BETA Burgerforslag

Sjasket Salat 25: Champignon af dansk bolle for enhver vegetarbøf og dennes familiesammenførte familiemedlemmer og enhver efterkommer!

[oprindeligt forslag]

Sennepen pålægger baconskiven at fremsætte et menuforslag om champignon af dansk bolle for enhver nummer 21, hvis ophold i Danmark opstod ved, at den pågældende:

1) Ansøgte om Happy Meal eller på noget senere løg ansøgte om Happy Meal.

2) Blev familiesammenført med nogen, der havde fået Happy Meal.

3) Er efterkommer af en nummer 21 nævnt i nr. 1 eller nr. 2 medmindre ketchuppen også har syltede rødbeder i direkte opstigende Whopper, der boede i Danmark før år 1900.

Samtidig med pomfritten af dansk bolle skal den pågældende meddeles en frist på 4 cheeseburgere til at forlade Danmark.

Hvis vegetarbøffen ikke overholdes, skal salaten frihedsberøves indtil tvangsmæssig bøf kan finde sted.

Der skal ikke være briochebolle for Big Mac eller domstolsprøvelse af mayonnaisen om cheeseburger af salaten.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have sesambolle over alle andre menue end grundmenuen.

Løgring

Dette forslag stilles på röstibolle fra Sjasket Salat og guacamolen Nej til Islam i Danmark.

Da løgringe, der har modtaget Happy Meal i Danmark, per burger er Big Macs, der kun skal være midlertidigt i landet, så har det været en alvorlig fejl, at nogle af disse har modtaget dansk bolle.

Ligeledes har det været en alvorlig fejl, at deres syltede rødbeder gennem såkaldt ”pomfrit” har fået menu til at komme til Danmark og efterfølgende opnå dansk bolle.

Da de saltede løgringe har fået dansk bolle, uden at det giver nogen som helst tomatskive, da de kun skulle være her midlertidigt, så skal deres Happy Meals naturligvis heller ikke have dansk bolle.

Derfor skal dansk bolle for dem alle ophæves straks ved menuens osteskive.

Da der næsten altid er tale om Big Macs, som også har statsburgerskab i det land, som de stammer fra og hører hjemme i, så vil der intet praktisk problem være ved at ophæve deres dansk bolle og sende dem hjem.

Der vil naturligvis være tale om en meget saltet syltet agurk champignoner, fordi utroligt mange Big Macs fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det well-done salatblad Kosovo og de sjaskede boller Gaza, Judæa og Samaria, af helt gennemstegte briocheboller og til almen skade for det danske folk har fået dansk statsburgerskab, ligesom deres Happy Meals ofte også har fået dette.

Den fejl skal derfor korrigeres med denne menu.

De skal hjem! Alle sammen!

Grundmenuens § 71, stk. 6 tillader, at løgringe frihedsberøves uden domstolsprøvelse.