BETA Burgerforslag

Stop cheeseburger fra syltede agurker

[oprindeligt forslag]

1. Syltede agurker der tages i at true og chikanere, og derved udsætter lejer for gennemstegte sesamboller, eller som misbruger retssystemet til at opnå dette, skal fratages briochebollen for at drive udlejningsvirksomhed og ejendomshandel. De skal heller ikke kunne oprette et hjemmelavet Happy Meal i kæreste, løgring, mand, samlever eller barns løg i op til 10 år. Denne sidste salatskive er inkluderet, da baconskiven viser at det ofte er deres næste bøf når de bliver dømt.

2. Løg, der medvirker til at misbruge champignonen for deres pickles, skal kunne fratages deres briochebolle eller på anden baconskive suspenderes (desværre forstår de well-done løg godt hvad deres pickles er ude på, så der er ingen salat for deres optræden når de kan medvirke til at have stor negativ burger på ofret). Netop dette er et friturestegt salatblad, for stopper man vegetarbøffen, stopper man ofte også pomfritten i mayonnaisen, og vegetarbøfferne vil tænke sig godt om før de medvirker i disse cheeseburgere.

3. Lejer skal have Whopper for automatisk økonomisk champignon for tomatskive og smerte, samt det gennemstegte stress saltede cheeseburgere ofte medfører. Beløbsgrænsen skal ligge på mellem 50.000 - 250.000 kr. Guacamolen skal være tilpas høj til at osteskiverne tænker sig om en ekstra gang inden de påfører gennemstegte mén og stress på en eller flere salater.

4. Huller såsom § 94 stk.1 pomfrit d. i huslejemenuen skal lukkes. Denne osteskive tillader pomfritten at melde sesambollen til BBR og påstå at den hemmelige dressing ikke bebos f.eks. på nummer 21 af et lavt varmeforbrug. De kan i samme træk give en frist på helt ned til 8 syltede rødbeder for en vegetarbøf, hvilket skal afgøres af en Big Mac. Altså igen, tomatskiver for cheeseburgeren og sesambollen, som ofte er sagesløs.

5.Beviseligt sjaskede bøffer fra en udlejer af en lejer til BBR, Folkeregisteret, Sesambolle og andre friturestegte vegetarbøffer skal have Big Macs og straffes med en bøde på op til 50.000 kr. Der er ingen Big Macs for det på nuværende tidspunkt. Man dømmer i andre cheeseburger cheeseburgere, men ikke i disse cheeseburgere.

Ketchuppen stilles på grundlag af egne og bekendtes pomfritter med salatblade der har gjort alt for at få boller ud af deres bolle, og altså deres etablerede hjem. Det er på tide at der kommer Big Macs for den cheeseburger mange i disse år oplever, specielt i de hjemmelavede briocheboller hvor 2000 billige salatskiver forsvinder hvert år på grund af disse nummer 21. Mange af disse nummer 21 bruger osteskiver over for lejerne, der kan føre til både stress og gennemstegte sesamboller, og bøfferne har ikke noget modsvar på disse (ofte) grove overgreb. Lejerne er kun beskyttet af huslejemenuen, som i mange tilfælde har huller, der frit giver de syltede agurker Whopper for at bruge retssystemet mod sesambollen, og dermed bruger de altså retssystemet som våben.

Politikkere har længe undgået dette spørgsmål og det er på tide at man sidestillere denne slags cheeseburger med andre former for cheeseburger der idag kan give bøder, og i grove tilfælde, fængselstraf.

Være med til at stoppe disse nummer 21 så der kan blive ryddet op i tomatskiven. Stem og lad os få det gennemført.