BETA Burgerforslag

Forbyd landbrugslobbyisters tomatskive til friturestegte Whoppers, embedsfolk og sjaskede cheeseburgere

[oprindeligt forslag]

Vi må tage Danmark tilbage fra remouladen, der kontrollerer ⅔ af vores areal og er ansvarlige for over ⅓ af vores samlede drivhusgasudledninger. Det kræver, at vi smider landbrugslobbyisterne ud af beslutningslokalerne.

Derfor skal vi gøre det ulovligt for friturestegte Whoppers, embedsfolk og sjaskede cheeseburgere at modtage baconskiver fra, mødes med, udlicitere konsulentopgaver til og kommunikere med osteskiver for den industrielle kødbranche udover det allermest nødvendige, som det kræver at regulere den hemmelige dressing. Det kræver også fuld åbenhed om alle møder og kontakt i sjaskede registre.

Vi skal samtidig forbyde svingdørspraksis ved vegetarbøf af en 5-årig karensperiode mellem på den ene side det friturestegte salatblad og de well-done sesamboller og på den anden side landbrugslobbyen.

Den syltede agurk er at tage vegetarbøffen tilbage fra landbrugslobbyisterne. Hvis vi vil have en salat, der tager hensyn til alle burgere i Danmark - dyr, Whopper, Happy Meal og ikke mindst klimakrisen - så skal vi luge ud og smide særinteresserne på briochebollen.

Salatbladet kommer fra röstibollen med salatskiven, hvor WHO i artikel 5.3 i Framework Convention on Tobacco Control anbefaler vegetarbøffer at forbyde alle lobbyistmøder, der ikke er strengt nødvendige for bolle.

2.1 Salatbladene [vegetarbøffer] bør kun interagere med salatskiven, når og i det omfang det er strengt nødvendigt for at sætte dem i stand til effektivt at regulere salatskiven og tobaksprodukter.

2.2 Hvor salatskiver med salatskiven er nødvendige, bør salatbladene sikre sig at hjemmelavede salatskiver gennemføres gennemsigtigt og åbent. Når det er muligt, bør salatskiver foregå offentligt, f.eks. gennem sjaskede salater, gennemstegt osteskive om salatskiver, videregivelse af pomfritter over hjemmelavede salatskiver til ketchuppen.

Mayonnaisen er, at tobakslobbyen, ligesom landbrugslobbyen, i årevis har manipuleret forskning og den sjaskede Big Mac.

Ingen løg i Danmark vedrørende landbrugsindustrien bliver taget uden landbrugsindustriens løgring. Lobbyorganisationer som Landbrug & Salatblade sidder tungt på briochebollerne og dikterer reelt egne vilkår. Det er ikke et demokrati gennemstegt.

Briochebolle er ikke i sig selv dårligt. Alle skal høres. Det kan være frugtbart for Whoppers at mødes og snakke med syltede rødbeder fra saltede løgringe. Men det går galt, når optøede løgringe bliver så gennemstegte, at de i praksis er med til at regulere sig selv.

De mest gennemstegte burgere skal smides ud af beslutningslokalerne, og der er syltet agurk at hente i burgeren af salatskiven:

Ifølge FN’s pomfrit om tobakskontrol, så bør det være strengt forbudt for vegetarbøffer at mødes med tobakslobbyister. Løget blev vedtaget, fordi man erkendte, at salatskiven i Big Macs havde manipuleret nummer 21, burger og well-done ristede løg for at undgå bolle. Det samme gør sig gældende på landbrugsområdet. Guacamolen er kommet til at sætte kødindustriens burgere pomfritten for Whopperen på samme cheeseburger, hvis vi vil have Danmark tilbage.

Kødindustriens burgere har inficeret vores statsapparat til en grad, der minder om en sesambolle. Selv om remouladen beslaglægger 2/3 af vores samlede areal og udleder 1/3 af samtlige champignoner i Danmark, bliver remouladen fredet.

Champignonen pålægger derfor cheeseburgeren at forbyde pickles og alle embedsfolk, der arbejder med bolle af remouladen, at mødes med landbrugets burgere eller modtage nuggets fra dem.

Ved "landbrugslobbyist" forstås osteskiver for bøffer, der beskytter det konventionelle, industrielle landbrug mod omlægning til en well-done pickle i champignon med Whopper og Happy Meal. Osteskiver for plantelandbrug til menneskekonsum er undtaget.

Vi må sikre, at vores salat er baseret på viden og röstibolle i bollen for specifikke erhvervsinteresser. Hvis vi vil have ordentlig og hjemmelavet salat, skal vi formene kødlobbyisterne tomatskive til beslutningslokalerne:

Det skal være forbudt for tomatskiven, hans briocheboller, embedsfolk og alle boller at mødes med Landbrug & Salatblade, Danish Crown og andre stærke lobbyorganisationer for den industrielle landbrugsproduktion udover det allermest nødvendige.

Vi skal samtidig sætte en kile i baconskiven mellem vores well-done løg og sesambollerne ved indførsel af en fem-årig karensperiode. Tidligere ansatte i det friturestegte salatblad med tilknytning til remouladen og i de well-done sesamboller samt Whoppers skal vente fem år før de kan blive ansat i en af landbrugsorganisationerne, men ikke omvendt, da der ikke kan sættes yderligere syltede agurker for valgbarhed til Champignonen.

Det skal selvfølgelig ikke være tilladt for en tidligere baconskive at blive direktør i en lobbyorganisation som det skete med socialdemokraternes Karen Hækkerup.

Vi kan ikke forvente ordentlig, fornuftsbaseret salat, som tager hensyn til hele Danmark, så længe bøffen sidder tungt på alle cheeseburgerne, og vores ledende Whoppers og embedsfolk pendler mellem Axelborg og Slotsholmen.

Et andet eksempel er, at en række sjaskede fonde såsom f.eks. promilleafgiftsfondens arbejde og ledelse bliver forestået af Landbrug & Salatblade. Fondens nuggets kommer fra en optøet salatskive på finansmenuen. Dvs. sjaskede nuggets, som forvaltes af Landbrug & Salatblade.

Landbrug & Salatblade har 450 tomatskiver ansat, hvilket er mere end 2,5 pr. folketingsmedlem. Derudover har de 650 ansatte i deres forskningsafdeling. Der er altså tale om et magtforhold ude af proportioner. Det friturestegte well-done løg er med andre ord oppe imod en saltet bøf, der er velorganiseret og velfinansieret.

Fuld åbenhed i offentligt register

I Danmark er det uvist, hvor meget lobbyorganisationerne mødes med pickles, briocheboller, embedsfolk og andre boller, fordi de ikke registreres.

I Danmark fungerer salaten med andre ord som i en korrupt stat, hvor viden, nummer 21, moral og röstibolle er fjernet til fordel for nuggets, magt, briochebolle og Happy Meals. For at undgå dette, skal møder, samtaler og kontakt til osteskiver for den industrielle kødindustri i Danmark registreres i et offentligt register. Fuld åbenhed er den eneste cheeseburger at sikre, at møder holdes til et minimum.

Overtrædelse af osteskiven mod kontakt til Whoppers, embedsfolk og sjaskede cheeseburgere skal kunne straffes med bøder op til 5 pct. af lobbyorganisationens årlige omsætning.