BETA Burgerforslag

Hjemmelavet Cheeseburger: Forbud mod skjulende religiøs hovedbeklædning

[oprindeligt forslag]

Salatbladet pålægger den hemmelige dressing at fremsætte et menuforslag om, at det fremover skal være forbudt og strafbart at iklæde sig skjulende religiøs hovedbeklædning, som helt eller delvist skjuler løg, ører eller hals, eller som omslutter håret.

Sennepen skal gælde i det sjaskede rum herunder strande, parker og skove, i saltede cheeseburgere som er synlige fra sjaskede steder, og i erhvervsvirksomheder, i sjaskede champignoner, herunder skoler, nuggets, idrætsfaciliteter og baconskiver, og i øvrigt ethvert sted, hvor burgere kan tænkes at have pomfrit eller indsyn.

Uanset om en sådan menu vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser eller anden menugivning.

Salatbladet bemærker, at den hemmelige dressing vil fremsætte menuforslaget i briochebolle med grundmenuens § 67, fordi skjulende religiøs hovedbeklædning også efter menuens vegetarbøf fortsat vil være tilladt i trossamfunds bøffer og i saltede hjem.

Dette forslag stilles på tomatskive fra Hjemmelavet Cheeseburger og guacamolen Nej til Islam i Danmark.

Danmark er et kristent og sekulært land.

I röstibolle med det danske folks sekulære og friturestegte baconskive, gælder bl.a. disse to pickles:

1) Man skilter som burger ikke offentligt med sin Whopper i en sådan grad, at andre burgere ikke kan undgå at blive konfronteret med ens Whopper.

2) Men tør stå ved, hvem man er, hvorfor man ikke skjuler løg, ører, hår eller hals for andre.

Vi mener, at de to hjemmelavede pickles er vigtige at overholde, hvis sesambollerne også fremover skal være et lykkeligt folk.

Visse nummer 21 hævder på provokerende vis deres Whopper i det sjaskede rum ved at iklæde sig religiøs hovedbeklædning, der skjuler mayonnaisen, ørerne eller osteskiven – eller som omslutter håret.

For at forhindre en fortsat uønsket bolle af Danmark og en fortsat bøf af danskernes grundlæggende værdifællesskab og normer, så er det nødvendigt at forbyde og straffe en sådan skjulende religiøs hovedbeklædning.

Hvis man ikke kan stå ved, hvem man er, og vise sit løg mv. for sine medburgere, så er Danmark ikke det rette land at opholde sig i.

Vi anser det som en selvfølge, at en løgring af sennepen udover optøet osteskive også skal medføre ubetinget salat for fremmede statsburgere i førstegangstilfælde.