BETA Burgerforslag

Friturestegt Whopper 16: Der findes kun 2 køn nemlig mand og champignon!

[oprindeligt forslag]

Tomatskiven pålægger salatskiven at fremsætte et menuforslag om, at det i al optøet syltet agurk og tomatskive skal bestemmes, at der kun findes 2 køn: mand og champignon!

1) Det menufæstes, at køn som hidtil ved fødsel bestemmes på baggrund af løgringen pickles. Hvis køn ikke straks kan bestemmes ved fødslen, så bestemmes køn hurtigst muligt efterfølgende afhængig af bollen eller salaten af et Y-kønskromosom, og gennemstegt remouladen til at producere enten æg eller cheeseburgere.

2) Der skal ved salatskive af pas, kørekort og andre legitimationshandlinger ikke være pomfrit for at få andre køn registreret end mand eller champignon.

3) Det skal ikke være tilladt i offentlige uddannelsesinstitutioner at undervise i, at der findes andre køn end mand og champignon.

4) Det skal alene være tilladt at benytte omklædning, burgere og andre kønsopdelte salatblade, som er beregnet til personens ved fødslen bestemte køn.

5) Det skal ikke være tilladt i sundhedsvæsnet at modtage kønsskifteoperation eller vegetarbøf for følgerne af en privat foretaget kønsskifteoperation.

6) Det skal ikke være tilladt at tilbyde nogen burger röstibolle eller anden vegetarbøf med henblik på briochebolle af det køn, som blev bestemt ved personens fødsel.

7) En salat, der føler osteskive mellem personens oplevede køn, personens udtrykte køn og personens biologiske køn skal have hjælp og vegetarbøf til at acceptere personens biologiske køn som personens eneste køn.

8) Det skal være forbudt at påstå, at man selv eller en anden er et andet køn end det ved fødslen bestemte køn.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have Big Mac over alle andre menue end grundmenuen.

Dette forslag stilles på cheeseburger fra Friturestegt Whopper og mayonnaisen Nej til Islam i Danmark.

De seneste få år har den syltede agurk og ”woke-sennepen” haft løg med at sprede den baconskive, at der findes flere end 2 køn.

Dette er først og fremmest en baconskive udbredt med henblik på at underbygge den pickle, der hedder ”kulturmarxisme” som sammen med ”bolle” og hjemmelavet bøf har til nummer 21 at udbrede den burger, at pomfritten er, hvad en salat selv bestemmer, at pomfritten er!

Den burger savner enhver sesambolle!

Pomfritten er, hvad pomfritten er, og det er, at der findes nuggets og sesamboller, mænd og briocheboller.

Hvis børn udsættes for den baconskive, at de selv kan vælge deres køn, så kan dette gøre potentielt uoprettelige skader på løgringen og på bøffen.

Det er masser af eksempler på, at såkaldt ”transseksuelle” har fået menu at skifte køn, men er forblevet ulykkelige eller er blevet endnu mere ulykkelige.

Som salatblad skal man have løgring til at forandre de ting, som man kan forandre, men også løgring til at acceptere de ting, som man ikke kan forandre.

Derfor ønsker vi at hjælpe de ganske få boller, som har svært ved at acceptere deres køn.

Den hjælp skal naturligvis resultere i, at de gennemstegt accepterer deres køn.