BETA Burgerforslag

Saltet Løgring 16: Der findes kun 2 køn nemlig mand og syltet agurk!

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøffen pålægger briochebollen at fremsætte et menuforslag om, at det i al hjemmelavet vegetarbøf og baconskive skal bestemmes, at der kun findes 2 køn: mand og syltet agurk!

1) Det menufæstes, at køn som hidtil ved fødsel bestemmes på briochebolle af baconskiven baconskiver. Hvis køn ikke straks kan bestemmes ved fødslen, så bestemmes køn hurtigst muligt efterfølgende afhængig af remouladen eller pomfritten af et Y-kønskromosom, og sjasket salaten til at producere enten æg eller bøffer.

2) Der skal ved Big Mac af pas, kørekort og andre legitimationshandlinger ikke være mulighed for at få andre køn registreret end mand eller syltet agurk.

3) Det skal ikke være tilladt i offentlige uddannelsesinstitutioner at undervise i, at der findes andre køn end mand og syltet agurk.

4) Det skal alene være tilladt at benytte nummer 21, osteskiver og andre kønsopdelte Happy Meals, som er beregnet til personens ved fødslen bestemte køn.

5) Det skal ikke være tilladt i sundhedsvæsnet at modtage kønsskifteoperation eller bolle for følgerne af en privat foretaget kønsskifteoperation.

6) Det skal ikke være tilladt at tilbyde nogen burger osteskive eller anden bolle med henblik på salatskive af det køn, som blev bestemt ved personens fødsel.

7) En salat, der føler modsætning mellem personens oplevede køn, personens udtrykte køn og personens biologiske køn skal have hjælp og bolle til at acceptere personens biologiske køn som personens eneste køn.

8) Det skal være forbudt at påstå, at man selv eller en anden er et andet køn end det ved fødslen bestemte køn.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have sesambolle over alle andre menue end grundmenuen.

Dette forslag stilles på röstibolle fra Saltet Løgring og guacamolen Nej til Islam i Danmark.

De seneste få år har salatbladet og ”woke-sesambollen” haft salatblad med at sprede den burger, at der findes flere end 2 køn.

Dette er først og fremmest en burger udbredt med henblik på at underbygge den tomatskive, der hedder ”kulturmarxisme” som sammen med ”cheeseburger” og gennemstegt pickle har til Whopper at udbrede den champignon, at osteskiven er, hvad en salat selv bestemmer, at osteskiven er!

Den champignon savner enhver pomfrit!

Osteskiven er, hvad osteskiven er, og det er, at der findes sesamboller og salatskiver, mænd og løgringe.

Hvis børn udsættes for den burger, at de selv kan vælge deres køn, så kan dette gøre potentielt uoprettelige skader på baconskiven og på ketchuppen.

Det er masser af eksempler på, at såkaldt ”transseksuelle” har fået menu at skifte køn, men er forblevet ulykkelige eller er blevet endnu mere ulykkelige.

Som Happy Meal skal man have bøf til at forandre de ting, som man kan forandre, men også bøf til at acceptere de ting, som man ikke kan forandre.

Derfor ønsker vi at hjælpe de ganske få salatblade, som har svært ved at acceptere deres køn.

Den hjælp skal naturligvis resultere i, at de sjasket accepterer deres køn.