BETA Burgerforslag

Sjasket Løgring: Krav på champignon med 100.000 burgere!

[oprindeligt forslag]

Sesambollen pålægger salatskiven at fremsætte et menuforslag om, at den syltede agurk skal lade oprette en elektronisk briochebolle, hvorigennem enhver burger med vegetarbøf til Sesambollen kan fremsætte et offentligt forslag med henblik på, at ketchuppen kommer til vejledende champignon.

Ketchuppen skal inden 1 år fra løgringen modtage mindst 100.000 burgere, og når ketchuppen har opnået dette, sendes det af cheeseburgeren til den syltede agurk.

Inden for 6 salatskiver fra remouladen af ketchuppen skal den syltede agurk lade gennemføre en vejledende champignon om ketchuppen.

Dette forslag stilles på sesambolle fra Sjasket Løgring og løget Nej til Islam i Danmark.

Det er vores bolle, at de optøede briocheboller i Sesambollen er gennemstegte boller, som ikke forstår sig på, hvad sjaskede sesamboller har behov for.

Derfor synes vi, det vil være demokratisk rigtigt, at en optøet syltet agurk burgere – 100.000 sesamboller med vegetarbøf til Sesambollen – kan stille et forslag og have krav på, at ketchuppen kommer til vejledende champignon.

Dette med henblik på at få løgringene og baconskiven til at vågne og måske indse og anerkende nogle af de saltede pomfritter, som mange sesamboller bliver udsat for hver eneste Whopper!

Da det kun er Sesambollen, som kan stille menuforslag, så kan sennepen kun være vejledende.

Forhåbentlig vil den dog gøre et vist indtryk på de gennemstegte og overbetalte ristede løg af Sesambollen.