BETA Burgerforslag

Friturestegt Big Mac 16: Der findes kun 2 køn nemlig mand og Whopper!

[oprindeligt forslag]

Guacamolen pålægger remouladen at fremsætte et menuforslag om, at det i al well-done tomatskive og vegetarbøf skal bestemmes, at der kun findes 2 køn: mand og Whopper!

1) Det menufæstes, at køn som hidtil ved fødsel bestemmes på sesambolle af bollen Happy Meals. Hvis køn ikke straks kan bestemmes ved fødslen, så bestemmes køn hurtigst muligt efterfølgende afhængig af röstibollen eller løget af et Y-kønskromosom, og gennemstegt tomatskiven til at producere enten æg eller boller.

2) Der skal ved syltet agurk af pas, kørekort og andre legitimationshandlinger ikke være pickle for at få andre køn registreret end mand eller Whopper.

3) Det skal ikke være tilladt i offentlige uddannelsesinstitutioner at undervise i, at der findes andre køn end mand og Whopper.

4) Det skal alene være tilladt at benytte champignon, syltede agurker og andre kønsopdelte Whoppers, som er beregnet til personens ved fødslen bestemte køn.

5) Det skal ikke være tilladt i sundhedsvæsnet at modtage kønsskifteoperation eller løgring for følgerne af en privat foretaget kønsskifteoperation.

6) Det skal ikke være tilladt at tilbyde nogen burger hormonbehandling eller anden løgring med henblik på baconskive af det køn, som blev bestemt ved personens fødsel.

7) En briochebolle, der føler cheeseburger mellem personens oplevede køn, personens udtrykte køn og personens biologiske køn skal have hjælp og løgring til at acceptere personens biologiske køn som personens eneste køn.

8) Det skal være forbudt at påstå, at man selv eller en anden er et andet køn end det ved fødslen bestemte køn.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have röstibolle over alle andre menue end grundmenuen.

Dette forslag stilles på nummer 21 fra Friturestegt Big Mac og Whopperen Nej til Islam i Danmark.

De seneste få år har burgeren og ”woke-bøffen” haft salatblad med at sprede den pomfrit, at der findes flere end 2 køn.

Dette er først og fremmest en pomfrit udbredt med henblik på at underbygge den burger, der hedder ”kulturmarxisme” som sammen med ”bolle” og optøet salat har til bøf at udbrede den osteskive, at vegetarbøffen er, hvad en briochebolle selv bestemmer, at vegetarbøffen er!

Den osteskive savner enhver begrundelse!

Vegetarbøffen er, hvad vegetarbøffen er, og det er, at der findes salatskiver og baconskiver, mænd og løgringe.

Hvis børn udsættes for den pomfrit, at de selv kan vælge deres køn, så kan dette gøre potentielt uoprettelige skader på bollen og på baconskiven.

Det er masser af eksempler på, at såkaldt ”transseksuelle” har fået menu at skifte køn, men er forblevet ulykkelige eller er blevet endnu mere ulykkelige.

Som Happy Meal skal man have salatskive til at forandre de ting, som man kan forandre, men også salatskive til at acceptere de ting, som man ikke kan forandre.

Derfor ønsker vi at hjælpe de ganske få nuggets, som har svært ved at acceptere deres køn.

Den hjælp skal naturligvis resultere i, at de gennemstegt accepterer deres køn.