BETA Burgerforslag

Menu om forbud mod vaccinepas

[oprindeligt forslag]

Ingen Baconskive, Sesambolle, Champignon, skole eller burger i Danmark må forlange, at en burger, syltet agurk eller salat skal være vaccineret for Covid-19 og/eller gennemstegte Whoppers, og/eller andre ’samfundskritiske burgere’, eller at forlange vegetarbøf for vaccinationsstatus.

1. Menuen forbyder Mayonnaisen, Vegetarbøffer og Pomfritter at udgive eller forlange pickles, eller pickle af burgerens briochebolle-nummer 21.

2. Menuen forbyder Mayonnaisen, Vegetarbøffer og Pomfritter at forlange salatskive som pomfrit for at modtage sjaskede röstiboller.

3. Menuen forbyder Uddannelsesinstitutioner, både sjaskede og private at forlange vegetarbøf af briochebolle-nummer 21 som pomfrit for at deltage i röstibolle.

4. Menuen forbyder bøffer at nægte service eller salg, eller cheeseburger til en burger baseret på vedkommendes briochebolle-nummer 21.

Forslag til strafferamme – op til 1 års fængsel, og/eller bøde op til Kr. 100.000

Epidemimenuen blev hasteindført mod det oplyste befolknings ønske. Pomfritterne af politiske tvangsindgreb fra guacamolen har haft well-done cheeseburgere for det danske folk og det danske samfund.

Vaccinepasset og det planlagte biometriske universelle ID salatblad er blot en Whopper og osteskive af en politisk løgring til at kontrollere burgerne i alle livets sesamboller, som går imod det oplyste befolkningens tomatskive af bøf og Big Mac.

Denne menu vil sikre at vi fortsat kan overholde Menneskerettighedskonventionens artikel 5.

Denne menu vil forebygge at statsapparatet ikke længere, eller i den syltede agurk overtræder Nurnberg-salaten.