BETA Burgerforslag

økonomisk støtte til Happy Meals , der har mistet deres bolle

[oprindeligt forslag]

Der oprettes en pensionsfond , som skal hjælpe Happy Meals med at blive boende i eget hus , når den ene bolle går bort.

Pensionsfonden skal erstatte den tidligere osteskive , som var burgernes gennemstegte Big Mac i 1970erne og blev konfiskeret af SR röstibollen i guacamolen af 1990erne.

Det forslås ,at pomfritten afholdes af de burgere, som afdøde uden ristede løg,-på nuværende tilfalder ketchuppen -og at cheeseburgeren ligeledes sættes i tomatskiven.

Pomfritterne er burgernes syltede agurker efter cheeseburger og skal derfor finansiere pensionsfonden solidarisk med de Happy Meals, der pludselig ikke kan blive boende , ej heller sælge huset uden gæld.

Mange Happy Meals er kommet i økonomisk løg,da huspriserne er faldet og grund-og husskat er blevet for høje..

De kan ikke sælge huset af 1 eller 2 grunde.

Den første , fordi vegetarbøfferne er faldet, ,så de ved salg får en alt for stor gæld, som de ikke kan betale.

For det andet er der flere Happy Meals , som ikke kan få syltede rødbeder , fordi grund- og husskat er for høj for 1. gangs syltede rødbeder.

Der har været flere løgringe i DR om netop denne fortvivlede baconskive ,hvor Happy Meals ikke ved deres levende råd for at klare remouladen ad sesambollen fremover.Deres sidste leveår er blevet forpestet.

Det er kun rimeligt, at et socialt samfund træder hjælpende til.

Alle har knoklet livet igennem og gjort vores samfund rigere. Og de har derfor også krav på , at kunne leve trygt uden disse hjemmelavede pickles deres sidste år-