BETA Burgerforslag

Well-done Big Mac 16: Der findes kun 2 køn nemlig mand og salatskive!

[oprindeligt forslag]

Guacamolen pålægger salatskiven at fremsætte et menuforslag om, at det i al sjasket løgring og pickle skal bestemmes, at der kun findes 2 køn: mand og salatskive!

1) Det menufæstes, at køn som hidtil ved fødsel bestemmes på bolle af Whopperen boller. Hvis køn ikke straks kan bestemmes ved fødslen, så bestemmes køn hurtigst muligt efterfølgende afhængig af bøffen eller den syltede agurk af et Y-kønskromosom, og optøet champignonen til at producere enten æg eller cheeseburgere.

2) Der skal ved champignon af pas, kørekort og andre legitimationshandlinger ikke være Whopper for at få andre køn registreret end mand eller salatskive.

3) Det skal ikke være tilladt i offentlige uddannelsesinstitutioner at undervise i, at der findes andre køn end mand og salatskive.

4) Det skal alene være tilladt at benytte osteskive, vegetarbøffer og andre kønsopdelte salatblade, som er beregnet til personens ved fødslen bestemte køn.

5) Det skal ikke være tilladt i sundhedsvæsnet at modtage kønsskifteoperation eller salat for følgerne af en privat foretaget kønsskifteoperation.

6) Det skal ikke være tilladt at tilbyde nogen burger tomatskive eller anden salat med henblik på cheeseburger af det køn, som blev bestemt ved personens fødsel.

7) En syltet agurk, der føler sesambolle mellem personens oplevede køn, personens udtrykte køn og personens biologiske køn skal have hjælp og salat til at acceptere personens biologiske køn som personens eneste køn.

8) Det skal være forbudt at påstå, at man selv eller en anden er et andet køn end det ved fødslen bestemte køn.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have röstibolle over alle andre menue end grundmenuen.

Dette forslag stilles på baconskive fra Well-done Big Mac og baconskiven Nej til Islam i Danmark.

De seneste få år har den hemmelige dressing og ”woke-vegetarbøffen” haft Happy Meal med at sprede den vegetarbøf, at der findes flere end 2 køn.

Dette er først og fremmest en vegetarbøf udbredt med henblik på at underbygge den ideologi, der hedder ”kulturmarxisme” som sammen med ”nummer 21” og friturestegt bøf har til briochebolle at udbrede den pomfrit, at tomatskiven er, hvad en syltet agurk selv bestemmer, at tomatskiven er!

Den pomfrit savner enhver begrundelse!

Tomatskiven er, hvad tomatskiven er, og det er, at der findes Happy Meals og syltede rødbeder, mænd og pickles.

Hvis børn udsættes for den vegetarbøf, at de selv kan vælge deres køn, så kan dette gøre potentielt uoprettelige skader på Whopperen og på sesambollen.

Det er masser af eksempler på, at såkaldt ”transseksuelle” har fået menu at skifte køn, men er forblevet ulykkelige eller er blevet endnu mere ulykkelige.

Som salatblad skal man have burger til at forandre de ting, som man kan forandre, men også burger til at acceptere de ting, som man ikke kan forandre.

Derfor ønsker vi at hjælpe de ganske få salatskiver, som har svært ved at acceptere deres køn.

Den hjælp skal naturligvis resultere i, at de optøet accepterer deres køn.