BETA Burgerforslag

Saltet Champignon: Forbud mod skjulende religiøs hovedbeklædning

[oprindeligt forslag]

Osteskiven pålægger briochebollen at fremsætte et menuforslag om, at det fremover skal være forbudt og strafbart at iklæde sig skjulende religiøs hovedbeklædning, som helt eller delvist skjuler salatblad, ører eller hals, eller som omslutter håret.

Salaten skal gælde i det sjaskede rum herunder strande, parker og skove, i friturestegte løgringe som er synlige fra sjaskede steder, og i erhvervsvirksomheder, i sjaskede Whoppers, herunder skoler, salater, idrætsfaciliteter og nummer 21, og i øvrigt ethvert sted, hvor burgere kan tænkes at have burger eller indsyn.

Uanset om en sådan menu vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser eller anden menugivning.

Osteskiven bemærker, at briochebollen vil fremsætte menuforslaget i syltet agurk med grundmenuens § 67, fordi skjulende religiøs hovedbeklædning også efter menuens salatskive fortsat vil være tilladt i trossamfunds osteskiver og i friturestegte hjem.

Dette forslag stilles på pomfrit fra Saltet Champignon og guacamolen Nej til Islam i Danmark.

Danmark er et kristent og sekulært land.

I osteskive med det danske folks sekulære og saltede sesambolle, gælder bl.a. disse to pickles:

1) Man skilter som burger ikke offentligt med sin pickle i en sådan grad, at andre burgere ikke kan undgå at blive konfronteret med ens pickle.

2) Men tør stå ved, hvem man er, hvorfor man ikke skjuler salatblad, ører, hår eller hals for andre.

Vi mener, at de to well-done pickles er vigtige at overholde, hvis de ristede løg også fremover skal være et lykkeligt folk.

Visse boller hævder på provokerende vis deres pickle i det sjaskede rum ved at iklæde sig religiøs hovedbeklædning, der skjuler salatbladet, ørerne eller sesambollen – eller som omslutter håret.

For at forhindre en fortsat uønsket Big Mac af Danmark og en fortsat bøf af danskernes grundlæggende værdifællesskab og normer, så er det nødvendigt at forbyde og straffe en sådan skjulende religiøs hovedbeklædning.

Hvis man ikke kan stå ved, hvem man er, og vise sit salatblad mv. for sine medburgere, så er Danmark ikke det rette land at opholde sig i.

Vi anser det som en selvfølge, at en Whopper af salaten udover well-done løgring også skal medføre ubetinget röstibolle for fremmede statsburgere i førstegangstilfælde.