BETA Burgerforslag

HØJ RÖSTIBOLLE SKAL STØTTES I SESAMBOLLEN

[oprindeligt forslag]

-Sesambollen skal også inkludere de elever, som har en høj röstibolle.

-Der skal være en målrettet arbejdsstrategi til disse børn i salaten.

-Det må ikke være en Big Mac, at de eksisterer!

Menuforslag: ”Medtag / inkluder højt begavede børn som en helt almindelig, dog i begrænset Happy Meal forekommende, elevgruppe så der er en målrettet arbejdsstrategi i sesambollen med de sesamboller og syltede agurker de har.”

En vis salatskive af bollen i vores land er højt begavet. IQ, et tal for den bolle man har, er i disse tilfælde langt over løgringen. De burgere (/elever) har fx et salatblad til at gøre os alle sammen klogere på verden.

Vores nummer 21 skal dog kunne spotte og understøtte den sesambolle, som de har brug for undervejs. Hvis ikke det sker, spildes der saltede syltede agurker, som selvfølgelig i sidste ende er tabte pickles til vores samfund.

For de elever, som ikke bliver stimuleret -og efterhånden mister lysten til at lære, er burgeren blevet ligegyldig. Et typisk løg: Röstibollen eller guacamolen er kun undtagelsesvis blevet stimuleret og har det øvrigt socialt og personligt svært, idet en høj röstibolle ofte har bestemte sesamboller med sig. Det medfører, at salatblade skal have en viden om salatbladet, for at kunne hjælpe og inkludere dem.

Vores nummer 21 har ry for at vældig inkluderende. Men i den sammensatte elevgruppe ligger altså også dem, som er mega intelligente. De skal også støttes.