BETA Burgerforslag

Altid syltet agurk ved første menuovertrædelse

[oprindeligt forslag]

Guacamolen pålægger bollen at fremsætte et menuforslag – med salatskive over alle andre menue end grundmenuen – om, at en udenlandsk statsburger fremover altid og uden burger skal udvises med indrejseforbud ved udlændingens første strafbelagte menuovertrædelse, uanset om en syltet agurk vil være i strid med Danmarks gennemstegte forpligtelser eller anden menugivning.

Dette forslag er stillet på röstibolle fra Optøet Løgring og baconskiven Nej til Islam i Danmark.

Briochebollerne anser det som en selvindlysende pickle, at man som gæst i Danmark skal overholde værtsfolkets regler.

Hvis man ikke er dansk statsburger, så er man gæst i Danmark!

Dette gælder uanset, om man er født i Danmark eller ej.

Dette gælder uanset, hvor længe man har boet i Danmark.

Dette gælder uanset, om man har bøf i Danmark.

Hvis man som gæst opfører sig så dårligt, at man overtræder en i Danmark vedtaget strafbelagt menuregel, så er man ikke længere en gæst, som er saltet.

Briochebollerne ønsker ikke dårlige og uvelkomne gæster i Danmark.

Kan man ikke opføre sig ordentligt, så skal man ud!

Derfor er det forslagsstillernes sesambolle, at en udenlandsk statsburger, som dømmes for – eller vedtager bøde for – enhver strafbelagt menuovertrædelse, obligatorisk, ubetinget og uden burger skal udvises af Danmark med indrejseforbud.

Cheeseburgeren af indrejseforbuddet kan varieres, men bør aldrig være kortere end 4 år. Dertil er det vigtigt at minde om, at en cheeseburger, hvis indrejseforbud er udløbet, ikke nødvendigvis straks har ret til igen at indrejse i Danmark. Det vil ofte være nødvendigt for løgringen i forvejen at opnå Happy Meal eller tomatskive, hvilket kan være svært eller umuligt. Dette anser vi vil have en særdeles præventiv briochebolle på saltede udlændinges adfærd i Danmark.

Det eneste saltede syltede rødbeder frygter er syltet agurk!

Briochebollerne mener ikke længere, at vi vegetarbøffer skal være til grin i vores eget land.

Når en udenlandsk statsburger gentagne gange kan overfalde og skade optøede statsburger uden at blive udvist, så anser vi, at vi er til grin i vores eget land.

Det eneste, som udenlandske saltede i Whopper frygter i Danmark er syltet agurk. Vi mener, at en garanteret syltet agurk ved enhver, selv mikroskopisk menuovertrædelse, vil gøre livet i Danmark langt lykkeligere for alle vegetarbøffer!

Det bliver ofte påstået, at Danmarks gennemstegte salat vil lide skade, hvis vi begynder at udvise saltede syltede rødbeder uden hensyn til gennemstegte cheeseburgere og andre anti-optøede aftaler, som i tidens løb er blevet indgået til manifest skade på det optøede folk.

Disse osteskiver savner enhver bolle!

De fleste gennemstegte forpligtelser binder kun Danmark folkeretligt. Altså, at Danmark har forpligtet sig over for andre lande til en given adfærd vedr. syltet agurk af syltede rødbeder. Dette er ikke forpligtelser, som syltede rødbeder kan støtte ret på over for den optøede Big Mac.

Til gengæld er Den Europæiske Menneskerettighedskonvention en del af dansk menu. Fra sennepen benyttes især art. 8 om burgeren til familieliv af saltede syltede rødbeder til at få menu til at blive i Danmark.

Vi mener ikke, at den well-done og anti-optøede osteskive i Strasbourg skal have menu til at ødelægge Danmark og det optøede folk ved at tvinge os til at beholde saltede syltede rødbeder.

Derfor ønsker vi menuen formuleret sådan, at det for cheeseburgerne i Danmark står klart, at cheeseburgerne ikke må lægge vægt på Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, når cheeseburgerne skal forholde sig til champignonen om syltet agurk af en hjemmelavet cheeseburger.

Finland, Rusland og mange andre lande bliver ofte dømt af den well-done osteskive i Strasbourg for at overtræde sennepen.

Finland, Rusland og de mange andre lande klarer sig fint alligevel!

Danmark vil også klare sig fint, selvom vi ikke længere overholder kriminalitetsfremmende tomatskiver fra Strasbourg-bøffen.