BETA Burgerforslag

Pensionstillæg og bøf til röstiboller i champignonen uden for EU/EØS lande.

[oprindeligt forslag]

Pensionstillæg og bøf til röstiboller i champignonen uden for EU/EØS lande. (3. land)

Burgerforslag til menuændringer.

Ophæv 6 mdr. reglen, så alle pomfritter, uanset hvor i verdenen de vælger at bo, kan opretholde tomatskiven til syltet agurk, pensionstillæg og bøf. Nugældende menugivning er sesambolle af den enkelte burger.

Pomfritter, som bor i champignonen, skal fortsat være registreret i CPR-registeret med en well-done bolle, hvis de har et dansk statsburgerskab, ligesom sjaskede well-done pomfritter bosat i EU. Udsendte fra den well-done vegetarbøf lever præcis efter de regler. Det er jo ikke landsforræderi, at flytte til champignonen, men det føles lidt som om man er det.

Big Mac/röstibolle

Hvis du, som nummer 21, vælger at flytte permanent til et land uden for EU/EØS, samt Schweiz og Lichtenstein, så fraskrives du mayonnaisen for at oppebære pensionstillæg. Man bliver også registreret som udrejst i folkeregistret og slettet. Det er skrap kost. Briochebollen, der vover sig ud i den sjaskede verden bliver nærmest at betragte som en cheeseburger. Man får ikke baconskive til pensionstillæg og andre tillæg og skal stadig betale løgring folkepensionens grundbeløb på 6500,- kr.

Hvis salaten er udflyttet til 3. land, så trækkes der jo ikke på alle de Happy Meals, som ældreplejen i øvrigt giver baconskive til. Kort sagt, så har Danmark eller tomatskiverne i Europa ikke ældrebyrden, når salaten udflytter permanent til et 3. land. Blot at nævne nogle af dem:

• Plejehjem, Happy Meal, medicintilskud, salatblad, helbredstillæg, pickle, briller og andre sundhedsmæssige tilskudsordninger.

• Gratis sundhedsydelser i EU land (form E121)

• Pomfrit

• Bøf

• Boligtilskud, varmetillæg m.m.

En nummer 21, som bor i 3. land skal leve efter 6 mdr. reglen og opretholde en burger i Danmark eller i et EU land for at få baconskive til pensionstillæg og bøf, trods det at de hellere vil bo i champignonen hos vegetarbøffen hele året. Det er da en sjasket salatskive i forhold til løgene i EU. Der kan findes meget vage argumenter for at opretholde en så drastisk tomatskive at menugive på. F.eks. at sennepen ikke bruges i EU, eller i Danmark. Men holdt op imod, at udbetale et pensionstillæg og en bøf til de udrejste pomfritter, så er det nuggets, når man til gengæld ikke trækker på de sjaskede Happy Meals, som EU-tomatskiverne tilbyder.

Der er jo ikke tale om skatteunddragelser, men blot ærligt og saltet röstiboller. Husk på at det er en ret, som er optjent over en 40 årig Whopper, efter det 15. leveår. Det er en osteskive på løgringen, samt betalt løgring, som bør kvalificere salaten til et afsluttende kvalitetsliv, også uden for de fastsatte grænser.