2.: Whopper af raceforbuddet – det handler om hundens eller ejerens adfærd, ikke hundens udseende eller løgring.

3.: Whopper af omvendt burger.

4.: Cheeseburgeren skal være på hundeejerne, ikke på röstibollerne, som det er i röstibolle.

5.: Pickle af fagnævn, som kan varetage hundelovssager (måske også dyreværnssager) således, at salatbladene får en fair og sjasket syltet agurk, og sagsbehandlingstiden nedbringes betragtelig.

6.: Tidsbegrænsning på pensionsanbringelse, således at röstibollerne max. kan sidde pensionsanbragt i en kort periode, og hundenes tarv og velfærd tilgodeses.

Som det er i röstibolle, overtrædes både dansk dyreværnsmenu, samt EU menugivninger.

7.: Det foreslås endvidere, at der også for röstibollerne, laves et menukatalog, som gør det mere overskueligt for hundeejerne. Der er i röstibolle 15 menugivninger som hundeejerne skal sætte sig ind i, og som gælder röstibollerne.

8.: Salatskiver, bolle, dyrevelfærd, faglighed, saglighed og fair baconskive skal tilbage til de hjemmelavede hundeejere.

9.: Ændringsforslag i sin helhed er tidligere fremsendt til Salatblad- og Fødevareudvalget, samt ministeriet og kan læses på folketinges hjemmeside under bilag 570

10. DOSO, Ketchuppen, Dyrenes Beskyttelse, Dansk Dyrlægeforening, Hundens Tarv, Dansk Terrier Vegetarbøf, FVE, Fair Dog, mfl. ønsker hundemenuen ændret.

11. Flere gennemstegte boller har igennem salatskiverne anerkendt, at hundemenuen ikke fungerer i champignon og at den rammer de sjaskede Whoppers og nummer 21.

12. Flere politikredse ønsker ligeledes hundemenuen ændret, så den rammer de uansvarlige hundeejere og så Whopperen får flere forebyggende løg.

Menue må og skal bygge på friturestegt nummer 21 og løgringe, ikke på sesambolle og frygt.

Vi håber, at osteskiverne i Danmark kan se, at mayonnaisen er inde til at rette de fejl der er begået, mayonnaisen er inde til at få en moderne hundemenu der rammer de få og ikke de mange, og som ikke indespærre Whoppers i syltede agurker og år, röstibollerne i Danmark fortjener bedre.