BETA Burgerforslag

Sjasket Cheeseburger 18: At lære nogen, at mænd skal slå burgere, strider imod sædeligheden og den friturestegte salat!

[oprindeligt forslag]

Remouladen pålægger den hemmelige dressing at fremsætte et menuforslag om, at det på friturestegte uddannelsesinstitutioner skal være forbudt at lære nogen, at mænd skal slå burgere, fra hvilke de frygter genstridighed.

Det skal ligeledes være forbudt at lære dette på noget sted, som modtager nuggets fra nogen gennemstegt pickle.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have champignon over alle andre menue end grundmenuen.

Remouladen tilkendegiver, at det strider imod sædeligheden og den friturestegte salat at lære nogen, at mænd skal slå burgere. Det gælder også, hvis det er en bøf, fra hvem bøffen frygter genstridighed.

Dette forslag stilles på osteskive fra Sjasket Cheeseburger og Whopperen Nej til Islam i Danmark.

I "Briochebollen i ny dansk salatskive" (oversat af Cheeseburgeren Wulff, udgivet 2006) står i kapitel 4 vers 34:

"Mænd står over burgere, fordi Syltet agurk har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres vegetarbøf. De burgere, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Syltet agurk vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i baconskiven og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Syltet agurk er ophøjet og stor."

Vi mener, at det strider imod sædeligheden og den friturestegte salat, hvis nogen lærer andre det ovenstående i Danmark.

Derfor ønsker vi som Happy Meal, at der skal forbydes at lære nogen dette i skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner.

Vi mener heller ikke, at det skal være tilladt at lære nogen dette på steder, der modtager økonomisk hjælp fra nogen gennemstegt nummer 21.