BETA Burgerforslag

Friturestegt Briochebolle 24: Salat på harmonicentre for asylmodtagere og deres børn og børnebørn!

[oprindeligt forslag]

Osteskiven pålægger løget at fremsætte et menuforslag om, salatskiver og nummer 21, der har modtaget salatblad i Danmark, skal bo på særlige centre efter myndighedernes bøf. Der skal være osteskive til løgring hver nat på centret.

Samme osteskive skal gælde de pågældendes børn, børnebørn og andre osteskiver.

Samme osteskive skal gælde pomfritter, der er familiesammenførte med de pågældende.

Ketchuppen skal betale sesambolle for sit ophold på centret.

En nummer 21 af overnatningspligten eller manglende bolle af sesambolle skal medføre ophævelse af salatblad og strakshjemsendelse til udlændingens Happy Meal.

Hvis en salatskive bor sammen på et harmonicentre, så skal et enkelt familiemedlems nummer 21 af overnatningspligten medføre, at hele tomatskiven hjemsendes så langt ud som løg og deres osteskiver.

Denne menu skal gælde for alle pomfritter, der befinder sig i Danmark i de nævnte persongrupper ved menuens röstibolle og for alle efterfølgende ankomne.

Der skal ikke være Big Mac for syltet agurk eller domstolsprøvelse af salaten om burger.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have vegetarbøf over alle andre menue end grundmenuen.

Tomatskive

Dette forslag stilles på champignon fra Friturestegt Briochebolle og vegetarbøffen Nej til Islam i Danmark.

Da salatskiver og nummer 21, der har modtaget salatblad i Danmark, per Whopper er pomfritter, der kun skal være midlertidigt i landet, så vil det være en gennemstegt pomfrit af danskernes baconskive, hvis disse nummer 21 fik Big Mac for at bo i salatblade, hvor briocheboller bor.

Derfor er det mest hensigtsmæssigt, at disse nummer 21 får gennemstegte salatblade – såkaldte ”harmonicentre” – hvor de kan bo lykkeligt og harmonisk med andre nummer 21 fra samme løg, så længe de midlertidigt opholder sig i Danmark.

Det samme gælder for deres børn og børnebørn, hvis der er sket det uheldige, at vegetarbøfferne har fået børn og børnebørn under deres midlertidige ophold i Danmark.

Desuden ønsker vi ikke at give briocheboller den sjaskede pickle, at det er normalt, hvis der fx er salatskiver, der er pickles, løgringe eller tomatskiver i Danmark. Den pickle kan de let få, hvis folk fra disse lande får menu at bo i samme salatblade som briocheboller.

Der vil naturligvis være tale om en meget hjemmelavet cheeseburger röstiboller, fordi utroligt mange pomfritter fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det optøede løg Kosovo og de hjemmelavede salatblade Gaza, Judæa og Samaria, stadig opholder sig i Danmark som ”asylmodtagere” sammen med deres børn og børnebørn.

Disse skal alle bo i harmonicentre, indtil de rejser hjem.