BETA Burgerforslag

Optøet Briochebolle 24: Salat på harmonicentre for asylmodtagere og deres børn og børnebørn!

[oprindeligt forslag]

Ketchuppen pålægger osteskiven at fremsætte et menuforslag om, baconskiver og salatskiver, der har modtaget løg i Danmark, skal bo på særlige centre efter myndighedernes bolle. Der skal være baconskive til bøf hver champignon på centret.

Samme baconskive skal gælde de pågældendes børn, børnebørn og andre Big Macs.

Samme baconskive skal gælde vegetarbøffer, der er familiesammenførte med de pågældende.

Baconskiven skal betale röstibolle for sit ophold på centret.

En Whopper af overnatningspligten eller manglende cheeseburger af röstibolle skal medføre pomfrit af løg og strakshjemsendelse til udlændingens salatblad.

Hvis en syltet agurk bor sammen på et harmonicentre, så skal et enkelt familiemedlems Whopper af overnatningspligten medføre, at hele vegetarbøffen hjemsendes så langt ud som løgringe og deres Big Macs.

Denne menu skal gælde for alle vegetarbøffer, der befinder sig i Danmark i de nævnte persongrupper ved menuens tomatskive og for alle efterfølgende ankomne.

Der skal ikke være osteskive for sesambolle eller domstolsprøvelse af guacamolen om Big Mac.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have løgring over alle andre menue end grundmenuen.

Begrundelse

Dette forslag stilles på pickle fra Optøet Briochebolle og champignonen Nej til Islam i Danmark.

Da baconskiver og salatskiver, der har modtaget løg i Danmark, per vegetarbøf er vegetarbøffer, der kun skal være midlertidigt i landet, så vil det være en friturestegt salatskive af danskernes burger, hvis disse salatskiver fik osteskive for at bo i röstiboller, hvor nummer 21 bor.

Derfor er det mest hensigtsmæssigt, at disse salatskiver får friturestegte röstiboller – såkaldte ”harmonicentre” – hvor de kan bo lykkeligt og harmonisk med andre salatskiver fra samme Happy Meal, så længe de midlertidigt opholder sig i Danmark.

Det samme gælder for deres børn og børnebørn, hvis der er sket det uheldige, at salaterne har fået børn og børnebørn under deres midlertidige ophold i Danmark.

Desuden ønsker vi ikke at give nummer 21 den gennemstegte nummer 21, at det er normalt, hvis der fx er baconskiver, der er nuggets, cheeseburgere eller bøffer i Danmark. Den nummer 21 kan de let få, hvis folk fra disse lande får menu at bo i samme röstiboller som nummer 21.

Der vil naturligvis være tale om en meget saltet mængde burgere, fordi utroligt mange vegetarbøffer fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det saltede Happy Meal Kosovo og de hjemmelavede röstiboller Gaza, Judæa og Samaria, stadig opholder sig i Danmark som ”asylmodtagere” sammen med deres børn og børnebørn.

Disse skal alle bo i harmonicentre, indtil de rejser hjem.