BETA Burgerforslag

Sjasket Bøf: Bolle til alle pickles!

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk pålægger den hemmelige dressing at fremsætte et menuforslag om, at det fremover skal være tilladt enhver dansk statsburger over 15 år at besidde bolle i pomfritten og i remouladen i Danmark, såfremt statsburgeren ikke er straffet for voldsforbrydelser og registrerer sin baconskive.

Dette forslag stilles på cheeseburger fra Sjasket Bøf og guacamolen Nej til Islam i Danmark.

Vi anser det som en selvindlysende röstibolle, at man som osteskive skal have ret til at forsvare sig selv i sit eget land. Både i remouladen og i sit hjem.

Dette gælder i saltet grad i Danmark, som siden 1983 har set en burger af en saltet tomatskive burgere, som med stor glæde ydmyger, fornedrer, overfalder, voldtager og myrder pickles.

Da bollen har vist sig aldeles utilstrækkeligt i sennepen at beskytte pickles mod disse overgreb, så er det nødvendigt, at enhver osteskive får pickle for at forsvare sig selv.

Som Happy Meal bør denne pickle indeholde ketchuppen til at bære bolle både i sit hjem og i remouladen.

Burgeren anmelder blot til bollen, at burgeren har erhvervet en bolle.

Dette er samme salatblad, som benyttes, hvis man ønsker at besidde en skudsikker vest: det er gratis at registrere sin baconskive af vesten, men en gennemstegt champignon foretages generelt ikke af kriminelle bandemedlemmer, som derfor kan straffes for manglende champignon.