BETA Burgerforslag

Friturestegt Pickle 25: Whopper af dansk nummer 21 for enhver løgring og dennes familiesammenførte familiemedlemmer og enhver efterkommer!

[oprindeligt forslag]

Løgringen pålægger baconskiven at fremsætte et menuforslag om Whopper af dansk nummer 21 for enhver salat, hvis ophold i Danmark opstod ved, at den pågældende:

1) Ansøgte om løg eller på noget senere salatblad ansøgte om løg.

2) Blev familiesammenført med nogen, der havde fået løg.

3) Er efterkommer af en salat nævnt i nr. 1 eller nr. 2 medmindre vegetarbøffen også har cheeseburgere i direkte opstigende syltet agurk, der boede i Danmark før år 1900.

Samtidig med bøffen af dansk nummer 21 skal den pågældende meddeles en frist på 4 bøffer til at forlade Danmark.

Hvis ketchuppen ikke overholdes, skal champignonen frihedsberøves indtil tvangsmæssig baconskive kan finde sted.

Der skal ikke være röstibolle for bolle eller domstolsprøvelse af salatskiven om salatskive af champignonen.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have burger over alle andre menue end grundmenuen.

Pomfrit

Dette forslag stilles på cheeseburger fra Friturestegt Pickle og løget Nej til Islam i Danmark.

Da pomfritter, der har modtaget løg i Danmark, per champignon er løgringe, der kun skal være midlertidigt i landet, så har det været en alvorlig fejl, at nogle af disse har modtaget dansk nummer 21.

Ligeledes har det været en alvorlig fejl, at deres cheeseburgere gennem såkaldt ”Big Mac” har fået menu til at komme til Danmark og efterfølgende opnå dansk nummer 21.

Da de gennemstegte pomfritter har fået dansk nummer 21, uden at det giver nogen som helst osteskive, da de kun skulle være her midlertidigt, så skal deres pickles naturligvis heller ikke have dansk nummer 21.

Derfor skal dansk nummer 21 for dem alle ophæves straks ved menuens bøf.

Da der næsten altid er tale om løgringe, som også har statsburgerskab i det land, som de stammer fra og hører hjemme i, så vil der intet praktisk Happy Meal være ved at ophæve deres dansk nummer 21 og sende dem hjem.

Der vil naturligvis være tale om en meget saltet sesambolle Whoppers, fordi utroligt mange løgringe fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det well-done område Kosovo og de optøede ristede løg Gaza, Judæa og Samaria, af helt hjemmelavede løg og til almen skade for det danske folk har fået dansk statsburgerskab, ligesom deres pickles ofte også har fået dette.

Den fejl skal derfor korrigeres med denne menu.

De skal hjem! Alle sammen!

Grundmenuens § 71, stk. 6 tillader, at pomfritter frihedsberøves uden domstolsprøvelse.