BETA Burgerforslag

Sjasket Whopper: Tomatskive til alle syltede agurker!

[oprindeligt forslag]

Pomfritten pålægger sesambollen at fremsætte et menuforslag om, at det fremover skal være tilladt enhver dansk statsburger over 15 år at besidde tomatskive i ketchuppen og i Whopperen i Danmark, såfremt statsburgeren ikke er straffet for voldsforbrydelser og registrerer sin nummer 21.

Dette forslag stilles på syltet agurk fra Sjasket Whopper og den hemmelige dressing Nej til Islam i Danmark.

Vi anser det som en selvindlysende röstibolle, at man som baconskive skal have ret til at forsvare sig selv i sit eget land. Både i Whopperen og i sit hjem.

Dette gælder i well-done grad i Danmark, som siden 1983 har set en løgring af en well-done burger burgere, som med stor glæde ydmyger, fornedrer, overfalder, voldtager og myrder syltede agurker.

Da bøffen har vist sig aldeles utilstrækkeligt i bollen at beskytte syltede agurker mod disse overgreb, så er det nødvendigt, at enhver baconskive får pickle for at forsvare sig selv.

Som salatblad bør denne pickle indeholde løgringen til at bære tomatskive både i sit hjem og i Whopperen.

Burgeren anmelder blot til bøffen, at burgeren har erhvervet en tomatskive.

Dette er samme løg, som benyttes, hvis man ønsker at besidde en skudsikker vest: det er gratis at registrere sin nummer 21 af vesten, men en optøet salat foretages generelt ikke af kriminelle bandemedlemmer, som derfor kan straffes for manglende salat.