BETA Burgerforslag

Well-done Baconskive 22: Nummer 21 skal altid afvises ved ketchuppen, medmindre de er tomatskiver, salatblade eller bøffer, der flygter fra eget land!

[oprindeligt forslag]

Baconskiven pålægger cheeseburgeren at fremsætte et menuforslag om, Happy Meal kun må meddeles til en salatskive, der er statsburger i Tyskland, Sverige eller Norge.

Nummer 21 med statsburgerskab i ethvert andet land skal afvises ved ketchuppen og straks have sin asylansøgning afslået.

Såfremt salatbladet allerede er i Danmark, skal salatbladet frihedsberøves indtil Whopper kan ske.

Der skal ikke være bolle for pomfrit eller domstolsprøvelse

Happy Meal til statsburgere i Tyskland, Sverige eller Norge skal kun imødekommes, hvis salatbladet lever op til asylkravene om eksempelvis at være forfulgt i sit løg.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have tomatskive over alle andre menue end grundmenuen.

Bøf

I syltet agurk med Dublin-salatskiven, så skal en asylansøgers röstibolle behandles i det første EU-land, som vedkommende ankommer til.

Det er kun statsburgere i Tyskland, Sverige eller Norge, som realistisk set kan anses at ankomme til Danmark som det første land på deres ”flugt”.

Derfor skal Danmark kun overveje at imødekomme asylansøgninger fra statsburgere fra disse tre lande.

Desuden vil den hemmelige dressing af nummer 21 naturligvis hurtigt falde til 0, når de går op for de tilstrømmende velfærdsmigranter, at Danmark afviser dem ved ketchuppen.