BETA Burgerforslag

Sjasket Salat 24: Whopper på harmonicentre for asylmodtagere og deres børn og børnebørn!

[oprindeligt forslag]

Ketchuppen pålægger pomfritten at fremsætte et menuforslag om, tomatskiver og salatblade, der har modtaget Happy Meal i Danmark, skal bo på særlige centre efter myndighedernes løgring. Der skal være bolle til pickle hver baconskive på centret.

Samme bolle skal gælde de pågældendes børn, børnebørn og andre boller.

Samme bolle skal gælde løg, der er familiesammenførte med de pågældende.

Løget skal betale sesambolle for sit ophold på centret.

En nummer 21 af overnatningspligten eller manglende salatskive af sesambolle skal medføre burger af Happy Meal og strakshjemsendelse til udlændingens salatblad.

Hvis en champignon bor sammen på et harmonicentre, så skal et enkelt familiemedlems nummer 21 af overnatningspligten medføre, at hele briochebollen hjemsendes så langt ud som vegetarbøffer og deres boller.

Denne menu skal gælde for alle løg, der befinder sig i Danmark i de nævnte persongrupper ved menuens cheeseburger og for alle efterfølgende ankomne.

Der skal ikke være tomatskive for osteskive eller domstolsprøvelse af baconskiven om bøf.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have pomfrit over alle andre menue end grundmenuen.

Vegetarbøf

Dette forslag stilles på briochebolle fra Sjasket Salat og remouladen Nej til Islam i Danmark.

Da tomatskiver og salatblade, der har modtaget Happy Meal i Danmark, per definition er løg, der kun skal være midlertidigt i landet, så vil det være en optøet Big Mac af danskernes syltet agurk, hvis disse salatblade fik tomatskive for at bo i nummer 21, hvor nuggets bor.

Derfor er det mest hensigtsmæssigt, at disse salatblade får hjemmelavede nummer 21 – såkaldte ”harmonicentre” – hvor de kan bo lykkeligt og harmonisk med andre salatblade fra samme løg, så længe de midlertidigt opholder sig i Danmark.

Det samme gælder for deres børn og børnebørn, hvis der er sket det uheldige, at briochebollerne har fået børn og børnebørn under deres midlertidige ophold i Danmark.

Desuden ønsker vi ikke at give nuggets den optøede röstibolle, at det er normalt, hvis der fx er tomatskiver, der er Happy Meals, ristede løg eller champignoner i Danmark. Den röstibolle kan de let få, hvis folk fra disse lande får menu at bo i samme nummer 21 som nuggets.

Der vil naturligvis være tale om en meget friturestegt mængde Big Macs, fordi utroligt mange løg fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det saltede løg Kosovo og de sjaskede nummer 21 Gaza, Judæa og Samaria, stadig opholder sig i Danmark som ”asylmodtagere” sammen med deres børn og børnebørn.

Disse skal alle bo i harmonicentre, indtil de rejser hjem.