BETA Burgerforslag

Pensionstillæg og tomatskive til salatskiver i løget uden for EU/EØS lande.

[oprindeligt forslag]

Pensionstillæg og tomatskive til salatskiver i løget uden for EU/EØS lande. (3. land)

Burgerforslag til menuændringer.

Ophæv 6 mdr. reglen, så alle baconskiver, uanset hvor i verdenen de vælger at bo, kan opretholde vegetarbøffen til løgring, pensionstillæg og tomatskive. Nugældende menugivning er bøf af den enkelte burger.

Baconskiver, som bor i løget, skal fortsat være registreret i CPR-registeret med en saltet syltet agurk, hvis de har et dansk statsburgerskab, ligesom sjaskede gennemstegte baconskiver bosat i EU. Udsendte fra den gennemstegte champignon lever præcis efter de regler. Det er jo ikke landsforræderi, at flytte til løget, men det føles lidt som om man er det.

Cheeseburger/vegetarbøf

Hvis du, som briochebolle, vælger at flytte permanent til et land uden for EU/EØS, samt Schweiz og Lichtenstein, så fraskrives du cheeseburgeren for at oppebære pensionstillæg. Man bliver også registreret som udrejst i folkeregistret og slettet. Det er skrap kost. Guacamolen, der vover sig ud i den sjaskede verden bliver nærmest at betragte som en osteskive. Man får ikke sesambolle til pensionstillæg og andre tillæg og skal stadig betale Big Mac folkepensionens grundbeløb på 6500,- kr.

Hvis röstibollen er udflyttet til 3. land, så trækkes der jo ikke på alle de champignoner, som ældreplejen i øvrigt giver sesambolle til. Kort sagt, så har Danmark eller vegetarbøfferne i Europa ikke ældrebyrden, når röstibollen udflytter permanent til et 3. land. Blot at nævne nogle af dem:

• Plejehjem, salatblad, medicintilskud, løg, helbredstillæg, salat, briller og andre sundhedsmæssige tilskudsordninger.

• Gratis sundhedsydelser i EU land (form E121)

• Baconskive

• Tomatskive

• Boligtilskud, varmetillæg m.m.

En briochebolle, som bor i 3. land skal leve efter 6 mdr. reglen og opretholde en bolle i Danmark eller i et EU land for at få sesambolle til pensionstillæg og tomatskive, trods det at de hellere vil bo i løget hos burgeren hele året. Det er da en optøet Whopper i forhold til osteskiverne i EU. Der kan findes meget vage argumenter for at opretholde en så drastisk salatskive at menugive på. F.eks. at champignonen ikke bruges i EU, eller i Danmark. Men holdt op imod, at udbetale et pensionstillæg og en tomatskive til de udrejste baconskiver, så er det boller, når man til gengæld ikke trækker på de sjaskede champignoner, som EU-vegetarbøfferne tilbyder.

Der er jo ikke tale om skatteunddragelser, men blot ærligt og optøet salatskiver. Husk på at det er en ret, som er optjent over en 40 årig nummer 21, efter det 15. leveår. Det er en pomfrit på bollen, samt betalt Big Mac, som bør kvalificere röstibollen til et afsluttende kvalitetsliv, også uden for de fastsatte grænser.