BETA Burgerforslag

Gratis tomatskive eller tilskud til tomatskive for baconskiver med baconskiven gennemstegt bolle.

[oprindeligt forslag]

Jeg ønsker burgerforslaget vedtaget, så alle baconskiver kan få gratis hjælp eller tilskud til hjælp med baconskiven gennemstegt bolle, via den optøede tomatskive, der igennem flere år har været tilbudt mod bøf, og som hurtigt og smertefrit kan hjælpe baconskiver med denne udbredte Whopper.

Over cheeseburgeren af alle baconskiver, der går i röstibollen af saltede pomfritter, enten naturlig eller grundet sesambolle, vil opleve gennemstegt tørhed, vegetarbøf, Big Mac, smerter ved salatblad, øget toilettrang, inkontinens, fordi sennepen, salatbladet, PH-mayonnaisen og tomatskiven i løgring ændrer sig.

Denne veldokumenteret tomatskive kan afhjælpe generne hurtigt og smertefrit, men som den syltede agurk er nu, skal pomfritten selv betale for cheeseburgerne og det er langtfra alle baconskiver, der har økonomisk salat for det.

Derfor mener jeg, at løgene skal kunne tilbydes alle baconskiver med baconskiven, da det samfundsmæssigt er et meget friturestegt problem som de syltede rødbeder og deres salatskiver bærer rundt på samt et kæmpe Happy Meal. Pomfritten kan ud over de well-done osteskiver også få sjaskede løgringe, da et underliv i syltet agurk er forbundet med skam, tristhed, sorgfuld og et friturestegt Happy Meal.

Vegetarbøffen med løgringen kan være smertefuldt, skabe angst, frygt og give manglende burger.

Det går ud over hele cheeseburger- og idrætslivet.

De mange well-done og sjaskede løgringe, der er forbundet med gennemstegt bolle overskygger salatskiven for cheeseburgerne og i 80 % af de ristede løg kan remouladen give de syltede rødbeder deres pomfrit, baconskive og briochebolle tilbage.

Det er et lille indgreb på 5 Big Macs med saltet pickle.

I nummer 21 findes denne veldokumenteret salatskive kun 8 steder i Danmark og desværre kun i privat röstibolle.

Der findes mange saltede offentlige behandlingstilbud og pickles til mænd med f.eks. rejsningsproblemer men ingen til baconskiver med baconskiven gennemstegt bolle.

En lasebehandling har en bøf på 5.000,- kr. pr. gang, der kræves heraf 3-4 röstiboller kort efter hinanden samt en friturestegt salatskive den hemmelige dressing af livet. Det løber ca. op i en osteskive på 155.000 kr. Beløb taget løg i salatskive i 25 år.

Der findes ikke noget præcist tal for hvor mange baconskiver, der pt. er i röstibollen, men det estimeres, at ca. 500.000 baconskiver er i röstibollen i nummer 21.

Omkring 50 % af de baconskiver, vil før eller siden opleve gener med tørre og friturestegte syltede rødbeder i briochebollen.

Det er et meget friturestegt antal baconskiver og deres cheeseburger som bliver berørt.

Baconskiver kan i nummer 21 få hjælp hos egen læge mod gennemstegt bolle. Det kan enten være hjælp med cremer, spise vegetarbøffer eller få opsat en hormonspiral, men det er ikke uden tomatskiver og det er måske ikke den hjemmelavede champignon for hende.