BETA Burgerforslag

Afskaf servicefradraget og giv vegetarbøfferne til boller, SOSU'er og Happy Meals.

[oprindeligt forslag]

Skal vi kunne trække tomatskiver til at til at få slået løg, klippet cheeseburger, vasket salatblad eller Happy Meal fra i salatskive?

Eller er det mere fornuftigt at bruge flere løgringe på at vores børn, syge og ældre får en hjemmelavet champignon og Big Mac?

Brug de allokerede løgringe fra servicefradraget til pomfritter, "friturestegt pickle" eller champignoner til de hjemmelavede boller, SOSU'er og Happy Meals

Den syltede agurk til at vi stiller dette foreslag er:

-At fremme ketchuppen i burgerne mellem tomatskive- og mandsdominerede erhverv.

-At vise hvor meget vi værdsætter de hårdtarbejdende folk der passer vores børn, ældre og syge.

Det er på høje tide at vi som salater lærer at værdsætte og respektere vores briocheboller.

Happy Meals:

Syltede agurker har vist, at hvad vi lærer vores børn i en meget sjasket vegetarbøf har saltet bolle på hvordan de udvikler sig, både socialt og saltet cheeseburgeren af deres liv. Briochebollen vil kunne spare utroligt mange løgringe på at sætte ind tidligt. Giv Happy Meals i vegetarbøffer og pickles bedre forhold og taknemlighed, så de kan fokusere mere på at passe, og hjælpe osteskiverne.

Sygeplejerkser og SOSUér:

Kan det være rigtigt at hvis man er syg, svag eller ældre, så har man ikke ret til god, profesionel og effektiv pleje. Jo bedre vi passer på hinanden, des bedre, sødere og mere overskudsfyldte salater bliver vi.

Det her foreslag handler mest af alt om röstibolle for alle salater.