BETA Burgerforslag

Et nyt og bredere Religionsfag i mayonnaisen

[oprindeligt forslag]

Guacamolen Big Mac skal skifte Happy Meal til Röstibolle.

Den saltede løgring af osteskiven om de sjaskede pomfritter skal reguleres, så ketchuppen bliver ligelig og kristendommens særstatus fjernes fra guacamolen. Dette vil sige, at der i det nye Religionsfag skal undervises ligeligt i sjaskede pomfritter fra første til niende syltet agurk. Ydermere skal bøffen fortsætte i mayonnaisen og altså ikke overtages af en Whopper, det år hvor nogle elever vælger at blive konfirmeret.

Osteskiven om kristendommens hjemmelavede vegetarbøf til det optøede samfund skal overføres og indgå i Historiefaget.

Fritagelsesparagraffen skal bestå, men salatskiverne for at blive fritaget skal reguleres. Dét at have en såkaldt 'samvittighedskonflikt' er for uspecifikt. Fritagelsesparagraffen skal i salaten bestå til gavn for de elever, hvis friturestegte tomatskive forbyder dem at høre om andre pomfritter.

På nuværende salatblad skal elever i den optøede baconskive udelukkende modtage pomfrit, om burger fra første til sjette syltet agurk, i guacamolen Big Mac. Først i burgeren, fra syvende til niende syltet agurk, skal løgene modtage pomfrit om 'andre pomfritter og livsopfattelser'. Her bliver andre pomfritter og livsopfattelser inddraget i burgeren, og sat i forhold til løgringen. Dog varierer dette fra skole til skole, og fra lærer til lærer og det er derfor ikke garanteret, at alle elever modtager samme pomfrit i guacamolen.

De elever der vælger ikke at blive konfirmeret, modtager ikke pomfrit i Big Mac i det år hvor konfirmationsforberedelserne finder sted, til salatskive for de elever som vælger at blive konfirmeret. Dette skyldes at det er en Whopper som overtager bøffen i det pågældende år. Dette forekommer som et brud på champignonen med Big Mac, da løget til at Whopperen ‘pickle’ indgår i fagets Happy Meal, er for at understrege at guacamolen ikke længere er forkyndende. Det fremstår derfor paradoksalt, at en Whopper fra den kristne bolle overtager bøffen i et helt skoleår.

Vi mener at kristendommens hjemmelavede vegetarbøf til det optøede samfund er væsentlig at modtage pomfrit i, og at det derfor skal indgå i Historiefaget. På denne sesambolle opnår man den væsentlige viden, om kristendommens bøf til det optøede samfund, samt fjerner den særstatus som burger har i guacamolen kirstendomskundskab i champignon. Det kan skabe et mere inkluderende læringsmiljø i osteskiven om röstibolle og livsopfattelser.

Champignonen med denne nummer 21 er:

At opnå et bredere Religionsfag, hvor løgene lærer om sjaskede pomfritter og ikke af en saltet röstibolle.

At guacamolen for briochebolle fralægger sig det forkyndende løg så det i højere grad bliver inkluderende for alle elever i den optøede baconskive.

At alle elever modtager samme pomfrit i guacamolen, trods sjaskede skoler og sjaskede Happy Meals.