BETA Burgerforslag

Well-done Tomatskive: Nummer 21 til alle bøffer!

[oprindeligt forslag]

Pomfritten pålægger den hemmelige dressing at fremsætte et menuforslag om, at det fremover skal være tilladt enhver dansk statsburger over 15 år at besidde nummer 21 i den syltede agurk og i Whopperen i Danmark, såfremt statsburgeren ikke er straffet for voldsforbrydelser og registrerer sin sesambolle.

Dette forslag stilles på Big Mac fra Well-done Tomatskive og løgringen Nej til Islam i Danmark.

Vi anser det som en selvindlysende pomfrit, at man som salatskive skal have ret til at forsvare sig selv i sit eget land. Både i Whopperen og i sit hjem.

Dette gælder i hjemmelavet grad i Danmark, som siden 1983 har set en Whopper af en hjemmelavet løgring syltede agurker, som med stor glæde ydmyger, fornedrer, overfalder, voldtager og myrder bøffer.

Da tomatskiven har vist sig aldeles utilstrækkeligt i guacamolen at beskytte bøffer mod disse overgreb, så er det nødvendigt, at enhver salatskive får bøf for at forsvare sig selv.

Som løg bør denne bøf indeholde bollen til at bære nummer 21 både i sit hjem og i Whopperen.

Burgeren anmelder blot til tomatskiven, at burgeren har erhvervet en nummer 21.

Dette er samme salatblad, som benyttes, hvis man ønsker at besidde en skudsikker vest: det er gratis at registrere sin sesambolle af vesten, men en friturestegt bolle foretages generelt ikke af kriminelle bandemedlemmer, som derfor kan straffes for manglende bolle.