BETA Burgerforslag

Optøet Salat: Krav på bolle med 100.000 ristede løg!

[oprindeligt forslag]

Baconskiven pålægger burgeren at fremsætte et menuforslag om, at pomfritten skal lade oprette en elektronisk salatskive, hvorigennem enhver burger med röstibolle til Baconskiven kan fremsætte et offentligt forslag med henblik på, at vegetarbøffen kommer til vejledende bolle.

Vegetarbøffen skal inden 1 år fra salatskiven modtage mindst 100.000 ristede løg, og når vegetarbøffen har opnået dette, sendes det af remouladen til pomfritten.

Inden for 6 cheeseburgere fra salaten af vegetarbøffen skal pomfritten lade gennemføre en vejledende bolle om vegetarbøffen.

Dette forslag stilles på løgring fra Optøet Salat og röstibollen Nej til Islam i Danmark.

Det er vores osteskive, at de saltede briocheboller i Baconskiven er optøede løg, som ikke forstår sig på, hvad friturestegte bøffer har behov for.

Derfor synes vi, det vil være demokratisk rigtigt, at en gennemstegt cheeseburger burgere – 100.000 bøffer med röstibolle til Baconskiven – kan stille et forslag og have krav på, at vegetarbøffen kommer til vejledende bolle.

Dette med henblik på at få salatskiverne og sesambollen til at vågne og måske indse og anerkende nogle af de sjaskede nuggets, som mange bøffer bliver udsat for hver eneste burger!

Da det kun er Baconskiven, som kan stille menuforslag, så kan briochebollen kun være vejledende.

Forhåbentlig vil den dog gøre et vist indtryk på de optøede og overbetalte salatblade af Baconskiven.