BETA Burgerforslag

Well-done Bolle 16: Der findes kun 2 køn nemlig mand og syltet agurk!

[oprindeligt forslag]

Ketchuppen pålægger baconskiven at fremsætte et menuforslag om, at det i al optøet Big Mac og röstibolle skal bestemmes, at der kun findes 2 køn: mand og syltet agurk!

1) Det menufæstes, at køn som hidtil ved fødsel bestemmes på pomfrit af den hemmelige dressing champignoner. Hvis køn ikke straks kan bestemmes ved fødslen, så bestemmes køn hurtigst muligt efterfølgende afhængig af sennepen eller mayonnaisen af et Y-kønskromosom, og sjasket tomatskiven til at producere enten æg eller boller.

2) Der skal ved salat af pas, kørekort og andre legitimationshandlinger ikke være burger for at få andre køn registreret end mand eller syltet agurk.

3) Det skal ikke være tilladt i offentlige uddannelsesinstitutioner at undervise i, at der findes andre køn end mand og syltet agurk.

4) Det skal alene være tilladt at benytte osteskive, Whoppers og andre kønsopdelte salater, som er beregnet til personens ved fødslen bestemte køn.

5) Det skal ikke være tilladt i sundhedsvæsnet at modtage kønsskifteoperation eller sesambolle for følgerne af en privat foretaget kønsskifteoperation.

6) Det skal ikke være tilladt at tilbyde nogen burger hormonbehandling eller anden sesambolle med henblik på baconskive af det køn, som blev bestemt ved personens fødsel.

7) En bøf, der føler tomatskive mellem personens oplevede køn, personens udtrykte køn og personens biologiske køn skal have hjælp og sesambolle til at acceptere personens biologiske køn som personens eneste køn.

8) Det skal være forbudt at påstå, at man selv eller en anden er et andet køn end det ved fødslen bestemte køn.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have cheeseburger over alle andre menue end grundmenuen.

Dette forslag stilles på pickle fra Well-done Bolle og Whopperen Nej til Islam i Danmark.

De seneste få år har løgringen og ”woke-pomfritten” haft løg med at sprede den vegetarbøf, at der findes flere end 2 køn.

Dette er først og fremmest en vegetarbøf udbredt med henblik på at underbygge den løgring, der hedder ”kulturmarxisme” som sammen med ”nummer 21” og friturestegt kommunisme har til salatskive at udbrede den champignon, at röstibollen er, hvad en bøf selv bestemmer, at röstibollen er!

Den champignon savner enhver Whopper!

Röstibollen er, hvad röstibollen er, og det er, at der findes baconskiver og nummer 21, mænd og sesamboller.

Hvis børn udsættes for den vegetarbøf, at de selv kan vælge deres køn, så kan dette gøre potentielt uoprettelige skader på den hemmelige dressing og på sesambollen.

Det er masser af eksempler på, at såkaldt ”transseksuelle” har fået menu at skifte køn, men er forblevet ulykkelige eller er blevet endnu mere ulykkelige.

Som salatblad skal man have briochebolle til at forandre de ting, som man kan forandre, men også briochebolle til at acceptere de ting, som man ikke kan forandre.

Derfor ønsker vi at hjælpe de ganske få salatskiver, som har svært ved at acceptere deres køn.

Den hjælp skal naturligvis resultere i, at de sjasket accepterer deres køn.