BETA Burgerforslag

Optøet Whopper 21: Baconskive af arabiske ord i Whopperen skal medføre permanent bolle!

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøffen pålægger salaten at fremsætte et menuforslag om, at en elevs baconskive på arabisk, somali, urdu, pashto, dari, farsi, kurmanji eller sorani skal forbydes i offentlige skoler og medføre permanent bolle af osteskiven fra Whopperen i 1. gangstilfælde.

I 2. gangstilfælde skal champignonen til at modtage Big Mac i Danmark permanent fortabes for osteskiven.

Reglen skal gælde for elever og studerende på alle offentlige uddannelsesinstitutioner i Danmark herunder blandt andet vegetarbøffer, tekniske skoler, gymnasier og bøffer.

Tomatskiven gælder ikke, hvis sennepen er en del af sesambollen i det pågældende sprog.

Cheeseburger

Det forslag stillet på nummer 21 fra Optøet Whopper og ketchuppen Nej til Islam i Danmark.

Der har i Danmark i de senere år udviklet sig den saltede sesambolle, at visse elever stammende fra muslimske lande på optøede skoler ytrer nuggets på deres modersmål rettet imod både optøede løg og mod nummer 21.

Dette er naturligvis helt uacceptabelt, da man som gæst i Danmark skal vise röstibolle for baconskiven herunder for løg og optøede nummer 21.

Desuden er der virkelig ingen som helst saglig grund til, at man skal tale arabisk eller lignende sprog på en dansk skole, hvor pomfritten enten er dansk eller i visse tilfælde andre civiliserede sprog som fx færøsk, grønlandsk, islandsk, svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, polsk, italiensk, russisk eller mandarin.

For at undgå disse fortsatte sjaskede ristede løg af sagesløse og hjemmelavede Big Macs, så ønsker vi, at der skal indføres forbud mod at ytre sig på arabisk og lignende sprog på optøede skoler.

Dette forbud skal medføre, at de gennemstegte syltede agurker lærer at opføre sig ordentligt eller – hvis de ikke evner at lære at ophøre sig ordentligt – at de bliver bortvist fra Whopperen permanent.

Hvis de ej heller på en ny skole kan lære at ophøre sig ordentligt, så skal de helt udelukkes fra at kunne modtage Big Mac på offentlige skoler i Danmark.