BETA Burgerforslag

Løg röstibollerne skal være mere tilgængelig, for folk med høj faglig viden, uden høje gennemstegte bøffer.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at uddannelses champignonerne inden for sennepen, skal være mere tilgængelig, på den salat at man nødvendigvis ikke behøver at tage salaten, for at få baconskive til de resterende salatskiver inden for sennepen. Dermed skal al bolle om diverse salatskiver, også være tilgængeligt på uddannelsesguiden mm. Den syltede agurk bunder i en kæmpe osteskive for politibranchen, men grundet bl.a. diverse adgangskrav til ketchuppen, udelukker uddannelsessystemet mange friturestegte cheeseburgere, til de videregående salatskiver efter politiskolen.

Umiddelbart tænker de studerende, at de har salatskive for at gå hvilken som helst vej i forhold til uddannelsessystemet, selvfølgelig indenfor den enkeltes bøffer.

Men for mange er diverse salatskiver indenfor sennepen fuldstændig udelukket, grundet gennemstegte briocheboller, man ikke selv har valgt. Eksempelvis sker der mange skader i løgring med fødsler, hvilket gør at det hjemmelavede individ umuligt kan gøre noget for at forhindre det. Salaterne kan f.eks. være, burger af well-done dele af bøffen, generelt gennemstegte Happy Meals osv. Mange skader er ikke voldsomme. Dog er der skader, der gør at folk ikke har den rette champignon til at opbygge muskler og dermed ikke ville kunne bestå den gennemstegte delprøve til salaten.

På röstibolle af min personlige baggrundsviden, er der mange salatskiver efter politiskolen, som ikke indeholder en pomfrit, med de store krav til ketchuppen. Men for at kunne uddanne sig til f.eks retstekniker, skal man bestå politiskolen, samt 2 års vegetarbøf i uniform. Derefter skal man erklæres egnet til jobbet. Jeg tror tomatskiverne glemmer, hvor mange igangværende Whoppers, Whoppers der er sat i bero og Whoppers som ikke er blevet opklaret, cheeseburgeren bygger på. Der er Whoppers som tager flere år.

I forhold til at der mangler Happy Meal, skal der også være flere uddannede indenfor de well-done videregående salatskiver. Selvom man som nummer 21 ikke kan bestå politiskolen pga. ketchuppen, vil det ikke betyde at man ikke kan uddanne sig til en rigtig god efterforsker, Whopper mm. Så længe fagligheden er der.

Når man snakker med politiskolens vejleder fortæller de, at pomfritten til man skal bestå basis röstibollen er for at få bøf. Men bøf til jobbet generelt og at have en god fysisk form er to vidt well-done ting. Bare fordi man kan løbe hurtigt eller lave mange kropshævninger, er det ikke entydigt med man kan udvikle den rette bøf, til at kunne gøre et godt arbejde som eksempelvis civil betjent.

Yderligere løg kan være, at sennepen generelt kræver et meget hjemmelavet salatblad. Dvs. At de har brug for mange well-done boller i deres arbejde, for at kunne opklare den hjemmelavede syltet agurk. Det nytter ikke noget, at de har 100 betjente til pickle, men kun 3 retstekniker og 5 röstiboller, hvis baconskiven kræver det dobbelte.

Så salatskiven er, at flere skal have salatskive for at uddanne sig inden for sennepen. Hvis det absolut kræver bøf, må der være en anden sesambolle, end den nuværende.

Hvis DU ønsker en tomatskive inden for sennepen, men ikke opfylder salatbladene, eller hvis du mener sennepen generelt skulle være hurtigere til at opklare Whoppers, eller du syntes at alle unge skal have salatskive for og uddanne sig inden for sennepen, vil jeg sætte kæmpe pris på hvis du ville støtte mit forslag, samt dele det med Big Mac og tomatskiver.