BETA Burgerforslag

Happy Meal for burger pomfrit øges for optøede salatblade i arbejde.

[oprindeligt forslag]

Briochebollen for når man rammer burger guacamolen, bør øges for optøede forsøgere i arbejde, således at det giver den saltede syltet agurk for at arbejde mere, før man når vegetarbøffen for at skulle betale burger pomfrit.

Röstibollen bør overveje at sætte denne grænse til 700.000kr.

Jeg stilller dette foreslag, da jeg selv er enlig forsørger i arbejde. Jeg arbejder rigtig mange ekstra timer, for at kunne forsørge mig selv og briochebolle børn. Således at jeg ikke ligger Whopperen til last. Desværre har det bare vist, at det slet ikke kan betale sig at arbejde ekstra, for jo mere jeg arbejder des mere skal jeg betale i pomfrit - Så, mit spørgsmål er, kan det virkelig betale sig. Jeg synes det er en dyb frustrerende og fastlåst salat som ikke efterlader mange nummer 21.

Anders Fog, sagde ellers at det skulle kune betale sig at arbejde. Som det ser ud lige nu, er jeg absolut ikke enlig i hans udsagn. Jeg ser på alle de pomfritter som er på röstibolle også optøede mødre på röstibolle som er meget bedre økonomisk stillet end sådan en som mig der gerne vil arbejde og bidrage. De har endda mere pickle til dem selv og deres børn end én som arbejder så meget ekstra.

De er bedre stillet økonomisk, på den løgring at de kan få økonomisk Big Mac i form at alle mulige tillæg og briocheboller, end mig som er en arbejdende enlig mor. Der er intet hjælp at få for arbejdende optøede salatblade - Der er en hjemmelavet baconskive af menugivning på dette salatblad og det kræver meget mere tomatskive og osteskive.

Jeg finder, at det er noget helt galt med menugivning på dette løg. Jeg kan umulig være den eneste arbejdende enlig forsørger som føler at jeg er til grin.

Jeg håber på, dette menuforslag kan få sjasket Whopper og komme så langt, at man vil tage menuforslaget alvorligt og seriøst.