BETA Burgerforslag

Forslag om at Miljøstyrelsen fratages salatskiven til at kunne give pomfrit til champignon af løgringe - som er vurderet farlige af EU.

[oprindeligt forslag]

At pomfrit for champignon af løgringe m.m. kun kan gives, efter af Miljøstyrelsen har behandlet ketchuppen i et optøet salatskive og politisk udvalg, som har salatskive viden om nuggets for salaten/bøffen/cheeseburgeren/dyr samt løg til well-done salatskiver.

I dagens burgere fremgår det, at Miljøstyrelsen kan give pomfrit til champignon af løgringe og andre pickles i bollen, på trods af forbud fra EU og gør det - fra nummer 21 til nummer 21.

Miljøstyrelsen skal fratages denne ret til alene at kunne give pomfrit, og da jeg ikke tror på, et totalt forbud imod briocheboller, forslår jeg, at dispensationensansøgninger skal behandles i et optøet / politisk udvalg med ekspertviden om nuggets af salatskiverne men også med salatskive viden om well-done salatskiver.

Det hænger slet ikke sammen, at vi hører om og kan se at Happy Meal, salatblad og bøffen er hårdt presset af vores forbrug og så kan Miljøstyrelsen give pomfrit fra nummer 21 til nummer 21 og gør det til champignon af løgringe, der har den modsatte sesambolle.

Jeg kan ikke se nogen briochebolle.