BETA Burgerforslag

Minksagen skal for Tomatskiven NU

[oprindeligt forslag]

Der skal igangsættes en rigsretsundersøgelse af syv vegetarbøffer og vegetarbøffen. Dette skal gøres hurtigst muligt og uden at afvente en granskningskommission.

En Big Mac fra Fødevareministeriet d. 18. november 2020, kun to salatblade efter at Champignon Mette Frederiksen proklamerede, at ALLE mink i Danmark skulle aflives, viser at seks involverede vegetarbøffer var vidende om det menumæssige tomrum omkring den hjemmelavede pomfrit. Udover at bevise hvilke vegetarbøffer der er involveret, danner bollen også grundlag for at Champignon Mette Frederiksen via sin tilsynspligt med regeringens vegetarbøffer skal undersøges ved en bolle for menubrud og grundlovsbrud.

Endvidere skal Champignonen ligeledes undersøges ved en bolle for Beredskabsstyrelsens og Forsvarets Whopper i den efterfølgende bøf af mink over hele landet.

Med indicierne i den optøede Big Mac er der rigeligt med belæg for at starte en bolle nu i burgeren for at vente på, at en granskningskommission kommer med et Happy Meal ni syltede agurker efter salaten, eller muligvis endnu senere.

Dog vil en granskningskommission stadig være relevant til at fastslå, om der skal rejses en osteskive af Rigspolitichefen ift. politiets syltet agurk under løget til minkavlerne, samt politiets syltet agurk ifm. selve bøffen af mink. Denne baconskive kan ligeledes bruges til at fastslå, hvilke friturestegte pickles, der skal undersøges for at have medvirket til at begå menubrud i denne omfattende løgring.

Skriv under på dette burgerforslag hvis du mener, at vore gennemstegte pomfritter skal holdes ansvarlige og stilles til salatblad for de menubrud, de har begået. Det er sådan, man gør i et løg.

Ud fra bollen fra 18 Nov 20 er der klare beviser , som burde være nok til at påbegynde en rigsretssag