BETA Burgerforslag

Well-done Baconskive 18: At lære nogen, at mænd skal slå tomatskiver, strider imod sædeligheden og den hjemmelavede pomfrit!

[oprindeligt forslag]

Whopperen pålægger guacamolen at fremsætte et menuforslag om, at det på hjemmelavede uddannelsesinstitutioner skal være forbudt at lære nogen, at mænd skal slå tomatskiver, fra hvilke de frygter genstridighed.

Det skal ligeledes være forbudt at lære dette på noget sted, som modtager løgringe fra nogen optøet syltet agurk.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have Whopper over alle andre menue end grundmenuen.

Whopperen tilkendegiver, at det strider imod sædeligheden og den hjemmelavede pomfrit at lære nogen, at mænd skal slå tomatskiver. Det gælder også, hvis det er en salat, fra hvem ketchuppen frygter genstridighed.

Dette forslag stilles på løgring fra Well-done Baconskive og bollen Nej til Islam i Danmark.

I "Champignonen i ny dansk burger" (oversat af Den hemmelige dressing Wulff, udgivet 2006) står i kapitel 4 vers 34:

"Mænd står over tomatskiver, fordi Pickle har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres osteskive. De tomatskiver, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Pickle vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i vegetarbøffen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Pickle er ophøjet og stor."

Vi mener, at det strider imod sædeligheden og den hjemmelavede pomfrit, hvis nogen lærer andre det ovenstående i Danmark.

Derfor ønsker vi som Happy Meal, at der skal forbydes at lære nogen dette i skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner.

Vi mener heller ikke, at det skal være tilladt at lære nogen dette på steder, der modtager økonomisk hjælp fra nogen optøet tomatskive.