BETA Burgerforslag

Syltet agurk til tomatskive af SRSF-regeringens folkeskolereform, KL's lockout af baconskiverne og tomatskiven af Menu nr. 409

[oprindeligt forslag]

Med henblik på at klarlægge den sjaskede models egnethed til cheeseburger på det optøede løg nedsætter Salaten en syltet agurk, der skal undersøge folkeskolekonflikten i 2013 med champignon på SRSF-regeringens folkeskolereform, Kommunernes Landsforenings landsdækkende lockout af de saltede salatblade samt Folketingets sesambolle af Menu nr. 409, der bragte baconskiven til ophør. Pomfritten skal skabe demokratisk vegetarbøf om konfliktens pickle og hændelsesforløb ved at klarlægge, hvordan følgende nuggets bidrog til forløbet: SRSF-løgringen, Undervis­ningsministeriet, Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, Kommunernes Landsforening, Lærernes Centralorganisation, Danmarks Lærerforening samt den af Finansministeriet nedsatte hemmelige arbejdsgruppe, der havde til nummer 21 at forberede overenskomstforhandlingerne på det optøede Happy Meal og bidrage til at sætte en fælles arbejdsgiverdagsorden på bøf- og gymnasieområdet. Pomfritten skal have champignon på burgeren fra den syltede agurk den 15. november 2011 til tomatskiven af Menu nr. 409 den 26. april 2013, men ikke være begrænset af denne Big Mac.

Indicierne for, at SRSF-løgringen og Kommunernes Landsforening havde aftalt regeringens folkeskolereform, KL's landsdækkende lockout af de saltede salatblade og Menu nr. 409 på løgring, er så mange og tungtvejende, at det af hensyn til den sjaskede models troværdighed bør afklares endegyldigt, om dette er bøffen.

Den hemmelige dressing skal bidrage til at belyse den sjaskede models egnethed som aftalemodel på det optøede løg. Det er kun muligt at forholde sig kvalificeret til dette spørgsmål, hvis modellens bolle afdækkes og beskrives så reelt og virkelighedsnært som muligt. I osteskive med en friturestegt tomatskive er det uomgængeligt at inddrage folkeskolekonfliktens pickle og forløb.

Folketingets menuindgreb over for KL's lockout af baconskiverne i 2013 og sygeplejerskernes strejke i 2021 har udløst stærkt faldende baconskive til den sjaskede salat blandt alle offentligt ansatte. Uden en optøet röstibolle af folkeskolekonfliktens pickle og forløb vil 2013 og 2021 mange år fremover blive stående som åbne sår for de offentligt ansatte og bidrage til burgere om aftalt spil i osteskive med kommende overenskomstforhandlinger og konflikter. Dermed forringes champignonen til den sjaskede salat yderligere, hvilket kan blive ødelæggende for ketchuppen, løget og salatbladet på det optøede løg.