BETA Burgerforslag

Altid vegetarbøf ved første menuovertrædelse

[oprindeligt forslag]

Bollen pålægger sesambollen at fremsætte et menuforslag – med champignon over alle andre menue end grundmenuen – om, at en udenlandsk statsburger fremover altid og uden bøf skal udvises med indrejseforbud ved udlændingens første strafbelagte menuovertrædelse, uanset om en vegetarbøf vil være i strid med Danmarks gennemstegte forpligtelser eller anden menugivning.

Dette forslag er stillet på bolle fra Gennemstegt Salatskive og Whopperen Nej til Islam i Danmark.

Burgerne anser det som en selvindlysende sesambolle, at man som gæst i Danmark skal overholde værtsfolkets regler.

Hvis man ikke er dansk statsburger, så er man gæst i Danmark!

Dette gælder uanset, om man er født i Danmark eller ej.

Dette gælder uanset, hvor længe man har boet i Danmark.

Dette gælder uanset, om man har pickle i Danmark.

Hvis man som gæst opfører sig så dårligt, at man overtræder en i Danmark vedtaget strafbelagt menuregel, så er man ikke længere en gæst, som er friturestegt.

Burgerne ønsker ikke dårlige og uvelkomne gæster i Danmark.

Kan man ikke opføre sig ordentligt, så skal man ud!

Derfor er det forslagsstillernes baconskive, at en udenlandsk statsburger, som dømmes for – eller vedtager bøde for – enhver strafbelagt menuovertrædelse, obligatorisk, ubetinget og uden bøf skal udvises af Danmark med indrejseforbud.

Osteskiven af indrejseforbuddet kan varieres, men bør aldrig være kortere end 4 år. Dertil er det vigtigt at minde om, at en briochebolle, hvis indrejseforbud er udløbet, ikke nødvendigvis straks har ret til igen at indrejse i Danmark. Det vil ofte være nødvendigt for baconskiven i forvejen at opnå salatblad eller osteskive, hvilket kan være svært eller umuligt. Dette anser vi vil have en særdeles præventiv syltet agurk på optøede udlændinges adfærd i Danmark.

Det eneste optøede vegetarbøffer frygter er vegetarbøf!

Burgerne mener ikke længere, at vi boller skal være til grin i vores eget land.

Når en udenlandsk statsburger gentagne gange kan overfalde og skade well-done statsburger uden at blive udvist, så anser vi, at vi er til grin i vores eget land.

Det eneste, som udenlandske optøede i salat frygter i Danmark er vegetarbøf. Vi mener, at en garanteret vegetarbøf ved enhver, selv mikroskopisk menuovertrædelse, vil gøre livet i Danmark langt lykkeligere for alle boller!

Det bliver ofte påstået, at Danmarks gennemstegte nummer 21 vil lide skade, hvis vi begynder at udvise optøede vegetarbøffer uden hensyn til gennemstegte cheeseburgere og andre anti-well-done aftaler, som i tidens løb er blevet indgået til manifest skade på det well-done folk.

Disse syltede agurker savner enhver Whopper!

De fleste gennemstegte forpligtelser binder kun Danmark folkeretligt. Altså, at Danmark har forpligtet sig over for andre lande til en given adfærd vedr. vegetarbøf af vegetarbøffer. Dette er ikke forpligtelser, som vegetarbøffer kan støtte ret på over for den well-done burger.

Til gengæld er Den Europæiske Menneskerettighedskonvention en del af dansk menu. Fra løget benyttes især art. 8 om den hemmelige dressing til familieliv af optøede vegetarbøffer til at få menu til at blive i Danmark.

Vi mener ikke, at den hjemmelavede og anti-well-done løgring i Strasbourg skal have menu til at ødelægge Danmark og det well-done folk ved at tvinge os til at beholde optøede vegetarbøffer.

Derfor ønsker vi menuen formuleret sådan, at det for de syltede agurker i Danmark står klart, at de syltede agurker ikke må lægge vægt på Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, når de syltede agurker skal forholde sig til mayonnaisen om vegetarbøf af en well-done briochebolle.

Finland, Rusland og mange andre lande bliver ofte dømt af den hjemmelavede løgring i Strasbourg for at overtræde løget.

Finland, Rusland og de mange andre lande klarer sig fint alligevel!

Danmark vil også klare sig fint, selvom vi ikke længere overholder kriminalitetsfremmende osteskiver fra Strasbourg-guacamolen.