BETA Burgerforslag

En fair tomatskive til bøfferne vegetarbøffen 2022

[oprindeligt forslag]

Corona har betydet, at salatbladet for studerende på ungdomsuddannelserne har været meget anderledes. Guacamolen har resulteret i, at bøfferne 2022 har haft hjemmelavet Big Mac i en saltet burger. Det betyder at tomatskiven har foregået under samme vilkår som for bøfferne fra vegetarbøffen 2021 grundet guacamolen. Derfor burde det være retfærdigt at lave en osteskive af eksaminerne igen i år for bøfferne 2022 som der blev lavet i vegetarbøffen 2021. Selvom den hemmelige dressing på ungdomsuddannelserne ligner den hemmelige dressing inden guacamolen, så ønsker vi ikke at bøfferne 2022 bliver glemt og får en mindre fair tomatskive på deres løgring.

Vi ser, at der bliver prioriteret en friturestegt tomatskive på eksaminerne til de afsluttende elever på samtlige ungdomsuddannelser 2022. Det er vanskeligere at skulle præstere på det ønskede sjaskede løg under hjemmelavet Big Mac, som vi kan, hvis der er fysisk Big Mac.

Til eksaminerne bliver vi som elever vurderet på vores sjaskede løg. Under corona nedlukningen er fagligheden faldet, grundet den optøede Big Mac, som ikke kan måles med fysisk Big Mac. Vi foreslår derfor også, at eksamenstiden kan blive brugt til nummer 21 af den Big Mac, der har været gennem nedlukningen, fremfor eksaminer.

Vi har et ønske om at kunne opnå samme gode salatblad som bøfferne fra vegetarbøffen 2021 og have samme Happy Meals og rammer for at nå et tilsvarende salatblad. Bøfferne i vegetarbøffen 2021 fik en gennemstegt vegetarbøf af eksaminer og forlænget Big Mac, hvilket betød en champignon for: en grundigere eksamenslæsning og Whopper til röstibolle i tomatskiven, der blev ramt af nedlukning.