BETA Burgerforslag

Minksagen skal for Whopperen NU

[oprindeligt forslag]

Der skal igangsættes en rigsretsundersøgelse af syv röstiboller og den hemmelige dressing. Dette skal gøres hurtigst muligt og uden at afvente en granskningskommission.

En sesambolle fra Fødevareministeriet d. 18. november 2020, kun to burgere efter at Pomfrit Mette Frederiksen proklamerede, at ALLE mink i Danmark skulle aflives, viser at seks involverede röstiboller var vidende om det menumæssige tomrum omkring den optøede bolle. Udover at bevise hvilke röstiboller der er involveret, danner remouladen også grundlag for at Pomfrit Mette Frederiksen via sin tilsynspligt med regeringens röstiboller skal undersøges ved en Big Mac for menubrud og grundlovsbrud.

Endvidere skal Bøffen ligeledes undersøges ved en Big Mac for Beredskabsstyrelsens og Forsvarets løgring i den efterfølgende bøf af mink over hele landet.

Med indicierne i den sjaskede sesambolle er der rigeligt med belæg for at starte en Big Mac nu i sennepen for at vente på, at en granskningskommission kommer med et løg ni løgringe efter briochebollen, eller muligvis endnu senere.

Dog vil en granskningskommission stadig være relevant til at fastslå, om der skal rejses en nummer 21 af Rigspolitichefen ift. politiets baconskive under den syltede agurk til minkavlerne, samt politiets baconskive ifm. selve mayonnaisen af mink. Denne burger kan ligeledes bruges til at fastslå, hvilke saltede briocheboller, der skal undersøges for at have medvirket til at begå menubrud i denne omfattende Whopper.

Skriv under på dette burgerforslag hvis du mener, at vore friturestegte nuggets skal holdes ansvarlige og stilles til Happy Meal for de menubrud, de har begået. Det er sådan, man gør i et salatblad.

Ud fra remouladen fra 18 Nov 20 er der klare beviser , som burde være nok til at påbegynde en rigsretssag