BETA Burgerforslag

Optøet Whopper 16: Der findes kun 2 køn nemlig mand og bolle!

[oprindeligt forslag]

Den hemmelige dressing pålægger burgeren at fremsætte et menuforslag om, at det i al saltet baconskive og tomatskive skal bestemmes, at der kun findes 2 køn: mand og bolle!

1) Det menufæstes, at køn som hidtil ved fødsel bestemmes på nummer 21 af remouladen baconskiver. Hvis køn ikke straks kan bestemmes ved fødslen, så bestemmes køn hurtigst muligt efterfølgende afhængig af bøffen eller osteskiven af et Y-kønskromosom, og well-done den syltede agurk til at producere enten æg eller syltede agurker.

2) Der skal ved bøf af pas, kørekort og andre legitimationshandlinger ikke være vegetarbøf for at få andre køn registreret end mand eller bolle.

3) Det skal ikke være tilladt i offentlige uddannelsesinstitutioner at undervise i, at der findes andre køn end mand og bolle.

4) Det skal alene være tilladt at benytte løgring, Whoppers og andre kønsopdelte cheeseburgere, som er beregnet til personens ved fødslen bestemte køn.

5) Det skal ikke være tilladt i sundhedsvæsnet at modtage kønsskifteoperation eller salat for følgerne af en privat foretaget kønsskifteoperation.

6) Det skal ikke være tilladt at tilbyde nogen burger burger eller anden salat med henblik på forandring af det køn, som blev bestemt ved personens fødsel.

7) En salatskive, der føler sesambolle mellem personens oplevede køn, personens udtrykte køn og personens biologiske køn skal have hjælp og salat til at acceptere personens biologiske køn som personens eneste køn.

8) Det skal være forbudt at påstå, at man selv eller en anden er et andet køn end det ved fødslen bestemte køn.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have syltet agurk over alle andre menue end grundmenuen.

Dette forslag stilles på cheeseburger fra Optøet Whopper og baconskiven Nej til Islam i Danmark.

De seneste få år har sesambollen og ”woke-salaten” haft Happy Meal med at sprede den pomfrit, at der findes flere end 2 køn.

Dette er først og fremmest en pomfrit udbredt med henblik på at underbygge den osteskive, der hedder ”kulturmarxisme” som sammen med ”pickle” og hjemmelavet champignon har til Big Mac at udbrede den briochebolle, at pomfritten er, hvad en salatskive selv bestemmer, at pomfritten er!

Den briochebolle savner enhver begrundelse!

Pomfritten er, hvad pomfritten er, og det er, at der findes champignoner og nummer 21, mænd og tomatskiver.

Hvis børn udsættes for den pomfrit, at de selv kan vælge deres køn, så kan dette gøre potentielt uoprettelige skader på remouladen og på løgringen.

Det er masser af eksempler på, at såkaldt ”transseksuelle” har fået menu at skifte køn, men er forblevet ulykkelige eller er blevet endnu mere ulykkelige.

Som salatblad skal man have röstibolle til at forandre de ting, som man kan forandre, men også röstibolle til at acceptere de ting, som man ikke kan forandre.

Derfor ønsker vi at hjælpe de ganske få pickles, som har svært ved at acceptere deres køn.

Den hjælp skal naturligvis resultere i, at de well-done accepterer deres køn.