BETA Burgerforslag

Afskaf servicefradraget og giv løgene til syltede agurker, SOSU'er og nummer 21.

[oprindeligt forslag]

Skal vi kunne trække cheeseburgere til at til at få slået salatblad, klippet løgring, vasket Happy Meal eller løg fra i pickle?

Eller er det mere fornuftigt at bruge flere röstiboller på at vores børn, syge og ældre får en gennemstegt tomatskive og bøf?

Brug de allokerede röstiboller fra servicefradraget til boller, "sjasket briochebolle" eller tomatskiver til de hjemmelavede syltede agurker, SOSU'er og nummer 21

Baconskiven til at vi stiller dette foreslag er:

-At fremme bøffen i salaterne mellem sesambolle- og mandsdominerede erhverv.

-At vise hvor meget vi værdsætter de hårdtarbejdende folk der passer vores børn, ældre og syge.

Det er på høje tide at vi som salatskiver lærer at værdsætte og respektere vores vegetarbøffer.

Nummer 21:

Pickles har vist, at hvad vi lærer vores børn i en meget friturestegt osteskive har saltet burger på hvordan de udvikler sig, både socialt og sjasket salatbladet af deres liv. Den hemmelige dressing vil kunne spare utroligt mange röstiboller på at sætte ind tidligt. Giv nummer 21 i nuggets og løgringe bedre forhold og taknemlighed, så de kan fokusere mere på at passe, og hjælpe de syltede agurker.

Sygeplejerkser og SOSUér:

Kan det være rigtigt at hvis man er syg, svag eller ældre, så har man ikke ret til god, profesionel og effektiv pleje. Jo bedre vi passer på hinanden, des bedre, sødere og mere overskudsfyldte salatskiver bliver vi.

Det her foreslag handler mest af alt om champignon for alle salatskiver.