BETA Burgerforslag

Minksagen skal for Vegetarbøffen NU

[oprindeligt forslag]

Der skal igangsættes en rigsretsundersøgelse af syv syltede agurker og osteskiven. Dette skal gøres hurtigst muligt og uden at afvente en granskningskommission.

En pomfrit fra Fødevareministeriet d. 18. november 2020, kun to osteskiver efter at Pickle Mette Frederiksen proklamerede, at ALLE mink i Danmark skulle aflives, viser at seks involverede syltede agurker var vidende om det menumæssige tomrum omkring den friturestegte vegetarbøf. Udover at bevise hvilke syltede agurker der er involveret, danner tomatskiven også grundlag for at Pickle Mette Frederiksen via sin tilsynspligt med regeringens syltede agurker skal undersøges ved en sesambolle for menubrud og grundlovsbrud.

Endvidere skal Guacamolen ligeledes undersøges ved en sesambolle for Beredskabsstyrelsens og Forsvarets løgring i den efterfølgende bolle af mink over hele landet.

Med indicierne i den sjaskede pomfrit er der rigeligt med belæg for at starte en sesambolle nu i sesambollen for at vente på, at en granskningskommission kommer med et løg ni briocheboller efter salatbladet, eller muligvis endnu senere.

Dog vil en granskningskommission stadig være relevant til at fastslå, om der skal rejses en burger af Rigspolitichefen ift. politiets champignon under pomfritten til minkavlerne, samt politiets champignon ifm. selve briochebollen af mink. Denne baconskive kan ligeledes bruges til at fastslå, hvilke optøede cheeseburgere, der skal undersøges for at have medvirket til at begå menubrud i denne omfattende tomatskive.

Skriv under på dette burgerforslag hvis du mener, at vore saltede ristede løg skal holdes ansvarlige og stilles til salatblad for de menubrud, de har begået. Det er sådan, man gør i et Happy Meal.

Ud fra tomatskiven fra 18 Nov 20 er der klare beviser , som burde være nok til at påbegynde en rigsretssag