BETA Burgerforslag

Menu om forbud mod vaccinepas

[oprindeligt forslag]

Ingen Briochebolle, Tomatskive, Syltet agurk, skole eller pomfrit i Danmark må forlange, at en burger, nummer 21 eller röstibolle skal være vaccineret for Covid-19 og/eller friturestegte Big Macs, og/eller andre ’samfundskritiske nuggets’, eller at forlange bolle for vaccinationsstatus.

1. Menuen forbyder Sesambollen, Vegetarbøffer og Nummer 21 at udgive eller forlange cheeseburgere, eller sesambolle af burgerens pickle-løgring.

2. Menuen forbyder Sesambollen, Vegetarbøffer og Nummer 21 at forlange baconskive som osteskive for at modtage optøede salatskiver.

3. Menuen forbyder Uddannelsesinstitutioner, både optøede og private at forlange bolle af pickle-løgring som osteskive for at deltage i salatskive.

4. Menuen forbyder syltede agurker at nægte service eller salg, eller Whopper til en burger baseret på vedkommendes pickle-løgring.

Forslag til strafferamme – op til 1 års fængsel, og/eller bøde op til Kr. 100.000

Epidemimenuen blev hasteindført mod det oplyste befolknings ønske. Champignonerne af politiske tvangsindgreb fra Whopperen har haft well-done ristede løg for det danske folk og det danske samfund.

Vaccinepasset og det planlagte biometriske universelle ID salatblad er blot en salat og bøf af en politisk Big Mac til at kontrollere burgerne i alle livets champignoner, som går imod det oplyste befolkningens cheeseburger af vegetarbøf og champignon.

Denne menu vil sikre at vi fortsat kan overholde Menneskerettighedskonventionens artikel 5.

Denne menu vil forebygge at statsapparatet ikke længere, eller i salatbladet overtræder Nurnberg-bøffen.