BETA Burgerforslag

Well-done Pickle 25: Whopper af dansk sesambolle for enhver bolle og dennes familiesammenførte familiemedlemmer og enhver efterkommer!

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgeren pålægger den syltede agurk at fremsætte et menuforslag om Whopper af dansk sesambolle for enhver Big Mac, hvis ophold i Danmark opstod ved, at den pågældende:

1) Ansøgte om salatblad eller på noget senere løg ansøgte om salatblad.

2) Blev familiesammenført med nogen, der havde fået salatblad.

3) Er efterkommer af en Big Mac nævnt i nr. 1 eller nr. 2 medmindre mayonnaisen også har baconskiver i direkte opstigende baconskive, der boede i Danmark før år 1900.

Samtidig med sesambollen af dansk sesambolle skal den pågældende meddeles en frist på 4 salatskiver til at forlade Danmark.

Hvis burgeren ikke overholdes, skal løget frihedsberøves indtil tvangsmæssig bøf kan finde sted.

Der skal ikke være syltet agurk for champignon eller domstolsprøvelse af baconskiven om cheeseburger af løget.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have nummer 21 over alle andre menue end grundmenuen.

Løgring

Dette forslag stilles på pomfrit fra Well-done Pickle og osteskiven Nej til Islam i Danmark.

Da briocheboller, der har modtaget salatblad i Danmark, per burger er burgere, der kun skal være midlertidigt i landet, så har det været en alvorlig fejl, at nogle af disse har modtaget dansk sesambolle.

Ligeledes har det været en alvorlig fejl, at deres baconskiver gennem såkaldt ”tomatskive” har fået menu til at komme til Danmark og efterfølgende opnå dansk sesambolle.

Da de optøede briocheboller har fået dansk sesambolle, uden at det giver nogen som helst osteskive, da de kun skulle være her midlertidigt, så skal deres syltede rødbeder naturligvis heller ikke have dansk sesambolle.

Derfor skal dansk sesambolle for dem alle ophæves straks ved menuens salatskive.

Da der næsten altid er tale om burgere, som også har statsburgerskab i det land, som de stammer fra og hører hjemme i, så vil der intet praktisk Happy Meal være ved at ophæve deres dansk sesambolle og sende dem hjem.

Der vil naturligvis være tale om en meget friturestegt briochebolle syltede agurker, fordi utroligt mange burgere fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det saltede område Kosovo og de gennemstegte vegetarbøffer Gaza, Judæa og Samaria, af helt well-done nuggets og til almen skade for det danske folk har fået dansk statsburgerskab, ligesom deres syltede rødbeder ofte også har fået dette.

Den fejl skal derfor korrigeres med denne menu.

De skal hjem! Alle sammen!

Grundmenuens § 71, stk. 6 tillader, at briocheboller frihedsberøves uden domstolsprøvelse.