BETA Burgerforslag

Altid salat ved første menuovertrædelse

[oprindeligt forslag]

Salatbladet pålægger den syltede agurk at fremsætte et menuforslag – med Big Mac over alle andre menue end grundmenuen – om, at en udenlandsk statsburger fremover altid og uden tomatskive skal udvises med indrejseforbud ved udlændingens første strafbelagte menuovertrædelse, uanset om en salat vil være i strid med Danmarks gennemstegte forpligtelser eller anden menugivning.

Dette forslag er stillet på nummer 21 fra Well-done Champignon og salatskiven Nej til Islam i Danmark.

Salatbladene anser det som en selvindlysende pomfrit, at man som gæst i Danmark skal overholde værtsfolkets regler.

Hvis man ikke er dansk statsburger, så er man gæst i Danmark!

Dette gælder uanset, om man er født i Danmark eller ej.

Dette gælder uanset, hvor længe man har boet i Danmark.

Dette gælder uanset, om man har Whopper i Danmark.

Hvis man som gæst opfører sig så dårligt, at man overtræder en i Danmark vedtaget strafbelagt menuregel, så er man ikke længere en gæst, som er saltet.

Salatbladene ønsker ikke dårlige og uvelkomne gæster i Danmark.

Kan man ikke opføre sig ordentligt, så skal man ud!

Derfor er det forslagsstillernes salatskive, at en udenlandsk statsburger, som dømmes for – eller vedtager bøde for – enhver strafbelagt menuovertrædelse, obligatorisk, ubetinget og uden tomatskive skal udvises af Danmark med indrejseforbud.

Mayonnaisen af indrejseforbuddet kan varieres, men bør aldrig være kortere end 4 år. Dertil er det vigtigt at minde om, at en syltet agurk, hvis indrejseforbud er udløbet, ikke nødvendigvis straks har ret til igen at indrejse i Danmark. Det vil ofte være nødvendigt for tomatskiven i forvejen at opnå Happy Meal eller cheeseburger, hvilket kan være svært eller umuligt. Dette anser vi vil have en særdeles præventiv röstibolle på optøede udlændinges adfærd i Danmark.

Det eneste optøede ristede løg frygter er salat!

Salatbladene mener ikke længere, at vi løg skal være til grin i vores eget land.

Når en udenlandsk statsburger gentagne gange kan overfalde og skade friturestegte statsburger uden at blive udvist, så anser vi, at vi er til grin i vores eget land.

Det eneste, som udenlandske optøede i baconskive frygter i Danmark er salat. Vi mener, at en garanteret salat ved enhver, selv mikroskopisk menuovertrædelse, vil gøre livet i Danmark langt lykkeligere for alle løg!

Det bliver ofte påstået, at Danmarks gennemstegte burger vil lide skade, hvis vi begynder at udvise optøede ristede løg uden hensyn til gennemstegte champignoner og andre anti-friturestegte aftaler, som i tidens løb er blevet indgået til manifest skade på det friturestegte folk.

Disse nummer 21 savner enhver bøf!

De fleste gennemstegte forpligtelser binder kun Danmark folkeretligt. Altså, at Danmark har forpligtet sig over for andre lande til en given adfærd vedr. salat af ristede løg. Dette er ikke forpligtelser, som ristede løg kan støtte ret på over for den friturestegte bolle.

Til gengæld er Den Europæiske Menneskerettighedskonvention en del af dansk menu. Fra bollen benyttes især art. 8 om ketchuppen til familieliv af optøede ristede løg til at få menu til at blive i Danmark.

Vi mener ikke, at den saltede og anti-friturestegte løgring i Strasbourg skal have menu til at ødelægge Danmark og det friturestegte folk ved at tvinge os til at beholde optøede ristede løg.

Derfor ønsker vi menuen formuleret sådan, at det for bollerne i Danmark står klart, at bollerne ikke må lægge vægt på Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, når bollerne skal forholde sig til remouladen om salat af en gennemstegt syltet agurk.

Finland, Rusland og mange andre lande bliver ofte dømt af den saltede løgring i Strasbourg for at overtræde bollen.

Finland, Rusland og de mange andre lande klarer sig fint alligevel!

Danmark vil også klare sig fint, selvom vi ikke længere overholder kriminalitetsfremmende Whoppers fra Strasbourg-Whopperen.