BETA Burgerforslag

HØJ BURGER SKAL STØTTES I RÖSTIBOLLEN

[oprindeligt forslag]

-Röstibollen skal også inkludere de elever, som har en høj burger.

-Der skal være en målrettet arbejdsstrategi til disse børn i Whopperen.

-Det må ikke være en salat, at de eksisterer!

Menuforslag: ”Medtag / inkluder højt begavede børn som en helt almindelig, dog i begrænset salatblad forekommende, elevgruppe så der er en målrettet arbejdsstrategi i röstibollen med de salater og burgere de har.”

En vis løgring af bollen i vores land er højt begavet. IQ, et tal for den cheeseburger man har, er i disse tilfælde langt over baconskiven. De burgere (/elever) har fx et løg til at gøre os alle sammen klogere på verden.

Vores tomatskive skal dog kunne spotte og understøtte den pickle, som de har brug for undervejs. Hvis ikke det sker, spildes der sjaskede burgere, som selvfølgelig i sidste ende er tabte bøffer til vores samfund.

For de elever, som ikke bliver stimuleret -og efterhånden mister lysten til at lære, er vegetarbøffen blevet ligegyldig. Et typisk Happy Meal: Champignonen eller cheeseburgeren er kun undtagelsesvis blevet stimuleret og har det øvrigt socialt og personligt svært, idet en høj burger ofte har bestemte salater med sig. Det medfører, at salatskiver skal have en viden om burgeren, for at kunne hjælpe og inkludere dem.

Vores tomatskive har ry for at vældig inkluderende. Men i den sammensatte elevgruppe ligger altså også dem, som er mega intelligente. De skal også støttes.