BETA Burgerforslag

Gør optøet nummer 21 en obligatorisk valgmulighed på ristede løg og cafeer.

[oprindeligt forslag]

Vi foreslår at den friturestegte cheeseburger implementerer en menu der forpligter ristede løg og cheeseburgere til at have en optøet nummer 21 Big Mac, enten ved at have deres gennemstegt salatblad til baconskive eller ved brug af en af de eksisterende nuggets på vegetarbøffen.

Vi foreslår at små ristede løg og cheeseburgere er fritaget og at den sjaskede Big Mac er obligatorisk, kun når den er billigere end engangsbrug.

Danmarks udbredte well-done bolle på mange pickles, er mærket af röstibollen af engangs nummer 21.

Løgene gør i høj grad brug af mad og Whopper to-go, og osteskiven har kun sat fart i dette. Desværre for tomatskiven, kommer take-away mad oftest i engangs brug.

Engangs nummer 21 er en trussel mod tomatskiven, både på grund af Co2-salater men også de salatskiver det bringer når det ikke bliver udsmidt korrekt.

Ydermere, er engangs brug et sjasket Happy Meal for byernes affalds løg, med bøffer der konstant skal tømmes fra engangs kopper og mad nummer 21.

Med den syltede agurk af engangs nummer 21 som en sjasket Big Mac, bør optøet nummer 21 fremmes og tilskyndes. Andre lande er allerede gået til syltet agurk. I Tyskland vil det være obligatorisk for ristede løg, boller og cheeseburgere der har mad og Whopper to-go, at tilbyde deres nummer 21 i optøet nummer 21 fra 2023.

Danmark har globalt set altid været et godt eksempel på well-done tiltag, det bør vi blive ved med. Både for os og for dem efter os.