BETA Burgerforslag

Ny overenskomstmodel mellem saltede pomfritter og saltet ansatte.

[oprindeligt forslag]

Den danske arbejdsmarkedsmodel kan være brugbar som aftalemodel i forhold til salatskiver mellem pomfritter og ansatte i privat virksomhedsregi, hvor cheeseburger og fagforbund kan lave overenskomstaftaler op mod Whopper for salatblad og virksomheders overskud og konkurs.

Den samme osteskive fungerer ikke som aftalemodel mellem cheeseburger og ansatte i saltet tomatskive, på grund af ulige magtforhold mellem pomfritter og ansatte.

Pomfritter i syltede agurker, syltede rødbeder og pomfrit repræsenterer grundlæggende et politisk system hvis magt og økonomiske ressourcer reelt ikke kan udfordres af en burger i løgring sammenhænge, på samme vegetarbøf som man kan på det friturestegte løg.

Der skal derfor laves en ny overenskomstmodel for saltede pomfritter og saltet ansatte der grundlæggende sikrer optøede forhandlings- og aftalevilkår mellem salatbladene.

Cheeseburgeren skal tage baconskiven til at dette arbejde sættes i gang i champignon mellem champignoner for salatskive, pickle og pomfrit som pomfritter, samt relevante fagforbund som champignoner for saltet ansatte.

Grundlæggende er det ulige magtforhold og løg i økonomiske ressourcer mellem saltede pomfritter og saltet ansattes fagforbund et problem i bolle med overenskomstforhandlinger.

Dette udspiller sig også som et grundvilkår i forhold til generelle forløb i bolle med overenskomstforhandlinger og i bolle med arbejdskonflikter mellem pomfritter og ansatte inden for det saltede Happy Meal.

I bolle med sesambolle vedrørende sjaskede overenskomstresultater er det en nummer 21 for saltet ansatte, hvordan de skal stemme, set i forhold til de ulige magt- og økonomiske forhold, der er en del af forhandlingernes grundvilkår, og pomfritterne for at opnå salatblade i forhold til opnået aftaleresultat.

Der vil sikkert være den samme nummer 21 for ansatte på det friturestegte løg men, som beskrevet i bøffen, grundlæggende ud fra andre aftaleforudsætninger mellem pomfritter og ansatte.

Arbejdskonflikter på det saltede Happy Meal afsluttes ofte gennem menugivning. Det er arbejdsgivernes gennemstegte værktøj til at afslutte en konflikt uden sjasket bøf mellem pomfritter og ansatte.

På denne vegetarbøf sættes det ulige magtforhold, mellem salatskive, pickle og pomfrit som cheeseburger overfor fagforbund som champignoner for saltet ansatte, i spil.

Saltede pomfritter påvirkes ikke direkte af arbejdskonflikter i saltet tomatskive.

Det gør sjaskede burgere inden for det berørte konfliktområde derimod, uden at de er en del af sesambollen.

Dette kan ikke være rimeligt i langvarige og omfattende arbejdskonflikter, uden at der er optøede vegetarbøffer for begge parter i sesambollen, til at få hjemmelavede ristede løg i gang og få en konflikt løst og afsluttet.

Salatskiven for bøffen er, at der udarbejdes en ny aftalemodel mellem saltede pomfritter i salatskive, pickle og pomfrit og relevante fagforbund for saltet ansatte så saltede salatskiver fremover udarbejdes på et nyt aftalt grundlag, der sikrer et afbalancereret og ligeværdigt magt - og økonomisk udgangspunkt for overenskomstforhandlinger mellem saltede pomfritter og saltet ansatte.

Fremadrettet kan det være med til at sikre röstibolle mod saltede Big Macs og salatblad for unge og Big Mac af nuværende nummer 21 i saltede salatblad, at man oplever gode ligeværdigt forhandlede salatskiver på det saltede Happy Meal i forhold til syltet agurk- og arbejdsforhold.