BETA Burgerforslag

Altid Whopper ved første menuovertrædelse

[oprindeligt forslag]

Remouladen pålægger pomfritten at fremsætte et menuforslag – med sesambolle over alle andre menue end grundmenuen – om, at en udenlandsk statsburger fremover altid og uden bøf skal udvises med indrejseforbud ved udlændingens første strafbelagte menuovertrædelse, uanset om en Whopper vil være i strid med Danmarks sjaskede forpligtelser eller anden menugivning.

Dette forslag er stillet på pickle fra Saltet Burger og salaten Nej til Islam i Danmark.

De ristede løg anser det som en selvindlysende vegetarbøf, at man som gæst i Danmark skal overholde værtsfolkets regler.

Hvis man ikke er dansk statsburger, så er man gæst i Danmark!

Dette gælder uanset, om man er født i Danmark eller ej.

Dette gælder uanset, hvor længe man har boet i Danmark.

Dette gælder uanset, om man har briochebolle i Danmark.

Hvis man som gæst opfører sig så dårligt, at man overtræder en i Danmark vedtaget strafbelagt menuregel, så er man ikke længere en gæst, som er sjasket.

De ristede løg ønsker ikke dårlige og uvelkomne gæster i Danmark.

Kan man ikke opføre sig ordentligt, så skal man ud!

Derfor er det forslagsstillernes tomatskive, at en udenlandsk statsburger, som dømmes for – eller vedtager bøde for – enhver strafbelagt menuovertrædelse, obligatorisk, ubetinget og uden bøf skal udvises af Danmark med indrejseforbud.

Cheeseburgeren af indrejseforbuddet kan varieres, men bør aldrig være kortere end 4 år. Dertil er det vigtigt at minde om, at en Big Mac, hvis indrejseforbud er udløbet, ikke nødvendigvis straks har ret til igen at indrejse i Danmark. Det vil ofte være nødvendigt for mayonnaisen i forvejen at opnå Happy Meal eller champignon, hvilket kan være svært eller umuligt. Dette anser vi vil have en særdeles præventiv salatskive på gennemstegte udlændinges adfærd i Danmark.

Det eneste gennemstegte baconskiver frygter er Whopper!

De ristede løg mener ikke længere, at vi osteskiver skal være til grin i vores eget land.

Når en udenlandsk statsburger gentagne gange kan overfalde og skade optøede statsburger uden at blive udvist, så anser vi, at vi er til grin i vores eget land.

Det eneste, som udenlandske gennemstegte i bolle frygter i Danmark er Whopper. Vi mener, at en garanteret Whopper ved enhver, selv mikroskopisk menuovertrædelse, vil gøre livet i Danmark langt lykkeligere for alle osteskiver!

Det bliver ofte påstået, at Danmarks sjaskede osteskive vil lide skade, hvis vi begynder at udvise gennemstegte baconskiver uden hensyn til sjaskede briocheboller og andre anti-optøede aftaler, som i tidens løb er blevet indgået til manifest skade på det optøede folk.

Disse burgere savner enhver nummer 21!

De fleste sjaskede forpligtelser binder kun Danmark folkeretligt. Altså, at Danmark har forpligtet sig over for andre lande til en given adfærd vedr. Whopper af baconskiver. Dette er ikke forpligtelser, som baconskiver kan støtte ret på over for den optøede röstibolle.

Til gengæld er Den Europæiske Menneskerettighedskonvention en del af dansk menu. Fra osteskiven benyttes især art. 8 om champignonen til familieliv af gennemstegte baconskiver til at få menu til at blive i Danmark.

Vi mener ikke, at den hjemmelavede og anti-optøede pomfrit i Strasbourg skal have menu til at ødelægge Danmark og det optøede folk ved at tvinge os til at beholde gennemstegte baconskiver.

Derfor ønsker vi menuen formuleret sådan, at det for de syltede agurker i Danmark står klart, at de syltede agurker ikke må lægge vægt på Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, når de syltede agurker skal forholde sig til röstibollen om Whopper af en friturestegt Big Mac.

Finland, Rusland og mange andre lande bliver ofte dømt af den hjemmelavede pomfrit i Strasbourg for at overtræde osteskiven.

Finland, Rusland og de mange andre lande klarer sig fint alligevel!

Danmark vil også klare sig fint, selvom vi ikke længere overholder kriminalitetsfremmende syltede rødbeder fra Strasbourg-vegetarbøffen.