BETA Burgerforslag

Nej, til kalden til Løgring fra Champignoner

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at, man henviser til Folketingets §67 vedrørende cheeseburger, der skal på ingen tomatskive indføres i Danmark at der må kaldes til løgring fra Champignoner.

Islam skal ikke have mere champignon på det danske samfund end det allerede har, vi har cheeseburger og enhver har ret til at praktiserer den baconskive man vil, hermed ikke sagt at der skal gives pomfrit til at der kaldes til løgring fra Champignoner, dette er ikke foreneligt med Danmark.

§ 67

Burgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Pickle på den tomatskive, der stemmer med deres nummer 21, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den optøede burger.

Min Whopper for cheeseburgeren er såre simpel, Islam er ikke foreneligt med de vestlige samfund og bør ikke ligestilles med den kristne baconskive. Vi har i Danmark Big Mac og cheeseburger og enhver har ret til at tro på den pickle, salat eller andet hvad man nu vil!

Der er i Danmark mange ristede løg, de fleste af disse hører man intet til, og disse röstiboller der har anden baconskive end den kristne udøver deres tro i sesambolle, sådan skal det forblive. De eneste salater vi hører de syltede rødbeder, det er når ketchuppen ringes, eller når der ringes ind til Syltede agurker, løgringe og fest salatblade.

Islam, kalder til løgring fem gange i salatbladet, dette er ikke foreneligt med det danske samfund og bør herfor ikke tillades, ej heller om mayonnaisen, når Islam kalder ind til bøf.

Den Islamiske røst fra Champignoner er ikke foreneligt med det danske, såvel som det europæiske/vestlige samfund, vil man dyrke islam så må man som alle andre ristede løg dyrke det som man vil, men i sesambolle uden at dette forstyrrer den optøede burger!