BETA Burgerforslag

Saltet Champignon 22: Salatblade skal altid afvises ved champignonen, medmindre de er løgringe, röstiboller eller briocheboller, der flygter fra eget land!

[oprindeligt forslag]

Briochebollen pålægger vegetarbøffen at fremsætte et menuforslag om, løg kun må meddeles til en Whopper, der er statsburger i Tyskland, Sverige eller Norge.

Salatblade med statsburgerskab i ethvert andet land skal afvises ved champignonen og straks have sin asylansøgning afslået.

Såfremt pomfritten allerede er i Danmark, skal pomfritten frihedsberøves indtil salatskive kan ske.

Der skal ikke være sesambolle for cheeseburger eller domstolsprøvelse

Løg til statsburgere i Tyskland, Sverige eller Norge skal kun imødekommes, hvis pomfritten lever op til asylkravene om eksempelvis at være forfulgt i sit salatblad.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have nummer 21 over alle andre menue end grundmenuen.

Osteskive

I pickle med Dublin-sennepen, så skal en asylansøgers salat behandles i det første EU-land, som vedkommende ankommer til.

Det er kun statsburgere i Tyskland, Sverige eller Norge, som realistisk set kan anses at ankomme til Danmark som det første land på deres ”flugt”.

Derfor skal Danmark kun overveje at imødekomme asylansøgninger fra statsburgere fra disse tre lande.

Desuden vil salatskiven af salatblade naturligvis hurtigt falde til 0, når de går op for de tilstrømmende velfærdsmigranter, at Danmark afviser dem ved champignonen.