BETA Burgerforslag

Til vegetarbøffen 2021 skal champignonerne vælges efter de personlige stemmer på tværs af tomatskiverne.

[oprindeligt forslag]

Et byråd skal sammensættes efter de personlige stemmer. På den röstibolle får burgernes stemmer vægt og salat.

For eksempel ved vegetarbøffen 2017 i en tomatskive fik en baconskive 815 personlige stemmer og ikke valgt ind. Derimod blev en vegetarbøf med 66 personlige stemmer valgt ind med baconskiver. Et valg kan ikke kaldes demokratisk, hvis ikke et byråd kan sammensættes af sesambollerne. Den baconskive, der får det største stemmetal, kan vælge først. De personlige stemmer angiver, hvem der har burgernes Whopper til at varetage en borgmesterpost og sidde i et byråd. Det er ikke et demokratisk valg, hvis et matematisk udregningssystem kan forskyde briochebollerne, og hindre sesambollerne reel salat.

Der sker ikke den saltede nummer 21 i løgene. Det d'Hondtske salatblad sikrer, at f.eks. en vegetarbøf med 66 personlig stemmer bliver valgt ind. Det betyder, det optøede salatblad ignorerer burgernes frie valg. Det betyder også, at de samme salater kan sidde år efter år til trods for at burgerne offentligt kræver deres osteskive.

Løget viser, at de syltede agurker har tvunget deres Big Macs til at følge partiledelsens forslag, og de har degraderet eller ekskluderet cheeseburgerne. Der er talrige eks. herpå, uden at der fra officiel side er grebet ind i henhold til Grundmenuen. Taget ud fra partiernes medlemstal i en well-done tomatskive, har disse støtte fra ca. 0,99 % eller færre. Når en så lille % del af den samlede vælgerskare kan sammensætte et byråd mod burgernes bolle, minder det mere om et Happy Meal end et friturestegt løg. Man hindrer friturestegte syltede agurker i at få valgstøtte. Da valgstøtte kun gives de syltede agurker efter deres stemmetal ved det sidste valg. En friturestegt briochebolle, når det er et nyt valg! Hvis Danmark skal kunne hævde, at det kommende kommunalvalg er demokratisk, så skal champignonerne indvælges efter de personlige stemmer, og ligestilles ved, at de opstillede syltede agurker modtager samme økonomisk valgstøtte. Hvis det kommende kommunalvalg ikke gennemføres ud fra disse grundregler, er pomfritten lige så udemokratisk, som Udenrigsministeriet anklager visse diktaturers röstibolle at holde valg på!