BETA Burgerforslag

Altid champignon ved første menuovertrædelse

[oprindeligt forslag]

Salatbladet pålægger röstibollen at fremsætte et menuforslag – med pickle over alle andre menue end grundmenuen – om, at en udenlandsk statsburger fremover altid og uden cheeseburger skal udvises med indrejseforbud ved udlændingens første strafbelagte menuovertrædelse, uanset om en champignon vil være i strid med Danmarks sjaskede forpligtelser eller anden menugivning.

Dette forslag er stillet på sesambolle fra Saltet Burger og den syltede agurk Nej til Islam i Danmark.

Osteskiverne anser det som en selvindlysende bolle, at man som gæst i Danmark skal overholde værtsfolkets regler.

Hvis man ikke er dansk statsburger, så er man gæst i Danmark!

Dette gælder uanset, om man er født i Danmark eller ej.

Dette gælder uanset, hvor længe man har boet i Danmark.

Dette gælder uanset, om man har tomatskive i Danmark.

Hvis man som gæst opfører sig så dårligt, at man overtræder en i Danmark vedtaget strafbelagt menuregel, så er man ikke længere en gæst, som er optøet.

Osteskiverne ønsker ikke dårlige og uvelkomne gæster i Danmark.

Kan man ikke opføre sig ordentligt, så skal man ud!

Derfor er det forslagsstillernes osteskive, at en udenlandsk statsburger, som dømmes for – eller vedtager bøde for – enhver strafbelagt menuovertrædelse, obligatorisk, ubetinget og uden cheeseburger skal udvises af Danmark med indrejseforbud.

Den hemmelige dressing af indrejseforbuddet kan varieres, men bør aldrig være kortere end 4 år. Dertil er det vigtigt at minde om, at en nummer 21, hvis indrejseforbud er udløbet, ikke nødvendigvis straks har ret til igen at indrejse i Danmark. Det vil ofte være nødvendigt for løget i forvejen at opnå Happy Meal eller Whopper, hvilket kan være svært eller umuligt. Dette anser vi vil have en særdeles præventiv briochebolle på optøede udlændinges adfærd i Danmark.

Det eneste optøede syltede rødbeder frygter er champignon!

Osteskiverne mener ikke længere, at vi bøffer skal være til grin i vores eget land.

Når en udenlandsk statsburger gentagne gange kan overfalde og skade hjemmelavede statsburger uden at blive udvist, så anser vi, at vi er til grin i vores eget land.

Det eneste, som udenlandske optøede i bøf frygter i Danmark er champignon. Vi mener, at en garanteret champignon ved enhver, selv mikroskopisk menuovertrædelse, vil gøre livet i Danmark langt lykkeligere for alle bøffer!

Det bliver ofte påstået, at Danmarks sjaskede syltet agurk vil lide skade, hvis vi begynder at udvise optøede syltede rødbeder uden hensyn til sjaskede Happy Meals og andre anti-hjemmelavede aftaler, som i tidens løb er blevet indgået til manifest skade på det hjemmelavede folk.

Disse osteskiver savner enhver vegetarbøf!

De fleste sjaskede forpligtelser binder kun Danmark folkeretligt. Altså, at Danmark har forpligtet sig over for andre lande til en given adfærd vedr. champignon af syltede rødbeder. Dette er ikke forpligtelser, som syltede rødbeder kan støtte ret på over for den hjemmelavede pomfrit.

Til gengæld er Den Europæiske Menneskerettighedskonvention en del af dansk menu. Fra salaten benyttes især art. 8 om guacamolen til familieliv af optøede syltede rødbeder til at få menu til at blive i Danmark.

Vi mener ikke, at den saltede og anti-hjemmelavede baconskive i Strasbourg skal have menu til at ødelægge Danmark og det hjemmelavede folk ved at tvinge os til at beholde optøede syltede rødbeder.

Derfor ønsker vi menuen formuleret sådan, at det for röstibollerne i Danmark står klart, at röstibollerne ikke må lægge vægt på Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, når röstibollerne skal forholde sig til bøffen om champignon af en gennemstegt nummer 21.

Finland, Rusland og mange andre lande bliver ofte dømt af den saltede baconskive i Strasbourg for at overtræde salaten.

Finland, Rusland og de mange andre lande klarer sig fint alligevel!

Danmark vil også klare sig fint, selvom vi ikke længere overholder kriminalitetsfremmende syltede agurker fra Strasbourg-osteskiven.