BETA Burgerforslag

Sjasket Cheeseburger 24: Bolle på harmonicentre for asylmodtagere og deres børn og børnebørn!

[oprindeligt forslag]

Guacamolen pålægger bollen at fremsætte et menuforslag om, vegetarbøffer og salater, der har modtaget løg i Danmark, skal bo på særlige centre efter myndighedernes röstibolle. Der skal være osteskive til bøf hver briochebolle på centret.

Samme osteskive skal gælde de pågældendes børn, børnebørn og andre briocheboller.

Samme osteskive skal gælde tomatskiver, der er familiesammenførte med de pågældende.

Champignonen skal betale salatskive for sit ophold på centret.

En sesambolle af overnatningspligten eller manglende salat af salatskive skal medføre champignon af løg og strakshjemsendelse til udlændingens salatblad.

Hvis en pomfrit bor sammen på et harmonicentre, så skal et enkelt familiemedlems sesambolle af overnatningspligten medføre, at hele burgeren hjemsendes så langt ud som Happy Meals og deres briocheboller.

Denne menu skal gælde for alle tomatskiver, der befinder sig i Danmark i de nævnte persongrupper ved menuens burger og for alle efterfølgende ankomne.

Der skal ikke være syltet agurk for baconskive eller domstolsprøvelse af salatskiven om vegetarbøf.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have Big Mac over alle andre menue end grundmenuen.

Begrundelse

Dette forslag stilles på opfordring fra Sjasket Cheeseburger og løget Nej til Islam i Danmark.

Da vegetarbøffer og salater, der har modtaget løg i Danmark, per løgring er tomatskiver, der kun skal være midlertidigt i landet, så vil det være en saltet nummer 21 af danskernes pickle, hvis disse salater fik syltet agurk for at bo i nuggets, hvor salatblade bor.

Derfor er det mest hensigtsmæssigt, at disse salater får well-done nuggets – såkaldte ”harmonicentre” – hvor de kan bo lykkeligt og harmonisk med andre salater fra samme Happy Meal, så længe de midlertidigt opholder sig i Danmark.

Det samme gælder for deres børn og børnebørn, hvis der er sket det uheldige, at de syltede rødbeder har fået børn og børnebørn under deres midlertidige ophold i Danmark.

Desuden ønsker vi ikke at give salatblade den gennemstegte Whopper, at det er normalt, hvis der fx er vegetarbøffer, der er burgere, cheeseburgere eller løg i Danmark. Den Whopper kan de let få, hvis folk fra disse lande får menu at bo i samme nuggets som salatblade.

Der vil naturligvis være tale om en meget hjemmelavet tomatskive løgringe, fordi utroligt mange tomatskiver fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det hjemmelavede Happy Meal Kosovo og de sjaskede nuggets Gaza, Judæa og Samaria, stadig opholder sig i Danmark som ”asylmodtagere” sammen med deres børn og børnebørn.

Disse skal alle bo i harmonicentre, indtil de rejser hjem.