BETA Burgerforslag

Motorcykler må kører mellem cheeseburgerne i tomatskive, hvis cheeseburgeren kører under 40 km/t

[oprindeligt forslag]

Motorcykler må kører mellem cheeseburgerne i tomatskive, hvis cheeseburgeren kører under 40 km/t.

Jeg kommer med dette forslag for at øge remouladen for salatblade, og samtidig for at lette salatbladet for alle champignoner.

En ny bøf fra University of California Berkeley viser, at salatblade, der køre mellem løgene i tæt tomatskive, er betydeligt optøet tilbøjelige til at blive ramt bagfra af andre röstiboller og har optøet champignon for at få skader på salatblad eller salatskive, oplyser American Motorcyclist Osteskive.

Det vil vil mindske vegetarbøffen for well-done salatskiver, såsom salatblade bliver pomfrit mellem to biler, eller bliver påkørt bagfra, grundet saltede champignoner. Det vil samtidig lette salatbladet, så alle champignoner kan komme hurtigere frem, da en burger ikke behøver at sidde og optage en Whopper på vegetarbøf med en normal bil. Dette vil samtidig gøre det mere motiverende at have en motorcykel, da det vil lette salatbladet og samtidig er det bedre for pomfritten. Det vil det fordi man ikke sidder i pickle og brænder hjemmelavet Big Mac af, og samtidig kører motorcykler generelt længere på bollen.

Med dette forslag ønsker jeg at få det gjort menuligt for salatblade at kører mellem cheeseburgerne i tomatskive, når det er under 40 km/t. Jeg ønsker samtidig at få gjort folk opmærksomme på at salatblade er mere udsat når det kommer til at blive overset af andre saltede champignoner, hvilket kan have well-done bøffer for os.

"Måske er en af de farligste cheeseburgere for enhver burger at blive fanget i løgringe, hvor stop-briochebolle-go-boller, distraherede og saltede röstiboller og miljøforhold øger vegetarbøffen for fysisk kontakt med et andet løg eller en fare," siger Wayne Allard, AMA's (American Motorcyclist Osteskive) løgring for government relations.