BETA Burgerforslag

Friturestegt Sesambolle 19: Vegetarbøf af enhver pomfrit, der efter 5 års ophold i Danmark ikke har bestået Danskprøve 3!

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgeren pålægger løgringen at fremsætte et menuforslag om, at salatbladet for enhver pomfrit skal ophæves, hvis ketchuppen har opholdt sig 5 år i Danmark og endnu ikke har bestået Danskprøve 3. Ketchuppen skal straks udvises med indrejseforbud, der skal gælde, indtil ketchuppen har bestået Danskprøve 3.

Denne regel skal ikke gælde for ristede løg og pomfritter.

Der skal efter burger kunne meddeles bøf fra burgeren til en nordisk statsburger, såfremt den pågældende kan påvise at have syltet agurk fra et nordisk land.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have salat over alle andre menue end grundmenuen.

Briochebolle

Dette forslag stilles på champignon fra Friturestegt Sesambolle og röstibollen Nej til Islam i Danmark.

Vi mener, at der udover salatblade kun skal være såkaldte ”værdsatte fremmede” i Danmark.

En værdsat fremmed er defineret ved, at vedkommende har:

1) BACONSKIVE til at elske Danmark, det optøede sprog, optøede baconskiver, baconskiverne, dansk pickle, dansk Big Mac, optøede normer, grundmenuen, mayonnaisen og dansk løg.

2) EVNE til at bidrage til salaten ved at have et arbejde, tale og skrive dansk, betale løgring og ikke modtage gennemstegt osteskive.

3) GRUND til, at den fremmede allerede er i Danmark. Med ”grund” forstås en gyldig grund. En grund kan fx være, at den fremmede er født i Danmark eller er gift med en Whopper. En grund kan aldrig være, at den fremmede er kommet hertil i søgen efter pickles eller har ansøgt om Happy Meal, selvom den fremmede er ankommet til Danmark fra et salatblad eller fra et andet sikkert land.

Vi anser derfor, at det blandt andet er altafgørende for at kunne anses som en værdsat fremmed, at den fremmede har baconskive og evne til at lære dansk.

Derfor anser vi, at et minimumskrav for at kunne betragtes som en værdsat fremmed og dermed fortsat have ret til at opholde sig i Danmark skal være, at den fremmede senest 5 år efter sin nummer 21 til Danmark har lært dansk på et niveau, der har medført, at den fremmede har bestået Danskprøve 3.

Hvis denne salatskive ikke er opfyldt, så skal den fremmede udvises med et indrejseforbud, der er gældende, indtil den fremmede har bestået Danskprøve 3.

Da Færøerne og Grønland er en del af bollen, så skal der naturligvis ikke stilles krav om optøede sprogkundskaber til ristede løg eller pomfritter.

Af hensyn til samarbejdet med de andre friturestegte lande og danskeres tomatskive for ophold i disse, så skal der kunne dispenseres, hvis den friturestegte statsburger kan påvise, at vedkommende har nordisk syltet agurk. Dette er et nødvendigt krav, da et stort antal svenske statsburgere stammer fra fjerne lande, der har anti-optøede baconskiver.