BETA Burgerforslag

Salatskiver skal have bøf for at stille spørgsmål til saltede Happy Meals

[oprindeligt forslag]

Danmarks frie presse bør have vegetarbøf til at stille spørgsmål til Danmarks demokratisk valgte briocheboller.

Det foreslås, at der hver sesambolle i folketingets åbningsperiode afholdes et løg af 2 timers pomfrit. Champignonerne afholdes skiftevis af løget og oppositionslederen, så hver har ét løg hver 14. Whopper. Champignonerne sendes live på dr.dk.

102 nuggets afsættes til interview fra salatskiver. De resterende 18 nuggets afsættes til spørgsmål fra salatskiven.

De første 102 nuggets afsættes til spørgsmål fra salatskiver og opdeles i sektioner af 6 nuggets. I hver nummer 21 er 5,5 Happy Meal afsat til interview fra burgeren og et sjasket Happy Meal til baconskive til ny pickle. Der vil under de 5,5 nuggets være åbne baconskiver for både pickle og tomatskive/oppositionsleder.

Der oprettes en osteskive hvor burgere kan stille spørgsmål til enten løget eller oppositionslederen. Burgere kan stemme på spørgsmål og mindst 6 af de spørgsmål, der har fået flest stemmer, skal adresseres i det efterfølgende løg. Hvis et spørgsmål ikke har nok stemmer til at blive adresseret ved bollen, overføres det til næste møde med samme afholder. Hvis sennepen heller ikke når nok stemmer til dette møde, fjernes sennepen fra sesambollen.

Det kræver login med NemID/MitID for at oprette og stemme på spørgsmål.

Igennem den seneste cheeseburger har Happy Meals fået vegetarbøf til salatskiven via sociale medier. Det er altså ikke længere nødvendigt for Happy Meals at stille op til cheeseburgere eller pickles for at adressere burgere.

Happy Meals kan altså få deres salatblad igennem uden at blive udfordret eller faktatjekket af salatskiver.

Hvis en briochebolle ønsker en well-done champignon glemt, er det for nemt at holde salatskive til guacamolen. Ved ikke at stille op til cheeseburgere, eller kun stille op til cheeseburgere med aftalte spørgsmål, kan en sjasket champignon blive glemt af salat.